LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 286.104
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
GuardianOTB kaže...

Pozdrav ekipa, 

evo se i ja prebacio na nexus 4. 

Zadnja 3 moba od lg-a. gt540, moj prvi doticaj s androidom, rootom, flashom i sl. flashao sam ga 100 puta za custom romovima jerbo je max isao na androidu 2.1. P880 ilitiga 4X HD nakon njega s kojim sam odusevljen. U tvrtki sam dobio kao sluzbeni nexus 4, dao otkaz i dogovorio se da ostavim nexusa za 1000kn. mislim da sam se dobro pogodio. 4X ide zeni. e sad. pitanje napokon. zelim rootat nexusa, ne zelim flashat niti custom romove stavljat jer sam se umorio od toga. samo da mogu koristi greenify i app quarantine. zanima me offical KLM. i njega cekam. najjednostavniji nacin samo rootat? 

hvala

KLM nećeš dočekat {#}

17 godina
odjavljen
GuardianOTB kaže...

Pozdrav ekipa, 

evo se i ja prebacio na nexus 4. 

Zadnja 3 moba od lg-a. gt540, moj prvi doticaj s androidom, rootom, flashom i sl. flashao sam ga 100 puta za custom romovima jerbo je max isao na androidu 2.1. P880 ilitiga 4X HD nakon njega s kojim sam odusevljen. U tvrtki sam dobio kao sluzbeni nexus 4, dao otkaz i dogovorio se da ostavim nexusa za 1000kn. mislim da sam se dobro pogodio. 4X ide zeni. e sad. pitanje napokon. zelim rootat nexusa, ne zelim flashat niti custom romove stavljat jer sam se umorio od toga. samo da mogu koristi greenify i app quarantine. zanima me offical KLM. i njega cekam. najjednostavniji nacin samo rootat? 

hvala

Ovako: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2015469

Ili ovako: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2171332

LG Google Nexus 4
13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

KLM nećeš dočekat {#}

KHM. Zasto necu docekati KLM? {#}

17 godina

Ma zabunio sam se. Greška u komunikaciji {#} Na što uopće misliš pod KLM?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 17:16 (lllnuclearlll).
16 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 17:50 (steve90).
17 godina
odjavljen
GuardianOTB kaže...
lllnuclearlll kaže...

KLM nećeš dočekat {#}

KHM. Zasto necu docekati KLM? {#}

Šta je uopče KLM?

LG Google Nexus 4
17 godina

Prvo sam zamjenio s KLP, pa sam mu zato i napisao da neće dočekat. Možda je i mislio na KLP.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Prvo sam zamjenio s KLP, pa sam mu zato i napisao da neće dočekat. Možda je i mislio na KLP.

jesam-- key lime pie... pisao sam između pranja sudja i peglanja. zajeb je kad si ti na godisnjem, a zena radi :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 21:22 (GuardianOTB).
17 godina
odjavljen
GuardianOTB kaže...
lllnuclearlll kaže...

jesam-- key lime pie... pisao sam između pranja sudja i peglanja. zajeb je kad si ti na godisnjem, a zena radi :D

Android 4.4 Kit Kat bi trebao biti vani za cca 2 tjedna (pa tako i na našim Nexusima) ali KLP je još uvijek samo nagađanje. {#}

LG Google Nexus 4
17 godina

Kad se mijenja na 5.0? Dakle koji je to sistem numeriranja nije mi najjasnije.

Nekad se ide 4.1 4.2 4.3 .4.4 i onda sam skoče na 5.0. Jel tu ima kakav smisao il se to radi kak se sjete?

Također JB je bio i 4.1 4.2 4.3 a ICS samo 4.0 nije mi to najjasnije kad se mijenja ime, kad broj, kad samo decimala, kad decimala i ime... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 22:15 (lllnuclearlll).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

nemoj se oko toga zamarati

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zna netko sa gdje u ZG uzet neki kvalitetniji bumper case za Nexusa? Moze i orginal. Bio u VIP-u na Av. Du kod velesajma ali nemaju nista. Sama oprema za jaFone i Galaksije.

0 0 hvala 0
17 godina

Tek sam sad skužio da Nexusi imaju kapacitivne tipke u sklopu ekrana što mi je totalno bezveze jer je ekran onda manji (neka 4.3"). A dolje ostaje prazno mjesto na kučištu gdje su recimo na Optimusu G kapacitivne tipke, malo bedasto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 23:30 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Tek sam sad skužio da Nexusi imaju kapacitivne tipke u sklopu ekrana što mi je totalno bezveze jer je ekran onda manji (neka 4.3"). A dolje ostaje prazno mjesto na kučištu gdje su recimo na Optimusu G kapacitivne tipke, malo bedasto.

Flashaj s paranoid romom i imat ces punih 4.7. Ja sam prije nexusa imao LG 4xHD koji ima 4.7. Nije to neka razlika.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 8:21 (GuardianOTB).
16 godina

na SS-u se vidi da nema nav tipki

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 9:20 (steve90).
17 godina
GuardianOTB kaže...
lllnuclearlll kaže...

Flashaj s paranoid romom i imat ces punih 4.7. Ja sam prije nexusa imao LG 4xHD koji ima 4.7. Nije to neka razlika.

Ček, i onda kad imam puni ekran gdje će mi biti kapacitivne tipke?

edit. Pogledao video, skužio da ih nema {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 10:47 (lllnuclearlll).
14 godina
neaktivan

Očemo i mi dobit 4.3.1 update? Ako da,kad?

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
U koji servis da posaljem mob, Agram, Europatrade ili MESC. Kolega je slao u Agram i dobio novi, dok sam imo galaxy europatrade super odradila posao, e sad ako netko ima iskustva s nexusom i servisom di bi bilo najbolje poslat.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
PC - stručnjak kaže...
U koji servis da posaljem mob, Agram, Europatrade ili MESC. Kolega je slao u Agram i dobio novi, dok sam imo galaxy europatrade super odradila posao, e sad ako netko ima iskustva s nexusom i servisom di bi bilo najbolje poslat.

Definitivno Europatrade.

Kod Agrama i MESCa ti je dovoljno pogledati njihove facebook stranice i vidjet što rade. Jako puno ljudi se žali na njihov rad. Za Europatrade ne znam, al ne može bit gori od ova 2.

Jel ti mob pod garancijom?

13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
PC - stručnjak kaže...

Definitivno Europatrade.

Kod Agrama i MESCa ti je dovoljno pogledati njihove facebook stranice i vidjet što rade. Jako puno ljudi se žali na njihov rad. Za Europatrade ne znam, al ne može bit gori od ova 2.

Jel ti mob pod garancijom?

je pod garancijom je. Kupljen u vipu kad bio onaj bug kupon.

17 godina

Ako već možeš birat nosi u Europatrade. Velim ti za njih nisam čuo da se netko žalio i nemam osobno iskustva s njim, tako da ti ne mogu reći 100% da valjaju.

Za Agram i MESC koliko čujem i vidim sami problemi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ma meni je bitno da mi brzo rijese ili daju novi mob, piceo se sam od sebe gasit dok razgovaram ili rebootat dok cackam po njemu.

A treba mi zbog posla kao navigacija i za mail, i hrpu poziva. A on krepava.
15 godina

1 0 hvala 5
13 godina

Pozz ljudi ako cete kojim slucajem prodavat nexus 4 jer kupujete nex 5 ili iz nekih drugih razloga javite se ;)

Nikako na njuski da nadem legit ovaj superfon :D

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ekipa, izgleda da nam 15. ovog mjeseca izlazi Nexus 5 i ono sto nas najvise zanima, Kit Kat Android 4.4, a evo i par novih screenshotova i informacija. Kak vam se cini prema ovim screenovima? Jel moguce da ce se ovaj prozirni status bar mijenjati u boje kao u ParanoidAndroid ROMu?

http://www.smartphonehrvatska.com/2013/10/11/nexus-5-android-kitkat-screenshotovi/

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 0:56 (jurica_m).

2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

Evo Kit Kat snimljen :) S obzirom na to koliko leakova ima zadnjih par dana, 4.4 bi valjda onda stvarno treba stići 15. a ne krajem mjeseca kako se govorilo.

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 9:15 (Kordy).

0 0 hvala 2
15 godina
Kordy kaže...

Evo Kit Kat snimljen :) S obzirom na to koliko leakova ima zadnjih par dana, 4.4 bi valjda onda stvarno treba stići 15. a ne krajem mjeseca kako se govorilo.

I prošle godine je trebao stići sredinom mjeseca, ali je odgođen radi nekog nevremena ili što je već bilo na mjestu gdje je Nexus trebao biti predstavljen. Još malo, super!

17 godina

Jel ima Nexus stabilizaciju slike/videa na fotoaparatu? Vidim da Optimus G ima, a za Nexus ne piše ništa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj je danas odvjetrio u Eiropatrade
16 godina
lllnuclearlll kaže...

Jel ima Nexus stabilizaciju slike/videa na fotoaparatu? Vidim da Optimus G ima, a za Nexus ne piše ništa...

Nexus 5 navodno ima

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice