Da li se može u Hrvatskoj kupiti iPhone i gdje, ako ne gdje se najbliže može kupiti i koliko košta?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, ima.
oglasnik.hr
3500KN!!! Naručit ću ja preko prijatelja iz SAD-a za 200$ i dekodirat ga
bit ce ih po 1000kn(najmanje mozda i vise) al u t-comu na pretplatu npr flex500 ..sto nema teorije da placam tolku pretplatu a u simpa paketu ak ce bit, ne vjerujem ispod 3-3,5 tisuce kuna..tak da ce mi buraz kupit kad ide na maturalac u spanjolsku po 200$..
slabo ce tko dobit iphone bas za 200$ jer za to treba 2 godine ugovor sa At&T-om ako hoces bez ugovra ispod 500$ nece,sta ste vi mislili da je Apple tako velikodusan heh grdno se varate...
"Apple Iphone je ništa više nego šminkersko smeće koje služi samo za preseravanje dok funkcije mobitela, način rada i podrška te software su na nivou srama.
Ovaj mobitel se može najbolje povući sa tržišta da se mene pita koliko je osramotio ime apple. Neznam odakle da počnem ,od mms, pa do kamere,pa do flash podrške, loša kamera bez bljeskalice i autofokusa, teško ga je povezat sa kompom i još gomila nedostataka.
Toliko sam mislio da će ovaj Iphon biti nešto, a ma kraju živo smeće."
Ovaj citat je kopiran s ove stranice i slaže se s mojim mišljenjem o iphonu
Ne mogu reci da sam ga nekaj puno koristio, ali ono kaj sam imao priliku me jako razocarao.
Softver je spor i neintuitivan, aparat je (za moju malu rucicu) prevelik.
A jos kada se uzme u obzir servisna podrska....
Neznam mene iphone dobro sluzi,kameru na mobu nikad nisam koristio jer po mom misljenju nijedna kamera na mobu nevalja...
Meni je jedina mana Flash,ja sam sebi ostalo sve napravio
MMS,snimanje videa,terminal...
a unknown neznam sta da ti kazem iphone ima dosta mana,ali to nije nista sto se nemoze popravit,ali tko zeli da sve ide kako hoce nece moci tako jer uvijek je i kao sam mac-om bilo
Mac ne radi sta bas hoces,nego vise da ga prevaris da uradi sta ti hoces...
Apple je tek napravio 2 mobitela nemaju iskustva i jos kakav je still njihove firme ovo nije veliko cudo...
iPhone je kategorija za sebe, ja sam probao stvarno sve i svašta od mobitela, ali kada dobijete iPhone u ruke jednostavno
ti jaw drops.
To se ne može uspoređivati sa ničime. Ostalo vam ovisi o vašim potrebama. BlackBerry je i dalje za mailove pojam, SE je pojam
za slike, Nokia za ništa hehe :P itd.