Iphone problem

poruka: 15
|
čitano: 2.856
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Iphone problem

Ljudi pomoc.

Jucer sam iphone prebriso vlaznom krpom i nakon 15 minuta iphone se ugasi i sad kad ga god probam uplit upali se bjeli ekran oko 5 sec i iphone se ugasi . Stavljo sam iphone na radijator nije bilo nikakvi tragova da se isparavalo ista nisam ga nikako kacio na punjac.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 12:11 (gdf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Iphone problem
gdf kaže...

Ljudi pomoc.

Jucer sam ihpone probliso vlaznom krpom i nakon 15 minuta iphone se ugasi i sad kad ga god probam uplit upali se bjeli ekran oko 5 sec i iphone se ugasi . Stavljo sam iphone na radijator nije bilo nikakvi tragova da se isparavalo ista nisam ga nikako kacio na punjac.

Prvo si brisao Iphone vlažnom krpom, pa kao da to nije bilo dovoljno, stavio si ga na radijator? {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
gdf kaže...

Ljudi pomoc.

Jucer sam ihpone probliso vlaznom krpom i nakon 15 minuta iphone se ugasi i sad kad ga god probam uplit upali se bjeli ekran oko 5 sec i iphone se ugasi . Stavljo sam iphone na radijator nije bilo nikakvi tragova da se isparavalo ista nisam ga nikako kacio na punjac.

Prvo si brisao Iphone vlažnom krpom, pa kao da to nije bilo dovoljno, stavio si ga na radijator? {#}

sta sam trebo uradit

16 godina
neaktivan
Iphone problem

Lupit se po glavi,dva tri puta...onako pravo...muški

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Iphone problem

Trebo si ga stavit u veš mašinu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Iphone problem

Pa ono, prvo ga NE brisati vlažnom krpom, a drugo, ako već jesi, trebao si ga rastaviti i vidjeti dali je negdje probilo se vode.

Ako neznaš rastavljati ga, trebao si ga odnijeti nekome tko se kuži u to, da ti ga pogleda.

Sad kad si ga držao na radijatoru, rekao bih da si mu samo pružio eutanaziju....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone problem

ma de mi recite mozel se ovo popravit ikako

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gdf kaže...

ma de mi recite mozel se ovo popravit ikako

Može, odnesi ga nekome na servis, da ga rastavi i da proba svaki dio, da vidi što je otišlo na njemu.

Ovo "grijanje" mu je vjerovatno pobilo dosta toga...

15 godina
neaktivan

aaaa :S odma sam ga posusio suhom krpom misliso sam da mu nece nista bit

16 godina
Iphone problem

.

Punisher
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Iphone problem

MA uzmi ti sebi 3310, njega čak i možeš takvoj torturi podvrgnuti, i preživit će...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Iphone problem

Stavi ga u posudu rize da riza upije vlagu.

0 0 hvala 0
17 godina
Edge kaže...

Stavi ga u posudu rize da riza upije vlagu.

Da, nakon što ga je obrisao, sad nevidim previše koristi, nakon što ga je pržio...

14 godina
da . u rizu, jedan dan ga ostavi.
i tko jos brise phone mokrom krpom.. ja sa zrakom iz usta i suhom krpom i nikad mi nije prljav vanski dio
15 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
da . u rizu, jedan dan ga ostavi.
i tko jos brise phone mokrom krpom.. ja sa zrakom iz usta i suhom krpom i nikad mi nije prljav vanski dio

maaa  duga je prica uglavom krivo je bozicni slavljeee :S

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice