Iphone 4 jailbreak pomoć

poruka: 1
|
čitano: 614
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
pomagaj

Svi mi govore da jailbreak-am i ja kažem moze i odem u svojih 2x2 sobu sjednem si za komp. ,proguglam i sve si lijepo nađem ko naručeno ..i sad si ja skinem taj evasion7 ,prethodno si stavim sve na iTunes(imam problem i s pw-om na itunesu ali to nije razlog zasto pišem) ..i sad si ja lijepo stisnem evasion7 i ide to ,2,3 put sam moro unlockat iphone zato jel su tako gospođa evadersi napisali u setup-u ,kliknut jednom na neku novu ikonicu na iphone-u i onda jos malo pričekati ...sve 5 do tud (osim vec spomenute lozinke ,koja je i dalje tolko "ne" bitna) ..i pojavi se ikonica cydie .i prvo je razmatram sto s njom pa se odlučim da je stisnem ...i tu nastaju problemi ..prvo sam čekao 5,6 min (ne sjećam se sto je točno pisalo) ,onda se restarta i onda je nestala cydia,app.store,galerija,bilješke,kontakti,glazbu i dalje imam kao ikonicu ali ne mogu nista pokrenuti ..iso sam na restart sve postavke ali bez uspjeha a iza toga sam i iso na obrisi iphone ali i tu sam čekao 10 min dok se vrtio kruzic i bez ikakvog uspjeha o.o ..onda sam ga išao ponovno jailbreakati iako je pisalo not recommended ,i onda bi se pokrenija opet setup ,iphone se restarta 1,2 puta i instalacija mi staje na pola kada kaže da ga otključam i pokrenem ikonicu ,na to ne reagira ..ajmo bugovci da vas vidim s pametnim rješenjima :D ..i pozdrav inače sam novi vamo :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice