Imam grafu HD4850 i sad me zanima dal bi bila dosta za 22'' monitor.
T200 ili T220?
- poruka: 23
- |
- čitano: 3.389
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naravno !
Ista je rezolucija, a to je ono koje kod grafike treba najviše paziti. Imaju oba 1680x1050 piksela. Ja ti imam ATI 4870 i T220.
Ovak. Ja sam uzel t220 monitor al imam problem. Ne mogu staviti rezoluciju veču od 1280*1024.Zna li netko u čemu je problem. Hvala.
Jesi li instalirao najnovije drivere za grafu i za monitor (ako ih imaš)?
Ovak. Ja sam uzel t220 monitor al imam problem. Ne mogu staviti rezoluciju veču od 1280*1024.Zna li netko u čemu je problem. Hvala.
Jesi stavio drivere za grafu? Imam istu grafu i tako mi je bilo na 22" monitoru,a nakon instaliranja drivera sam mogao staviti normalnu rez.
ako koristis obican d-sub kabel ili ti vga kabel, on nesmije biti duzi od 1.5m inace ima preveliki otpor i nemoze ti prikazati nativnu rezoluciju. u ovom slucaju 1680 x 1050
imo sam sa tim bas posebnu temu na forumu dok nisam skuzio u cemu je problem.
Jesam. Al opet ne mugu.Izbrisao sam stare is stavio nove 9.6 i stavio driver od monitora. Al opet ne mogu stavit veču rezoluciju.U ati ccc-u mi piše da je največa reza 1280*1024.
Jesam. Al opet ne mugu.Izbrisao sam stare is stavio nove 9.6 i stavio driver od monitora. Al opet ne mogu stavit veču rezoluciju.U ati ccc-u mi piše da je največa reza 1280*1024.
Probaj s toxicovim rješenjem.
ako koristis obican d-sub kabel ili ti vga kabel, on nesmije biti duzi od 1.5m inace ima preveliki otpor i nemoze ti prikazati nativnu rezoluciju. u ovom slucaju 1680 x 1050
Kabel je orginal od monitora i nije duži od 1,5 m
Kabel je orginal od monitora i nije duži od 1,5 m
hm a da probas kupit ili posudit od prijatelja kabel za monitor? probaj cak i sa kracim od 1.5m
Bum probal spojit ga preko vga ulaza.
Preko vga mi radi normalno.Sad mi stvarno ništa nije jasno
Preko vga mi radi normalno.Sad mi stvarno ništa nije jasno
a ovako si imo preko DVI-a?
Da preko DVI mi nije radilo.
Da preko DVI mi nije radilo.
ako skuzis razliku u kvalitete slike izmedu dvi-a i vga javi mi. (neces je skuzit)
no u svakom slucaju nesto ti ne sitma sa digitalnom obradom slike.
jesi probo koje druge drivere od grafe? postavke u control panelu od grafe? postavke na monitoru?
Imao sam drivere za grafu mislim da 9.1 i nije radilo stavio sam 9.6 i opet ne radi. Sad sam vratio preko DVI-a i opet ne radi. Stvarno neznam zašto.Pošto je monitor novi nema razloga da Dvi-ne radi.
Imao sam drivere za grafu mislim da 9.1 i nije radilo stavio sam 9.6 i opet ne radi. Sad sam vratio preko DVI-a i opet ne radi. Stvarno neznam zašto.Pošto je monitor novi nema razloga da Dvi-ne radi.
a probaj ovu foru, sada kada ti je komp preko dvi-a, ostavi ga i samo izvadi dvi kabel iz grafe i odmah ga vrati za 3-5 sec i ako ti onda radi znam di je problem.
misliš da ostavim i monitor upaljen.
da znaci udes u windowse, kada ti je dvi kabel spojen i kada nemozes stavit vecu rezu i ostavi sve upaljeno i jednostavno samo izvadi dvi kabel iz grafe pa ga vrati natrag vrlo jednostavno i onda pogledaj da li mozes stavit vecu rezu
Nžalost ne. Opet isto. Probal sam čak i uštekati u 2. utor od grafe al ne pomaže.
Hm... vidis o ovome se da raspravljat. kod vga kabela isti nesmije bit duzi od 1.5m jer tada nemzoe pokazat maximalnu rezoluciju zbog ko zna kojih razloga. probavao sam sve vrste od bandbridgea do nekih srot. i ne pomaze a bilo koji od 1.5m i manji radi savrseno. recimo kada sam imo duzi od 1.5 m npr 2 m i vise onda sam to rijesavao tako da sam istekao iz grafe pa vratio natrag i funkcioniralo je.
e sad kod tebe je dvi i nesto drugacija situacija, koju ja stvarno nemogu odgonetnut. ali ako ti radi vga kabel budi na vga i probaj po stranim forumima vidjet da li je ko imao slican problem.
Pogledal sam malo po 2. forumima i izgleda da mi ništ ne preostaje nego zatražit 2. monitor. Jer nitko nije uspio rješit problem na 2. način.
Evo što sam našao: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-254952_15_0.html
http://www.forum.hr/showthread.php?t=442607