Samsung T220

poruka: 20
|
čitano: 4.810
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Samsung T220

Koja je najbolja postavka za Samsung T220?

Sada sam stavio na dynamic contrast i izgleda odlično u igrama,ali po noći recimo u far cry 2 kada uđem u neku malo mračniju kućicu,okrenem se na jednu stranu,pa ništa ne vidim,a kad malo pomaknem sve se bolje vidi.

Jeli to možda neki problem ili loša postavka.

Vjerovatno nije do grafičke jer mi je na custom contrast sve normalno,pa ako bi mi netko znao reći kako da podesim za najbolju moguću sliku.

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung T220

Taj Dinamic Contrast ti mijenja osvjetljenje slike i kontrast ovisno o onome kaj se prikazuje na ekranu, a ovo drugo su ti vidljivi kutovi na TN matrici koji nisu najbolji no to je poznata stvar ak si mislio na to kad se pomaknes pa se ne vidi a kad se vratis sve ok!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samsung T220
rambox kaže...

Taj Dinamic Contrast ti mijenja osvjetljenje slike i kontrast ovisno o onome kaj se prikazuje na ekranu, a ovo drugo su ti vidljivi kutovi na TN matrici koji nisu najbolji no to je poznata stvar ak si mislio na to kad se pomaknes pa se ne vidi a kad se vratis sve ok!!!Cool

ma krivo si me shvatio,mislio sam kad sam u igri pa pomaknem s mišem pa je u nekom dijeliću sobe mračno da ništa ne vidim,a u drugom dijelu sobe normalno.
Jeli moguće da je to zbog dynamic contrasta jer mislim da mi je na custom bilo normalno. 
Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
17 godina
neaktivan
Samsung T220

Da to ti je zbog dynamic contrast-a , ja imam T220HD i meni se to isto događa.....

to ti je normalno....

pokušaj na custom sam nešto namijestit tebi po volji , kako ti najbolje paše...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung T220

Imas Custom, Internet ,Game, Text ,Movie pa izaberi kaj hoces kak ti pase prilagodi sebi sliku i svojem oku i to je to!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung T220

evo stavio sam sad na game pa mi dobro izgleda,sad idem nove 9.1 drivere instalirat,sam neznam dali da brišem one stare prvo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung T220

Makni prvo stare pa stavi nove i to je to!!!Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Samsung T220

Evo danas narucujem ovaj monitor, kako cu znati koji je panel, i jeli to igra veliku ulogu, do sad sam koristio CRT 17"!

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

Evo danas narucujem ovaj monitor, kako cu znati koji je panel, i jeli to igra veliku ulogu, do sad sam koristio CRT 17"!

za provjerit panel trebaš staviti brightness i kontrast na 0,stisniti menu i držati Source nekih 5 sekundi,sad vidi koje ti je predzadnje slovo u prvom nizu kombinacija slova i brojki (otprilike ovako: M-xxxxxxxxxxx-xxx.x),oznaka znači:A-Samsungov panel,L-AU Optronic panel (tamo napravljen),D-CMO panel i I-CPT panel
edit:najbolji paneli su Samsungovi i ovi AU Optronic
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 18:19 (pod009).
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

svi u "T" seriji su s original panelima, garantirano, nemas nikakve brige kaj se toga tiče....
Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
markoal kaže...

svi u "T" seriji su s original panelima, garantirano, nemas nikakve brige kaj se toga tiče....
nisam siguran da je to točno,iako ih dosta piše kao i ti,mislim da su u T seriji i Samsungovi i AU Optrnonic paneli jer su oni dosta bolji od ovih ostalih,sad ko je u pravu??
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
16 godina
neaktivan
Samsung T220

ja sam provjerio,i original mi je....sve u svemu monitor je super i potpuno sam zadovoljan....samo jedna preporuka, kad igraš igre stavi na dynamic, slika je puno življa, dinamičnija i bolja.

A za običan rad na internetu i slično stavi nešto manje svijetlo jer će ti oči otići.Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Spajanje CRT i LCD

htio bih spojiti Samsung SyncMaster 20" i stari CRT 19", s obzirom na to da imam 1 grafičku (lcd bi spojio na digitalni, a crt na analogni) hoće li to funkcionirati?

p.s. nikako se ne mogu naviknuti na ovaj monitor (imao sam laptop prije), sad sa instalirao i ovaj ClearType Tuning, ali ne vidim razlike..može kakav savjet oko podešavanja (tzrenutno sam smanjio svjetlinu i mijenjao kontrast)..

GA-EP45-DS3L, Q9400, Corsair 450 W HX, Corsair XMS 2x2gb 1066 MHz, ATI 4670 512mb, WD 500gb, ANTEC 300
16 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
markoal kaže...

evo i tu jedan T 200 kupljen u bencomp, original panel.
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
angel of fire kaže...
markoal kaže...

Tako je bilo na početku, više nije. Sada imaš 3 ili 4 panela u igri, samo jedan je samsungov.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
Samsung T220

I moj je Samsungov panel, a što se postavki tiče, imam custom i to Brightness 75 i contrast 75.

Meni je tako najbolje, jedino kad po noći radim stavim na Internet ili text Magicbright

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung T220

Preporučam da posjetite http://www.lagom.nl/lcd-test/ za ručno kalibriranje monitora.

U 90% slučajeva su bolji rezultati nek s preloaded postavkama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung T220

Na koliko je kod vas postavljen sharpness?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung T220

Ajde pogledajte, jer sam ja bio stavio na 100% pa neznam kako je default

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung T220

I ja imam T220. Kupljen u Vemil-u prije 2 mjeseca.

Stajao (hmmm - tj. radio...) im je na polici nekoliko mjeseci.

Original Samsung matrica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice