Namjeravam ga kupiti za koji dan, a danas citam u novom bag-u same rijeci hvale gdje samsungovu seriju T nazivaju ljepotani s pokrićem..
U Protisu cijena prije 5 dana 1650kn, danas 1998kn...ne mogu vjerovat, mamu im poljubim..
Namjeravam ga kupiti za koji dan, a danas citam u novom bag-u same rijeci hvale gdje samsungovu seriju T nazivaju ljepotani s pokrićem..
U Protisu cijena prije 5 dana 1650kn, danas 1998kn...ne mogu vjerovat, mamu im poljubim..
monitor mi 'gleda' prema dolje. a postolje je staticno.
nisam skuzila da ga ikako mogu pomicat. spojila i zavidala i to je to.
ne zelim nista na silu da ga ne slomim.
jel ga mogu upce zakrenit prema gore?
Ja si sutra uzimam T260...
Mozes ga zakrenut prema gore ali ne puno samo uhvati jednom rukom dole na sredini i gore i lagano ga nagnes prema nazad koliko ide samo bez prisile i to je to!!!
HVALA! jako jednostavno (kad znas kako)
Uff, to vrazje zakretanje. I mene je u pocetku mucilo sto je monitor statican i gleda "prema dolje" a imao sam osjecaj da ce ionako naizgled krhko i klimavo postolje puknut ako upotrijebim malo vise sile.
kako ste podesili svoj za monitor za igre?ja ne koristim one postojeće profile nego sam svoj napravio.
pozz
planiram si uzet taj monitor samo verziju T220HD, sa ugrađenim tv tunerom, pa sad me zanima dal taj tuner podrzava tj. dal cu moc gledat dvb-t signal ? i vidim ta model T220 ima brzinu odviva 2ms, a T220HD 5 ms, pa oce li se ta razlika prijemjetit, npr. u igrama ?!
hvala
Pozdrav svima,
kupio sam Samsung T220 i zadovoljan sam svime osim jedne stvari. Kad pomicem monitor (zakrecem ili ga pokusavam pomaknuti po stolu) iz njega se cuje cudan "metalan" zvuk kao da je komad lima otpojen i da udara okolo (cuje se kod malo jacih vibracija monitora).
Prvi put sam primjetio to prilikom slaganja no evo zvuk se cuje i prilikom obicnog zakretanja ili pomicanja. Ne znam da li je ovo normalno i da li je ista stvar i kod vas (jer sam pronasao na google-u jos jedan slucaj) - pa me zanima da li je to neka serijska greska ili jednostavno to mora biti tako.
thnx
imam jedan problemcic sa samungom t220hd, naime kad postavim na picture custom mode i stavim svoje postavke, odvjetljenja i kontrasta, monitor se nakon 20-30 min zacrni na 2-3 sec. i restarta postavke na default...
jel zna tko kako rijesit problem ?!
hvala
po meni extra monitor .jedan od najbojlih monitora zasigurno,moze cak parirati i nekim lcd telavizorima
Je li moguce na ovome monitoru upaliti ono srveno svijetlo kod tipke za paljenje po cijeloj dojnjoj strani?
Je li moguce na ovome monitoru upaliti ono srveno svijetlo kod tipke za paljenje po cijeloj dojnjoj strani?
Kupio sam dva monitora T220. Prvi je imao odličnu sliku i kada se isključi dinamički kontrast i podese postavke mogu reći da je slika vrlo blizu po kvaliteti S-PVA matrici. Drugi koji sam kupio u Mikronisu prije par dana je imao katastrofa sliku. Plavkasti odsjaj preko cijelog ekrana, zamućenja itd. Nakon igranja sa OSD podešavanja boja i drugih postvaki uspio sam maknuti plavi odsjaj no međutim slika po kvaliteti još uvijek nije bila kao i na prvom monitoru. Provjerom u servisnom panelu sam primjetio da je prvi sa original samsung panelom srednje slovo "A" a drugi sa CMO panelom (kineskim) srednje slovo D.
Znači Samsung lutrija se nastavlja i kod serije T.
e sad si nas utješio.........
Kako da provijerim koji panel sam dobio?
Kako da provijerim koji panel sam dobio?
Hvala Marko, bas si me razveselio, dobio sam orginalni panel
Je li mi mozes jos reci kako da ga naj bolje podesim, brightness, contrast..
Ja sam kupio jucer i dobio sam (fala Bogu) sa samsungovim panelom. Predobar je!
Hvala Marko, bas si me razveselio, dobio sam orginalni panel
Je li mi mozes jos reci kako da ga naj bolje podesim, brightness, contrast..
Ok, svejedno hvala dovoljno si mi pomogao..
Sportline probaj podesiti brightness između 45 i 55 a contrast između 65 i 75 a gama stavi na mode 1 ili 2 ovisno o ukusu.
kupio samsung T220, pa me zanima dal se može podesiti u visinu ili pivotirati? ako da, kako?
podešenje visine sam shvatio, mogućnost pivotiranja sam saznao da nema. ono kod panela zadnja tri slova su mi CAA. dal je originalan?
kupio samsung T220, pa me zanima dal se može podesiti u visinu ili pivotirati? ako da, kako?
podešenje visine sam shvatio, mogućnost pivotiranja sam saznao da nema. ono kod panela zadnja tri slova su mi CAA. dal je originalan?
Hm, meni ekran titra, ali nije poceo titrat, nego titra od trenutka kad sam ga kupio. Cudno je nekakvo titranje, primjeti se samo ako se zagledam, i primjecuje se samo na tamnom, jer po nekoj stalnoj frekvenciji titraju po ekranu kao neki sitni sitni bijeli pixelici :)
Valjd je to normalno. xD
meni ništa ne titra
Nemam pojma šta da radim, nije tako strašno ,ali opet smeta. Bio sam našao na google-u jednog lika sa istim problemom, ali nije uspjeo riješiti problem.
e ja imam isto T220(rose-black) i imam 2 pitanja
1.Da li je moguće taj monitor kako pomicat? jer netko kaže da može a netko da ne!? ja mislim da bi se mogao pomicat prema gore ali opet bojim se da šta ne pukne; sad mi stoji pod kutem od 90 stupnjeva ali volio bih da je iskošen
2. Kakvo je sredstvo najbolje kupit za čišćenje ekrana monitora? još mu nisam ni jednom brisao ekran ali bih morao a neznam šta da kupim jer ima dosta tih sredstava i krpa?
1.Da li je moguće taj monitor kako pomicat? jer netko kaže da može a netko da ne!? ja mislim da bi se mogao pomicat prema gore ali opet bojim se da šta ne pukne; sad mi stoji pod kutem od 90 stupnjeva ali volio bih da je iskošen
2. Kakvo je sredstvo najbolje kupit za čišćenje ekrana monitora? još mu nisam ni jednom brisao ekran ali bih morao a neznam šta da kupim jer ima dosta tih sredstava i krpa?