Samsung T200

poruka: 15
|
čitano: 4.875
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Samsung T200

Evo kupio sam ovaj monitor pa me zanima jel ima original samsungov panel pošto sam čuo da T220 ima. Kupljen je u vemilu! Znam da 2xxx serije nemaju svi original panel već one kineske CMO!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Samsung T200

Radi se o istoj seriji (kao t220), navodno je samsung nakon frke s panelima u prosloj seriji naucio lekciju tako da ti svi u ovoj seriji imaju iste panele..drugim riječima, da, imaš samsungov panelNamigiva..i

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Samsung T200

koliko je dobar taj monitor, nije skup, a na testu taj isti samo sa tv tunerom kažu da je imao dobru sliku.

imam 205 bw i nisam zadovoljan sa bojom i nekim sitnim nepravilnostima u prikazu (ništa značajno ali primjetno)

16 godina

po meni je monitor odličan. slika je oštra, mal odziv(2 ms), i cijena je ok(1500 kn). samo što skuplja prašinu tj. postolje ;)

16 godina
neaktivan
Samsung T200

sta mislite jeli bolje uzet za igre ati 4870 s T200 ili 4850 s T200??

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Master Z kaže...

po meni je monitor odličan. slika je oštra, mal odziv(2 ms), i cijena je ok(1500 kn). samo što skuplja prašinu tj. postolje ;)

A kakve su boje? Drugi paneli su se prepoznavali po tome sto su dosta falsali u bojama - AU Optronicsov panel ima previse plavu sliku, a mislim da je CMO-ov vukao na crvenkasto, dok su originalni Samsungovi paneli bili najneutralniji.
17 godina
neaktivan
pod009 kaže...

Ovo prvo bi trebalo prema svih specifikacijama bit bolje, ali nika se ne zna.
Kako se zove lanac od osam Velebita:velebajt hahahaha(LOL).....
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...

Definitivno HD4870.
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
16 godina
neaktivan
livadasb kaže...

koliko je dobar taj monitor, nije skup, a na testu taj isti samo sa tv tunerom kažu da je imao dobru sliku.

imam 205 bw i nisam zadovoljan sa bojom i nekim sitnim nepravilnostima u prikazu (ništa značajno ali primjetno)

Monitor je odličan,govorim iz vlastitog iskustva.To što govoriš za monitor s tv tunerom,normalno da je slika odlična kad ima HD podršku.I skuplji je oko 1000 kuna od običnog.
16 godina
mbaksa kaže...
Master Z kaže...

A kakve su boje? Drugi paneli su se prepoznavali po tome sto su dosta falsali u bojama - AU Optronicsov panel ima previse plavu sliku, a mislim da je CMO-ov vukao na crvenkasto, dok su originalni Samsungovi paneli bili najneutralniji.
  boje su po meni dosta realne, tj. ne vuče na plavu niti na crvenu. mogu samo pohvalit ovaj monitor
17 godina
neaktivan
Samsung T200

Jeste sigurni da je u vemilu orginal panel na T200 jer ga planiram kupiti?I jos me zanima da li je on bolji od 2032 BW i jel bolje uzeti 20" ili 22" ako gledam u monitor sa jedno pola metra udaljenosti.Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivan36 kaže...

Jeste sigurni da je u vemilu orginal panel na T200 jer ga planiram kupiti?I jos me zanima da li je on bolji od 2032 BW i jel bolje uzeti 20" ili 22" ako gledam u monitor sa jedno pola metra udaljenosti.Hvala!

Ja bih uzeo 20" monitor i to t200, zakon izgleda i ima mali odziv 2ms ,a i noviji je i bolji.
17 godina
neaktivan
Samsung T200

Jesu 100% orginal paneli u njemu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ljudi na SVIM monitorima serije T su samsungovi orignialni paneli!!!!
K'eni pa te vat' ;)
16 godina

Stvarno samo mogu pohvaliti monitor, iznimne kvalitete i izrade al stvarno nakon par dana postolje je 'bijelo' kao da ima magnete za prasinu u sebi

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice