Evo kupio sam ovaj monitor pa me zanima jel ima original samsungov panel pošto sam čuo da T220 ima. Kupljen je u vemilu! Znam da 2xxx serije nemaju svi original panel već one kineske CMO!
Samsung T200
- poruka: 15
- |
- čitano: 4.873
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Radi se o istoj seriji (kao t220), navodno je samsung nakon frke s panelima u prosloj seriji naucio lekciju tako da ti svi u ovoj seriji imaju iste panele..drugim riječima, da, imaš samsungov panel..i
koliko je dobar taj monitor, nije skup, a na testu taj isti samo sa tv tunerom kažu da je imao dobru sliku.
imam 205 bw i nisam zadovoljan sa bojom i nekim sitnim nepravilnostima u prikazu (ništa značajno ali primjetno)
po meni je monitor odličan. slika je oštra, mal odziv(2 ms), i cijena je ok(1500 kn). samo što skuplja prašinu tj. postolje ;)
sta mislite jeli bolje uzet za igre ati 4870 s T200 ili 4850 s T200??
po meni je monitor odličan. slika je oštra, mal odziv(2 ms), i cijena je ok(1500 kn). samo što skuplja prašinu tj. postolje ;)
koliko je dobar taj monitor, nije skup, a na testu taj isti samo sa tv tunerom kažu da je imao dobru sliku.
imam 205 bw i nisam zadovoljan sa bojom i nekim sitnim nepravilnostima u prikazu (ništa značajno ali primjetno)
Jeste sigurni da je u vemilu orginal panel na T200 jer ga planiram kupiti?I jos me zanima da li je on bolji od 2032 BW i jel bolje uzeti 20" ili 22" ako gledam u monitor sa jedno pola metra udaljenosti.Hvala!
Jeste sigurni da je u vemilu orginal panel na T200 jer ga planiram kupiti?I jos me zanima da li je on bolji od 2032 BW i jel bolje uzeti 20" ili 22" ako gledam u monitor sa jedno pola metra udaljenosti.Hvala!
Jesu 100% orginal paneli u njemu?
Stvarno samo mogu pohvaliti monitor, iznimne kvalitete i izrade al stvarno nakon par dana postolje je 'bijelo' kao da ima magnete za prasinu u sebi