Preporuka za 2 - 3 monitora

poruka: 4
|
čitano: 881
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Htio bih si srediti "eyefinity"

Imam ovaj 24" samsung trenutno.. Došo sam do neke love i sada neznam da li je bolje kupit ove jeftinije 22" koji svaki kosta po oko 1500kn i manje ili neka druga solucija?

Možda da kupim npr neki bolji 24" pa imam nekako ova 2 monitora pa u buduce još takva 2 ista kupim??

Ili ipak mislite da je bolje kupiti jedan super kvalitetan monitor još većih dijagonala?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Preporuka za 2 - 3 monitora

Za eyefinity je idealno da su svi monitori isti model. Logično, zbog veličine i rezolucije, ali i zbog uštimavanja boja, podešavanja visine, itd. Eyefinity zahtjeva istu rezoluciju na svim monitorima, pa ako misliš uzet dva 22" , morat ćeš ovom 24''- nom smanjit istu, a s obzirom i na razliku u veličini, sve to skupa ne bude najbolje izgledalo. Eventualno da ideš na dva dodatna 24'', ali ćeš imat problema pronaći 16:10 monitore od tih jeftinijih.

Pitanje je zapravo koliko iznosi ta "neka lova" koju spominješ. Recimo, tri komada Dell u2412m bi bili za prste polizat...

BF3: Bombovich
17 godina
Re: Preporuka za 2 - 3 monitora
Perki kaže...

Za eyefinity je idealno da su svi monitori isti model. Logično, zbog veličine i rezolucije, ali i zbog uštimavanja boja, podešavanja visine, itd. Eyefinity zahtjeva istu rezoluciju na svim monitorima, pa ako misliš uzet dva 22" , morat ćeš ovom 24''- nom smanjit istu, a s obzirom i na razliku u veličini, sve to skupa ne bude najbolje izgledalo. Eventualno da ideš na dva dodatna 24'', ali ćeš imat problema pronaći 16:10 monitore od tih jeftinijih.

Pitanje je zapravo koliko iznosi ta "neka lova" koju spominješ. Recimo, tri komada Dell u2412m bi bili za prste polizat...

Nemogu baš izdvojit 6 tisuca kuna.. ali mogo bi to riješiti na način da sada uzmem npr 2 komada pa kasnije još 1..

znaci neki maks limit mi je 4000kn.

Logika mi govori nemoj to kupovat trošiš pare bezveze ali srce veli ti to voliš kupi si :(  Teško mi se borit sa tim stvarima, tehnika me jako zanima i jbga trošim pare iako možda nemam potreba za time :(

Npr. možda bolje da si kupim bolji madrac za krevet :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 11:23 (toxic).
17 godina

Našao sam jedan isti moj i mislim da cu ga uzet i za sada cu imat 2, u buduce cu si kada nadem jos jedan takav uzet :)

Nadam se da ce to biti dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice