Monitor radi probleme

poruka: 10
|
čitano: 4.014
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Trebam pomoc

Pozdrav imam jedan problem sa mojim 22 inchnim samsung monitorom tesko se pali krene kao upalit ce se i onako cuje se neki pištajuci zvuk ne glasno onako tiho kao piiipapii i tako stalno par minuta i onda se upali i ponekad mi se slika lagano trese na rubovima ko da je kabel kriv medjutim mislim da kriv ili transformator ili jedan od kondenzatora! Dali bi neko znao o cemu se radi moze se cut tocno koji od njih radi problem pa bi trebalo nabavit isti takav i zamjenit ga! ... Zivim u istri ima neko da bi to znao ili da mi preporuci neki servis? Please neda mi se kupovat novi monitor nemam sada para za to!

Thanks!

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Monitor radi probleme

Probaj ucvrstiti kabal iz monitora u pc, ali naravno kada je ugas monitor, probaj pa javi

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Monitor radi probleme
Franjic kaže...

Probaj ucvrstiti kabal iz monitora u pc, ali naravno kada je ugas monitor, probaj pa javi

jesam vec i probo sam i kabel promjenit kabel nije kriv al na tu forru kao slika se malo trese onako crtice koz kad kabel nije do kraja unutra! probo sam ga otvorit da vidim da nije se nes otkacilo al sve je ok al nesto pisti trebalo bi taj komad odlemit i zalemit drugi al treba mi neko sa tom opremom tj takvom lemilicom to nije neki big deal kupim novi komad ionako su po 20 lipa vise manje u chipoteci!  :/ gad dem it

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)
14 godina
neaktivan
sale666 kaže...
Franjic kaže...

jesam vec i probo sam i kabel promjenit kabel nije kriv al na tu forru kao slika se malo trese onako crtice koz kad kabel nije do kraja unutra! probo sam ga otvorit da vidim da nije se nes otkacilo al sve je ok al nesto pisti trebalo bi taj komad odlemit i zalemit drugi al treba mi neko sa tom opremom tj takvom lemilicom to nije neki big deal kupim novi komad ionako su po 20 lipa vise manje u chipoteci!  :/ gad dem it

care u svakom slucaju ako si strucan to napravi, ali moras znati jos nesto nije to samo odlemit i zalemit, jer znaci svaki dijel ima svoje sekunde, ako nekuzit evo vako,

Kada lemis recimo kondizarot pod 400stupnjeva najvise smijes ga lemit 8 sec radi toga sto pregori, a 30 sec da se ohladi malo, tako da znas , sve to ima svoje da to nije "big deal" serviseri nebi postojali =)))

16 godina
neaktivan
Franjic kaže...
sale666 kaže...
Franjic kaže...

care u svakom slucaju ako si strucan to napravi, ali moras znati jos nesto nije to samo odlemit i zalemit, jer znaci svaki dijel ima svoje sekunde, ako nekuzit evo vako,

Kada lemis recimo kondizarot pod 400stupnjeva najvise smijes ga lemit 8 sec radi toga sto pregori, a 30 sec da se ohladi malo, tako da znas , sve to ima svoje da to nije "big deal" serviseri nebi postojali =)))

Haha imas pravo jbg XD... al ovaj monitor mi ide na jetra vise pa cu probat jedino znam da se lem nece hvatat jer treba neki poseban za ploce to je inace tako a to nemam :/... zato trazim nekog ko bi mi to pomogo isfurat!

16 godina
neaktivan
Monitor radi probleme

Evo ja se nadam da ce nekom pomoc uglavnom napravio sam monitor... otvorio sam pogledo koji su bili nabubreni na vrhu i ta 3 zamjenio jednostavno odlemio ove prijasnje i zalemio nove! monitor ko nov :)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Monitor radi probleme

da ne otvaram novu temu pitacu ovdje..imam acer al2017 monitor.....kad mi se pali racunar monitor se cudno ponasa..pocne paljenje i monitor se upali i pokazuje ucitavanje windows i najednom nesto bljesne(kao da izgubi kontakt ) i dalje nastavi i sita stvar se jos jednom pojavi u toku samog paljenja..ostalo radi se normalno../igre,filmovi ,internet sve ok/ ista se stvar desava i kad se gasi racunar ista stvar dbva puta kao da bljsne nesto..(bijelo u momentu se pojavi na monitoru skoz kratko ?? znali mu ko dijagnozu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Monitor titra

Ovako imam monitor modela: DX-787

Proizvođač: ProView Technology

Proizvod: 17" monitor Pure Flat- silver/black

Ion je počeo malo titrati od dna monitora i sve više i više se širio sa ga malo amaknem on se poravi i jos malo titra i nakon nekoga vremena skroz je titrao.

Ako tko ima riješenje molim ga neka kaže!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Monitor radi probleme

Evo i ja cu se ukljucit u ovu temu progooglao sam sve da nadem odgovor i samo jedan mi je logican kupio sam PC koji je prije bio na rezoluciji 1920x1080 i skopcao ga na svoj monitor 17-inchni kojemu je max 1280x1024 i kad ukljucim komp na njemu uopce ne reagira komp svijetli sve na njemu radi normalno ali slike uopce nema nikako pa sad ne znam da li bi se isplatilo trazit nekoga ko ima full HD monitor da vidim da li je to taj problem jer kompjuter je totalno ok nije kriva ni graficka ni maticna zato sto nema slike na pocetku, u to sam siguran jedino logicno rijesenje mi se cini ovo koje sam naveo sta vi mislite...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Monitor radi probleme

Koi ti to PC bio na rezoluciji 1920X1080? Lol pa valjda je to monitor?

Provjeri kabele, i probaj promjeniti izlaz na drugi od grafičke kartice (vjerovatno imaš dva izlaza) pa probaj onaj drugi.

what's in your head in your head zombie zombie zombie ha ha ha..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice