WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.957.698
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ekipa, kakva su vam iskustva nakon updatea 8.1 inace je sve puuuuno bolje nego do sada, osim IE, on mi je nekako malcice poludio. Ne ucitava stranice uvijek, ponekad da bi pogledao video trebam prebacit na desktop view i sl. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

@izzy007. Hvala ali sve sam to vec isprobao i opet isto. Valjda ostaje na njima da poprave to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

I kupio ja na kraju Lumiu 630 (bila je 100 kn skuplja od 520). Sve super, osim činjenice da ću se na ekran morati još dugo navikavati... daleko je to od 8x i njegovog ekrana... loša kamera.... ali... tko mi kriv jer namjerno razbijam mob. Što se ostalog tiče, mrvicu sporiji od 8x, ali stvarno mrvicu. I moram priznati da je fakat debela prednost imati WP u kombinaciju sa Lumiom.

I znate što? Premda nikad to ne bi rekao od prve, ali 8X je izdržljivo đubre od mobitela.... trebalo ga je 4-5 puta baciti da se raspadne...

Nemam 14 godina
Moj PC  
3 13 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Danas sam primijetio i da nece da nadje gps na here drive +... Ebo ih 8.1. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito

Drago mi je čuti da je izdržljiv. :)

Nego, zašto si ga ono razbio?  

HTC 8X :)
15 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Pa.... počeo se gasiti u zadnje vrijeme. Prvo sam posumnjao u tipku za otključavanje pa da dok ga ja zaključam da ona i dalje drži i ugasi mob... I tak 2-3 tjedna, uz prekide. I onda... Prva nevolja, radna subota je bila (treba li reći išta više). I mobitel poludio od jutra, gasio mi se valjda 4-5 puta. Onda sam već posumnjao na bateriju (premda je bila napunjena ujutro). Stavio ga na punjač. Došao do njega za 15 minuta, a majstor uopće ne daje znakove niti da se puni.... ajoj... Otišao do skladišta, palio ga par puta; pokazao bi HTC logo, zatim crni ekran neko vrijeme i gašenje. Bez windows logo-a. I onda je malo letio sa palete na paletu, pa opet neće , pa je letio nekih cca 50 m po skladištu na čuđenje prisutne ekipe, pa je letio do nosivog stupa jednom, pa o pod, pa o stup drugi put (tu je napukao ekran), pa opet i opet... Ostatak dana me ekipa čudno gledala....

Sad, da li je kvar bila neka sitnica ili ne, uopće me nije zanimalo. Ja sam znao da mu je to kraj.

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 13:38 (Danijel14).
Moj PC  
4 6 hvala 0
17 godina
Danijel14 kaže...

Pa.... počeo se gasiti u zadnje vrijeme. Prvo sam posumnjao u tipku za otključavanje pa da dok ga ja zaključam da ona i dalje drži i ugasi mob... I tak 2-3 tjedna, uz prekide. I onda... Prva nevolja, radna subota je bila (treba li reći išta više). I mobitel poludio od jutra, gasio mi se valjda 4-5 puta. Onda sam već posumnjao na bateriju (premda je bila napunjena ujutro). Stavio ga na punjač. Došao do njega za 15 minuta, a majstor uopće ne daje znakove niti da se puni.... ajoj... Otišao do skladišta, palio ga par puta; pokazao bi HTC logo, zatim crni ekran neko vrijeme i gašenje. Bez windows logo-a. I onda je malo letio sa palete na paletu, pa opet neće , pa je letio nekih cca 50 m po skladištu na čuđenje prisutne ekipe, pa je letio do nosivog stupa jednom, pa o pod, pa o stup drugi put (tu je napukao ekran), pa opet i opet... Ostatak dana me ekipa čudno gledala....

Sad, da li je kvar bila neka sitnica ili ne, uopće me nije zanimalo. Ja sam znao da mu je to kraj.

R.I.P. {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
13 godina
WindowsPhone - Općenito
Ha gle tvoje su pare, neću te kuditi, možda bi i ja postupio isto. Ali moram reći, šteta uređaja :)
Fuck me I am famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

A zašto ga nisi odnjeo na servis? Pa traje ti valjda još garancija... 

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ma u tom trenu me popravak nije uopće zanimao... A treba li uopće spominjati da htc servisira agramservis ili kak se već zove ... Zadnji put dok je bio tamo vratio se pokvareniji nego prije servisa.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Hhahaha, stvarno si ga namučio :D

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Nek' si ti njemu pokazao tko je gazda u dvorištu

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

ne kuzim ovo za betu sa operom mini? ja ju normlano imam u trgovini i instaliranu na mobitelu, pa me to buni sad malo,ako netko moze pojasniti....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cropunk kaže...

ne kuzim ovo za betu sa operom mini? ja ju normlano imam u trgovini i instaliranu na mobitelu, pa me to buni sad malo,ako netko moze pojasniti....

Pretpostavljam da imas instaliranu neku unofficial operu mini...official bi trebala tek doc.

Windows Phone FTW
16 godina
cropunk kaže...

Ako je to ova ,to nije original.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
16 godina
WindowsPhone - Općenito

e da to je ta,znaci nije origigi.ok,onda cekat probat betu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
esko kaže...

Danas sam primijetio i da nece da nadje gps na here drive +... Ebo ih 8.1. 

Ja sam upravo 10-ak dana putovao kroz SLO, D i A i nije nikakvih problema s gps bilo...stvarno sam bio ugodno iznenađen radom navigacijom...

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 0:05 (geci1981).
16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

malo novosti i to dobrih...

http://www.wpcentral.com/hey-cortana-brings-passive-listening-windows-phone

novi firmware - Denim?

• Speed: Never miss a moment with Lumia Camera and its fast camera startup and capture speeds. Take numerous photos with just milliseconds beyond shots.
  • High definition: Using Moment Capture, a long press of the camera button within the app automatically starts 4K-quality video recording at 24 frames per second. Each frame is of high image quality at 8.3 megapixels, allowing every single video frame to be selected and saved as a still image.
  • Intuitiveness: Get the best shot every time with Rich Capture, which simplifies picture-taking with auto HDR and Dynamic Flash. With Rich Capture, people can avoid the hassle adjusting camera settings; they can shoot first and edit and select the perfect shot later.
  • Quality: Capture high-quality smartphone images in low light with the latest-generation imaging algorithms.

http://www.wpcentral.com/lumia-denim-firmware-announced-microsoft

fak jea!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Imam postavljeno da mi na zaključani zaslon postavlja slike sa Bing-a. Međutim, pojavio se problem koji do sad nikad nisam imao (barem na prijašnjem mobitelu): dok dođe vrijeme da se slika dana zamijeni novom, umjesto nove fotografije mobitel postavi onu 'defaultnu' sliku maglice... Ima li itko sličan problem? Lumia 630, sa cyan-om i zadnjim dp updateom.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito
Ove novosti za novi firmware ne zelim vise ni citat... Ionako vazi samo za tri uređaja(L1520,Icon i L930)... Kao da ostali ne postoje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MasterPeace kaže...
Ove novosti za novi firmware ne zelim vise ni citat... Ionako vazi samo za tri uređaja(L1520,Icon i L930)... Kao da ostali ne postoje...

Točno to.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8
14 godina
http://conversations.nokia.com/2014/09/04/lumia-denim-update/

"Lumia Denim Update will ship with Lumia 830, Lumia 730 Dual SIM and Lumia 735. For all other Lumia Windows Phone 8 smartphones, the update will start rolling out during Q4 2014, following partner testing and approvals"
16 godina
odjavljen

jep, 4-jezgreni procesori su zajednički nazivnik.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Vrijeme je za promjenu uređaja. Ono što me zaintrigiralo je kako oni samo tako misle implementirat 4K recording support u sw, mislim, zar je samo snaga procesora prijelomna? 

Sad je još samo briga jel uzet 930 ili one m8 sa wp-om kad bude za kupit

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito
930, i nadati se da nema hardverskih problema.
Fuck me I am famous.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Kada updateam preko Nokia recovery softwarea šta se sve briše?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
EZY-E kaže...

Kada updateam preko Nokia recovery softwarea šta se sve briše?

. Sve iz memorije telefona (vraca se na tvornicke postavke) a sd kartica ostaje netaknuta (barem je kod mene tako bilo)
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Poz,

tek sam jedan dan na WP, jos istrazujem po mobu(Lumia 630). Zanima me da li postoji aplikacija poput task killera za android?
Kako se zatvaraju aplikacije, ja odem back ili s home tipkom?

Battlelog: D-Ki11aML
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Legendic1911 kaže...

Poz,

tek sam jedan dan na WP, jos istrazujem po mobu(Lumia 630). Zanima me da li postoji aplikacija poput task killera za android?
Kako se zatvaraju aplikacije, ja odem back ili s home tipkom?

Drzi back tipku i onda dolazis do multitasking viewa, mozes kliknut na X ili povuci dolje za zatvaranje aplikacije.

Windows Phone FTW
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ja zatvaram držeći dulje tipku back. Tada ti pokaže sve otvorene aplikacije, koje pozatvaraš pritiskom na X u gornjem desnom kutu, ili jednostavno prozor s aplikacijom koju želiš zatvoriti povućeš prstom dolje i gotovo.

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice