Ekipa, kakva su vam iskustva nakon updatea 8.1 inace je sve puuuuno bolje nego do sada, osim IE, on mi je nekako malcice poludio. Ne ucitava stranice uvijek, ponekad da bi pogledao video trebam prebacit na desktop view i sl.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I kupio ja na kraju Lumiu 630 (bila je 100 kn skuplja od 520). Sve super, osim činjenice da ću se na ekran morati još dugo navikavati... daleko je to od 8x i njegovog ekrana... loša kamera.... ali... tko mi kriv jer namjerno razbijam mob. Što se ostalog tiče, mrvicu sporiji od 8x, ali stvarno mrvicu. I moram priznati da je fakat debela prednost imati WP u kombinaciju sa Lumiom.
I znate što? Premda nikad to ne bi rekao od prve, ali 8X je izdržljivo đubre od mobitela.... trebalo ga je 4-5 puta baciti da se raspadne...
Danas sam primijetio i da nece da nadje gps na here drive +... Ebo ih 8.1.
Drago mi je čuti da je izdržljiv. :)
Nego, zašto si ga ono razbio?
Pa.... počeo se gasiti u zadnje vrijeme. Prvo sam posumnjao u tipku za otključavanje pa da dok ga ja zaključam da ona i dalje drži i ugasi mob... I tak 2-3 tjedna, uz prekide. I onda... Prva nevolja, radna subota je bila (treba li reći išta više). I mobitel poludio od jutra, gasio mi se valjda 4-5 puta. Onda sam već posumnjao na bateriju (premda je bila napunjena ujutro). Stavio ga na punjač. Došao do njega za 15 minuta, a majstor uopće ne daje znakove niti da se puni.... ajoj... Otišao do skladišta, palio ga par puta; pokazao bi HTC logo, zatim crni ekran neko vrijeme i gašenje. Bez windows logo-a. I onda je malo letio sa palete na paletu, pa opet neće , pa je letio nekih cca 50 m po skladištu na čuđenje prisutne ekipe, pa je letio do nosivog stupa jednom, pa o pod, pa o stup drugi put (tu je napukao ekran), pa opet i opet... Ostatak dana me ekipa čudno gledala....
Sad, da li je kvar bila neka sitnica ili ne, uopće me nije zanimalo. Ja sam znao da mu je to kraj.
Pa.... počeo se gasiti u zadnje vrijeme. Prvo sam posumnjao u tipku za otključavanje pa da dok ga ja zaključam da ona i dalje drži i ugasi mob... I tak 2-3 tjedna, uz prekide. I onda... Prva nevolja, radna subota je bila (treba li reći išta više). I mobitel poludio od jutra, gasio mi se valjda 4-5 puta. Onda sam već posumnjao na bateriju (premda je bila napunjena ujutro). Stavio ga na punjač. Došao do njega za 15 minuta, a majstor uopće ne daje znakove niti da se puni.... ajoj... Otišao do skladišta, palio ga par puta; pokazao bi HTC logo, zatim crni ekran neko vrijeme i gašenje. Bez windows logo-a. I onda je malo letio sa palete na paletu, pa opet neće , pa je letio nekih cca 50 m po skladištu na čuđenje prisutne ekipe, pa je letio do nosivog stupa jednom, pa o pod, pa o stup drugi put (tu je napukao ekran), pa opet i opet... Ostatak dana me ekipa čudno gledala....
Sad, da li je kvar bila neka sitnica ili ne, uopće me nije zanimalo. Ja sam znao da mu je to kraj.
R.I.P.
A zašto ga nisi odnjeo na servis? Pa traje ti valjda još garancija...
Ma u tom trenu me popravak nije uopće zanimao... A treba li uopće spominjati da htc servisira agramservis ili kak se već zove ... Zadnji put dok je bio tamo vratio se pokvareniji nego prije servisa.
Nek' si ti njemu pokazao tko je gazda u dvorištu
ne kuzim ovo za betu sa operom mini? ja ju normlano imam u trgovini i instaliranu na mobitelu, pa me to buni sad malo,ako netko moze pojasniti....
ne kuzim ovo za betu sa operom mini? ja ju normlano imam u trgovini i instaliranu na mobitelu, pa me to buni sad malo,ako netko moze pojasniti....
Pretpostavljam da imas instaliranu neku unofficial operu mini...official bi trebala tek doc.
Ako je to ova ,to nije original.
e da to je ta,znaci nije origigi.ok,onda cekat probat betu
Danas sam primijetio i da nece da nadje gps na here drive +... Ebo ih 8.1.
Ja sam upravo 10-ak dana putovao kroz SLO, D i A i nije nikakvih problema s gps bilo...stvarno sam bio ugodno iznenađen radom navigacijom...
malo novosti i to dobrih...
http://www.wpcentral.com/hey-cortana-brings-passive-listening-windows-phone
novi firmware - Denim?
- Speed: Never miss a moment with Lumia Camera and its fast camera startup and capture speeds. Take numerous photos with just milliseconds beyond shots.
- High definition: Using Moment Capture, a long press of the camera button within the app automatically starts 4K-quality video recording at 24 frames per second. Each frame is of high image quality at 8.3 megapixels, allowing every single video frame to be selected and saved as a still image.
- Intuitiveness: Get the best shot every time with Rich Capture, which simplifies picture-taking with auto HDR and Dynamic Flash. With Rich Capture, people can avoid the hassle adjusting camera settings; they can shoot first and edit and select the perfect shot later.
- Quality: Capture high-quality smartphone images in low light with the latest-generation imaging algorithms.
http://www.wpcentral.com/lumia-denim-firmware-announced-microsoft
fak jea!
Imam postavljeno da mi na zaključani zaslon postavlja slike sa Bing-a. Međutim, pojavio se problem koji do sad nikad nisam imao (barem na prijašnjem mobitelu): dok dođe vrijeme da se slika dana zamijeni novom, umjesto nove fotografije mobitel postavi onu 'defaultnu' sliku maglice... Ima li itko sličan problem? Lumia 630, sa cyan-om i zadnjim dp updateom.
Točno to.
"Lumia Denim Update will ship with Lumia 830, Lumia 730 Dual SIM and Lumia 735. For all other Lumia Windows Phone 8 smartphones, the update will start rolling out during Q4 2014, following partner testing and approvals"
jep, 4-jezgreni procesori su zajednički nazivnik.
Vrijeme je za promjenu uređaja. Ono što me zaintrigiralo je kako oni samo tako misle implementirat 4K recording support u sw, mislim, zar je samo snaga procesora prijelomna?
Sad je još samo briga jel uzet 930 ili one m8 sa wp-om kad bude za kupit
Kada updateam preko Nokia recovery softwarea šta se sve briše?
Kada updateam preko Nokia recovery softwarea šta se sve briše?
. Sve iz memorije telefona (vraca se na tvornicke postavke) a sd kartica ostaje netaknuta (barem je kod mene tako bilo)

Poz,
tek sam jedan dan na WP, jos istrazujem po mobu(Lumia 630). Zanima me da li postoji aplikacija poput task killera za android?
Kako se zatvaraju aplikacije, ja odem back ili s home tipkom?
Poz,
tek sam jedan dan na WP, jos istrazujem po mobu(Lumia 630). Zanima me da li postoji aplikacija poput task killera za android?
Kako se zatvaraju aplikacije, ja odem back ili s home tipkom?
Drzi back tipku i onda dolazis do multitasking viewa, mozes kliknut na X ili povuci dolje za zatvaranje aplikacije.
ja zatvaram držeći dulje tipku back. Tada ti pokaže sve otvorene aplikacije, koje pozatvaraš pritiskom na X u gornjem desnom kutu, ili jednostavno prozor s aplikacijom koju želiš zatvoriti povućeš prstom dolje i gotovo.