iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 954.214
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Iphone Jailbreak
Idemo kaže...

04.26.08 ti je  baseband  a zadni bootloader ti je 6.4  tako da za proverish upotrebi f0recast nije potrebno da ti je iphone jailbrekan samo uklucis iphone sa usb i upalish program  a zadni baseband sta je otklucan 05.11.07 zanemari gorni post decko se malo zbunio za jailbreaka nije bitan baseband nego bootloader ili iboot ako ti je starii nekoliko verzija toest 5.8 mozes da uradish sta hoces sa tvoj ipnone.

e pa zato i pitam.tnq

15 godina
neaktivan

eee jebg ga...6.4 mi je bootloader...3.1.3 fw i baseband 5.12.01..i sve to sto sam ga takvog kupio,nista nisam sam upgrade radio...

otprilike,kad ce za to izaci jailbreak i unlock?

15 godina
neaktivan

Pa mislim da se ti pishe u tekstu

Slave
15 godina

@Idemo Hrvatski ti je više nego dobar :))

Niš,onda bum pričekal...

http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
15 godina
neaktivan
Evo ti blog na Geohot kad on to uradi ovo ce da bide prvo mesto gde ce da to objavi najverovatnije ce da bude kad izada Apple novi 3.2.0 ili 4.0.0 firmware evo ti link http://iphonejtag.blogspot.com Pozdrav
Slave
16 godina
neaktivan

znam da sam dosadan ali i dalje neznam dal mogu ili nemogu, imam 3.1.3, mc139, 05.15.01, imao sam na 3.1.2 jailbrekan ali neznam jel sam spremio onaj SHSHs file, kolko me sjecanje sluzi mislim da jesam...jel mogu ja po ovoim gore uputama koje ih je stavio facewithascar vratit na prijasnje stanje....hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 14:07 (vanko).
15 godina
neaktivan
vanko kaže...

znam da sam dosadan ali i dalje neznam dal mogu ili nemogu, imam 3.1.3, mc139, 05.15.01, imao sam na 3.1.2 jailbrekan ali neznam jel sam spremio onaj SHSHs file, kolko me sjecanje sluzi mislim da jesam...jel mogu ja po ovoim gore uputama koje ih je stavio facewithascar vratit na prijasnje stanje....hvala

Mozes. Probaj, nista ti se nece dogoditi ako ne uspijes. Btw, u cetvrtak se predstavlja novi firmware 4.0, a par dana nakon toga bi mogli imati i jailbreak za njega.

15 godina

Jailbreak za 3.1.3 ili 4?Ili za oboje? :/

15 godina
neaktivan
.: R32LowRider kaže...

Za oboje. Kad izadje za 4.0 vrijedit ce i za 3.1.3.

16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

upomoc...cini mi se da sam sve za**bo..... iso sam napravi downgrade po ovim uputama kada sve napravim javi mi se ova poruka-  itunes has detected an iphone in recovery mode you must restore this Iphone before it can be used with Itunes, a na iphonu stoji ona slika ikona od itunsa i usb..... i kaj da ja sad napravim

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

rijesio problem..... izvadio karticu i napravio resotore...i sve valja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vanko kaže...

upomoc...cini mi se da sam sve za**bo..... iso sam napravi downgrade po ovim uputama kada sve napravim javi mi se ova poruka-  itunes has detected an iphone in recovery mode you must restore this Iphone before it can be used with Itunes, a na iphonu stoji ona slika ikona od itunsa i usb..... i kaj da ja sad napravim

Bez veze panicaris. Vec sam rekao da se iPhone moze vratiti iz bilo koje pozicije. Jesi uspio spustiti firmware ili si opet na 3.1.3?

15 godina
neaktivan
facewithascar kaže...

a kad ga jailbreakas nece biti onda opet "NO SERVICE" pa ce se morat raditi unlock??

15 godina
neaktivan
DJKnox kaže...
facewithascar kaže...

a kad ga jailbreakas nece biti onda opet "NO SERVICE" pa ce se morat raditi unlock??

Unlock je vec dugo samo jedna aplikacija instalirana u Cydiji tako da ne vidim zasto bi bio problem otkljucati ga na sve mreze. Samo stisnes Install i to je to.

16 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

Kad izlazi novi Jailbreak?

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

U četvrtak je predstavljanje novog iPhone OSa,4.I ako ga izbace npr. u nedjelju,ili idući tjedan,jailbreak očekuj 2 dana kasnije. :)

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

imas li koji link o os 4.0?????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U četvrtak je predstavljanje novog iPhone OSa,4.I ako ga izbace npr. u nedjelju,ili idući tjedan,jailbreak očekuj 2 dana kasnije. :)

vidis da se ljudi jos muce sa 3.1.2.

Apple iPhone 3GS 16GB
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ma 3,12 je probijen odavno 3,13 nisu dirali koliko sam razumio da ta "rupa" kao ostane netaknuta u 4.0.... ili se varam... ali ako je Ipad isti dan probijen... valjda ce i 4.0 biti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ako me dobro oci sluze, procito sam da ce u cetvrtak tj sutra izac jailbreak za OS 3.1.3 firmware 5.12???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

JB ima za 3.13 samo unlock nece radi broandbenda... disi to procitao ... baci linkić

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ovdje gore

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sta to znaci ?

16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ma znam da bezveze panicarim jer sam procito bezbroj postova u kojim pise da se iphone nemoze zaje softwerski jer ga mozes uvijek vratit....sad sam opet na 3.1.3..... kada ga vracam na 3.1.2 javi mi error 1015, za taj error kazu da sve ispocetka napravim i tako sve dok ne uspije, ali ja sam napravio negdje 16 puta i stalno mi se javlja taj error... tak da cu se jos malo strpit, ali slobodno mi vi recite ako znate rijesit taj error

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vanko kaže...

ma znam da bezveze panicarim jer sam procito bezbroj postova u kojim pise da se iphone nemoze zaje softwerski jer ga mozes uvijek vratit....sad sam opet na 3.1.3..... kada ga vracam na 3.1.2 javi mi error 1015, za taj error kazu da sve ispocetka napravim i tako sve dok ne uspije, ali ja sam napravio negdje 16 puta i stalno mi se javlja taj error... tak da cu se jos malo strpit, ali slobodno mi vi recite ako znate rijesit taj error

Ja kad naletim na takve stvari onda kopam po forumima dok ne nadjem rjesenje. Imat cu u petak jedan koji treba spustiti sa 3.1.3 na 3.1.2, pa cu pogledati.

16 godina
neaktivan
zovitemebuha kaže...

ma 3,12 je probijen odavno 3,13 nisu dirali koliko sam razumio da ta "rupa" kao ostane netaknuta u 4.0.... ili se varam... ali ako je Ipad isti dan probijen... valjda ce i 4.0 biti

da, mislim na 3.1.3., krivo sam napisao

Apple iPhone 3GS 16GB
15 godina
neaktivan

decki jailbreak i unlock rade na fw 3.1.2 i 3.1.3. ali ne i ako ste kupili nedavno iphone 3g pa ste odma gore dobili 3.1.3 sa basebandom 5.12.01 - moguce je i to jailbreakat ali nemoze unlock,a bez unlocka nista...jer se nemoze smanjiti baseband u cydii sa 5.12.01 na 5.11 i manje...a to sve zbog bootloadera koji je na novim iphoneima 6.4. dakle svi koji imate manji bootloader od 6.4 moguce je jailbreakat i unlockat...a koji ne,cekajte cetvrtak tj novi frimware za koji kazu da ce biti moguce ga jailbreakat i unlockat...

16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ii jel doso novi  OS, trazio sam nesta sitno ali nisam nis nasao

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak
jel ima sta nova??
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Saphire kaže...
jel ima sta nova??

OS 4.0 je vani, ali beta ne final release. Ja sam mislio da stize zadnja verzija. Jailbreak ce mozda izaci, a mozda i nece, sad se predomisljaju da li da ga puste u javnost ili da cekaju zavrsnu verziju 4.0 koja stize tek u 6. mjesecu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice