Pozrav,
Imam problem sa Pc-em od trenutka kad sam ga kupio, a to je 3 tjedna unatrag. OS je Windows 7 x64 Ultimate.
Kad Pc stoji ugašen preko noći i kad ga palim drugi dan (Cold Boot) sve se lijepo pokrene, windowsi se učitaju, ali nakon nekog vremena (minuta ili pet minuta) dobijem BSoD (Blue Screen of Death). Pc se resetira, Windowsi se ponovno učitaju, dobijem poruku, Windows has recoverd from a ..... itd. Nakon minute opet ekran poplavi i Pc se resetira i opet se Windowsi učitaju i opet dobijem istu poruku. I to tako ide u negogled. Kad sam pokrenuo MemTest dobio sam jako puno grešaka.
Ali ako, kad se PC resetira nakon plavog ekrana, nakon post ekrana ugasim PC na gumb i ponovno ga upalim SVE RADI i ne dobijam više plavi ekran i PC radi stabilo cijeli dan. Tad ga mogu resetirati do mile volje i sve radi. Nakon toga odem u MemTest i ne javi niti jednu grešku, a izvrtim sve testove po dva puta.
Plavi ekran dobijem i sa jednim i sa dva keksa ako PC stoji ugašen preko noći (Cold Boot). Sa trikom gašenja pc-a prilikom restarta nakon plavog ekrana PC radi stabilno i sa jednim i sa oba keksa. Probao sam ih stavljati i u jedan i u drugi bijeli slot na matičnoj ali rezultat je isti. Tek nakon gašenja prilikom ponovnog boot-anja Pc radi stabilno.
U čemu bi mogao biti problem?
Konfiguracija mi je navedena pod Moj Pc