Pozdrav!
Zanima me dali će dual channel memorija raditi na quad channel ploči, pretpostavljam da će radit, ali dali će usporavat komp i koliko?
Memorija će biti na ploči MSI Big Bang xpower2 i procu i7 3970x.
Hvala
Pozdrav!
Zanima me dali će dual channel memorija raditi na quad channel ploči, pretpostavljam da će radit, ali dali će usporavat komp i koliko?
Hvala
Pozdrav!
Hvala
ne postoji dual channel memorija nego najmanje dvije plocice rama koje mogu "raditi u dual channel modu"! i tako ce raditi na tvojoj ploci (podrzava jos i tripple,quad nacin rada)! zasto mislis uopce da rami mogu bilo kako usporiti rad racunala (osim kad nevaljaju) znaci odgovor je NE
LP
Znam da ne postoji dual channel memorija nego da je to tip rada memorije,mene zanima pošto ploča ima podršku za quad channel dali se može stavit i dual channel, ako uzmemo u obzir da i ovaj proc i7 3970x ima podršku za quad channel. Sade neznam ako stavim memorije u dual channel dali će komp radit sporije ako se preporuča za ovu ploču i proc da budu 4 memorije,a ne 2