Stigao Debian 5.0 "Lenny"

poruka: 12
|
čitano: 2.185
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Probaj Linux! - www.linuxzasve.com | Otkrij Linux! - wiki.open.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Stigao Debian 5.0 "Lenny"

skida se.još malo i bude gotov prvi dvd.pa ćemo isprobat na virtualnoj mašini.

17 godina
neaktivan

Ako ti je download prevelik zalogaj, skokni na mojCD.com.

Debian 5.0 Lenny (DVD)
Najnovija verzija kultne distribucije napokon raspoloživa
Broj DVD-ova: 5
Cijena: 65 kn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa s čime nafilaju pet (5) DVD-ova??? Pa kad bi se sve to instaliralo izašlo bi 50 GB (ako je tak dobro kompresirano na DVD-ima) Nije niti čudo kaj im je tak dugo trebalo da ga izbace...

Međusobna djelovanja i veze među podsustavima zovu se sučelja, ili na hrvatskom interface. Nema potrebe da se strgam od učenja kad i ovak prolazim...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možeš skinuti i netinstall koji je nešto manje od 200MB pa instalirati redom šta poželiš. Ili imati tisuće paketa na par DVD-ova.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Heheheh, uvijek sam za ovu drugu opciju. Ali sasvim sam zadovoljan sa svojim opensusetom, lijepo sam si sve poštimal i radi ko vurica tak da neću isprobavati debian... a uz to nemam niti vremena, harda, bandwitha i volje za to. Al jednom ću ga isprobat, to sigurno...

Međusobna djelovanja i veze među podsustavima zovu se sučelja, ili na hrvatskom interface. Nema potrebe da se strgam od učenja kad i ovak prolazim...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Također sam na openSUSE 11.1 + KDE 4.2. Najbolje Linux iskustvo do sada, ali to je već OT.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja ču se držati ubunteka, sad nemam razloga zbog ćega bi prešao na debian. jednostavno debian mi bude prebrzo zastario. Volim pratiti nove stvari, pa zato više volim ubuntu.

17 godina
protjeran

Hvala Ambivalent, nacekali smo se al se nadam da je vrijedlo. Downlod-ira se, pa cemo vidjet..

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

Ja ču se držati ubunteka, sad nemam razloga zbog ćega bi prešao na debian. jednostavno debian mi bude prebrzo zastario. Volim pratiti nove stvari, pa zato više volim ubuntu.

OT: Bez ljutnje molim, rijetki su oni koji pravilno pišu, ali neke stvari su stvarno ružne za vidjeti. Evo jedan tekst sa BOL-a, osobni stav Drage Galića, pa baci pogled na to....
16 godina
neaktivan

Ne ljutim se, proradit ču na tome. Vidim da brkam č i ć, a i nisam stavio veliko početno slovo. Ispričavam se, brzo pišem pa ne stignem razmišljati o greškama.

17 godina
neaktivan
M4r10 kaže...

Pa s čime nafilaju pet (5) DVD-ova??? Pa kad bi se sve to instaliralo izašlo bi 50 GB (ako je tak dobro kompresirano na DVD-ima) Nije niti čudo kaj im je tak dugo trebalo da ga izbace...

dobije se oko 23 500 paketa.nema šta nema.
dobiješ sve što ti treba i više od toga.
hočeš za internet, audio, video, office, grafiku, igrice itd....
oduvijek koristim debian zbog ogromnog broja paketa.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice