Stigao Debian 5.0 "Lenny"
- poruka: 12
- |
- čitano: 2.185
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
skida se.još malo i bude gotov prvi dvd.pa ćemo isprobat na virtualnoj mašini.
Ako ti je download prevelik zalogaj, skokni na mojCD.com.
Najnovija verzija kultne distribucije napokon raspoloživa
Broj DVD-ova: 5
Cijena: 65 kn
Pa s čime nafilaju pet (5) DVD-ova??? Pa kad bi se sve to instaliralo izašlo bi 50 GB (ako je tak dobro kompresirano na DVD-ima) Nije niti čudo kaj im je tak dugo trebalo da ga izbace...
Možeš skinuti i netinstall koji je nešto manje od 200MB pa instalirati redom šta poželiš. Ili imati tisuće paketa na par DVD-ova.
Heheheh, uvijek sam za ovu drugu opciju. Ali sasvim sam zadovoljan sa svojim opensusetom, lijepo sam si sve poštimal i radi ko vurica tak da neću isprobavati debian... a uz to nemam niti vremena, harda, bandwitha i volje za to. Al jednom ću ga isprobat, to sigurno...
Također sam na openSUSE 11.1 + KDE 4.2. Najbolje Linux iskustvo do sada, ali to je već OT.
Ja ču se držati ubunteka, sad nemam razloga zbog ćega bi prešao na debian. jednostavno debian mi bude prebrzo zastario. Volim pratiti nove stvari, pa zato više volim ubuntu.
Hvala Ambivalent, nacekali smo se al se nadam da je vrijedlo. Downlod-ira se, pa cemo vidjet..
Ja ču se držati ubunteka, sad nemam razloga zbog ćega bi prešao na debian. jednostavno debian mi bude prebrzo zastario. Volim pratiti nove stvari, pa zato više volim ubuntu.
Ne ljutim se, proradit ču na tome. Vidim da brkam č i ć, a i nisam stavio veliko početno slovo. Ispričavam se, brzo pišem pa ne stignem razmišljati o greškama.
Pa s čime nafilaju pet (5) DVD-ova??? Pa kad bi se sve to instaliralo izašlo bi 50 GB (ako je tak dobro kompresirano na DVD-ima) Nije niti čudo kaj im je tak dugo trebalo da ga izbace...