Prije dva dana nabavio sam Corsair Vojager stick od 8 GB. Oduševljen kvalitetom gumenog kućišta i garancijom od 10 godina jedva sam čekao da ga isprobam. Međutim kad sam stigao doma neugodno sam se iznenadio. Imam Slackware 12.1 i upiknem ja USB a kad tamo ništa. Opet ja u drugi port, on zatreperi i opet ništa. Odem u windowse i tamo radi.
Sad se ja mislim da je nešto do slackware-a i počnem ja sa upikavanjem ostalih USB-ova koje imam doma i vidi čuda svi radu. Odem na stranice proizvođača i tamo nađem jednu zanimljivu raspravu (link).
Kasnije sam napravio low level format i trenutno USB radi u slacku, ali nisam imao hrabrosti provjeriti kada ga napunim preko 4 GB da li će prestati sa radom, a još ga nisam upiknuo u DVD, iako mi je to bila jedna od namjena ovog sticka.
Zanima me da li netko ima ovaj stick, da li se susreo sa sličnim problemima i koji je bio postupak kod otklanjanja problema. Da li su ga vratili prodavaču, ili su ga slali direktno proizvođaču (što ne mislim da se isplati, čisto zbog omjera poštarine - vrijednosti).
P.S. Neznam je li to zbog toga što ja imam linux i ovaj problem, ali ne mogu vjerovati da korisnička služba može biti onako nastrojena (blago i preneseno rečeno) prema korisnicima.
Edit: Može netko od moderatora promijeniti u naslovu ono j, jer me bode za oči.