LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 512.740
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
LG G4 - Rasprava

Meni 3 sata sa uključenim power saverom. Jako loše. Prije sam imao note 3 i puno bolje mi je baterija držala. Ovo je stvarno vrh mobitel ali baterija katastrofa. Ja mislim da sami ekran jako puno troši.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Evo bateriju napunio od 0-100% sa njegovim punjacem za cca 1h:20min. Evo iskoristenost i predvidanje nakon pola sata.

Intel Core™ i7
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2015 19:07 (mserfezi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G4 - Rasprava

Nakon nadogradnje na MM baterija mi je uzasna.

Sinoc ga skinio sa punjaca i ujutro se probudim a mob ugasen i baterija prazna?

Mislim nisam mogao vjerovat..katastrofa i sta sada da radim?vec sam ga jednom resetirao na tvornicke

LG G4 32GB
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2015 14:53 (mp3david).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G4 - Rasprava

Meni je baterija ista kakva je bila i na Lolipopu, ne mogu reci da je bolja, a nisam primjetio ni da je losija...sada sam vec 4-5 dana na MM.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2015 14:56 (ocean77).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: LG G4 - Rasprava
Također ne mogu reći da je baterija lošija. Bolja nije ali nije ni katastrofa.
13 godina
neaktivan
igy kaže...
Također ne mogu reći da je baterija lošija. Bolja nije ali nije ni katastrofa.

Potpisujem! Po svemu ovih par dana koliko imam 6.0 Android Mob odlicno radi, baterija isto tako, da je neki drastican skok u poboljsanju nije ali svejedno ok radi. Vidljivo je da ekran najvise odvlaci ali mislim da je i razumljivo s obzirom da je 5,5HD. Vidjet cemo zasigurno ce noviji update biti i sa rijesenjima na tom pitanju.

Intel Core™ i7
12 godina
igy kaže...

Evo dobio sam jutros novi update V20b-EUR-XX. Neće se dugo čekati za zakrpe.

na koji si mrezi??Jel na Vipu?

Sta je taj update poboljsao?

LG G4 32GB
17 godina
LG G4 - Rasprava

Ima Hyperion baterija za G4 oko 20tak $ 6000mAh, malo je poveća, al zato mob izdrži brutalno dugo bez punjača..

http://www.amazon.com/Extended-Battery-Hyperion-6000mAh-Battery/dp/B00ZAJMM02/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1449335870&sr=8-1&keywords=extended+battery+hyperion+lg+g4

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zvonac kaže...

Ima Hyperion baterija za G4 oko 20tak $ 6000mAh, malo je poveća, al zato mob izdrži brutalno dugo bez punjača..

http://www.amazon.com/Extended-Battery-Hyperion-6000mAh-Battery/dp/B00ZAJMM02/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1449335870&sr=8-1&keywords=extended+battery+hyperion+lg+g4

A hebote nakarade.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
Slobodan uređaj. Ne mogu zamjetiti što je poboljšano.
17 godina
LG G4 - Rasprava

http://s9.postimg.org/artgwp3an/20151205_162001.jpg

http://s1.postimg.org/f7c16nqmn/20151205_162017.jpg

http://s9.postimg.org/naa2da0a7/20151205_162007.jpg

http://s14.postimg.org/x7p4jks5t/20151205_162040.jpg

Par noćnih fotki, možda bi ispale još bolje da sam si dal više truda, ovo je bilo na brzaka..

1. f1.8 ISO 200, 1/15s

2: f1.8 ISO 200  1/30s

3. f1.8 ISO 200 1/15s

4. f1.8 ISO 200 1/15s

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 9:53 (zvonac).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
zvonac kaže...

A hebote nakarade.

Tu abominaciju bi stavio u mob jedino da idem na pet dana na Velebit pit s medvjedima....

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
17 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Ajmo, da li tko zna kako jednostavno rootat G4?

Prije su se LG-jevi rutali s Towel ili Stumpom, 2 minute posla i to je to (ženin G2 i od kolege G3).

Sad je komplicirano za pozdipit, ADB, bootloader, kojekakvi kerefeki..

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Treba udavit kolegu bender007 da opet napravi oneclick auto root kako je i prije napravio (autorec) :)
youtube.com/mislavbusic
13 godina
EchoOne kaže...
Treba udavit kolegu bender007 da opet napravi oneclick auto root kako je i prije napravio (autorec) :)

To je bio samo twrp :)

-jel ne radi kingoroot na 5.1.1 + ?

Ovo je injectanje roota u system.img pa se zato cini kompliciranim

ja
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

ja imam H815 kupljen u Linksu i jos nema update ni u LG Brdige niti OTA, postojli li kakva caka?

Cogito, ergo sum
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
zvonac kaže...

http://s9.postimg.org/artgwp3an/20151205_162001.jpg

http://s1.postimg.org/f7c16nqmn/20151205_162017.jpg

http://s9.postimg.org/naa2da0a7/20151205_162007.jpg

http://s14.postimg.org/x7p4jks5t/20151205_162040.jpg

Par noćnih fotki, možda bi ispale još bolje da sam si dal više truda, ovo je bilo na brzaka..

1. f1.8 ISO 200, 1/15s

2: f1.8 ISO 200  1/30s

3. f1.8 ISO 200 1/15s

4. f1.8 ISO 200 1/15s

Na mobitelu tesko da moze bolje od ovoga, ali mislim da je svima jasno da G4 ima najbolju kameru kada se gleda i sam UI kamere kao i krajnji rezultat...doslovno svaka postavka se mjenja u 3 sec pa cak i odabir JPEG-RAW.

S6 ima odlicnu kameru i slican krajnji rezultat, ali znatno losiji UI kamere koji ubije zadovoljstvo koristenja.

17 godina
LG G4 - Rasprava

S6 sa isocell senzorom u tim uvjetima (losijim) daje koma slike, dok je sa sonijevim ok..

Imam i proshot app, al je ne koristim, dost steka, trza, tak da je ova stock app bolja od proshota...

Ma da sam si dao truda slike su mogle jos bolje ispast, al eto nabrzaka sam slikal tek tolko da vidim ovaj stroj od kamere na djelu...

Imate jos neku preporuku aplikacije za kameru da da radi bez greske?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
zvonac kaže...

S6 sa isocell senzorom u tim uvjetima (losijim) daje koma slike, dok je sa sonijevim ok..

Zena mi ima S6 Edge sa Isocell i nisam primjetio da su slike koma, cak stovise odlicne su i direktno sam ih usporedjivao sa G4 i nema bitne razlike osim ako ne fotkas u potpunom mraku jer tamo G4 ima prednost rucne kontrole shutter speed-a, ali u ovakvim uvjetima kao sto si ti stavio razlika je jedva oku vidljiva, a najveca razlika je upravo ova koju sam naveo, a mislim na UI kamere.

Ono sto mi se na S6 Edge vise svidja je kako snima video, pogotovo onaj FHD 60fps mode, a i zvuk koji snima je odlican na videu.

13 godina
neaktivan
Ajde bender nabavi vise G4 da s tobom profitira cijela nasa G4 zajednica :)
Ako treba znas da cu ga nabavit za tebe u ZG, taman sad prije Bozica da ti ga donesem
youtube.com/mislavbusic
13 godina
EchoOne kaže...
Ako treba znas da cu ga nabavit za tebe u ZG, taman sad prije Bozica da ti ga donesem

:) a gle, pare imam. Znas da sam kao prodavac los..Trebam g3 prodati prvo, to mi je najveci problem. Ne bi previse izdvajao jer selim na novo radno mjesto.

ja
12 godina
LG G4 - Rasprava

Ponovo sam resetirao mob i nije mi se ispraznio proslu noc kao prekjucer.

Sinoc sam ga napunio do 95% nisam stigao do kraja jer sam iso van i koliko sam ceprkao po njemu izdrzao mi je sada do veceri sa preko 3 sata ukljucenog zaslona..i ne cini mi se da je android 6.0 ista poboljsao bateriju..treba tu jos dosta toga doraditi...

Inace prodajem G4 pa eto ako ikom od vas treba,vidim da spominjete nesto tu iznad

LG G4 32GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

Odakle si ?

ja

0 0 hvala 0
12 godina

ajd javi mi se na PP da ne spamamo ovdje

LG G4 32GB
13 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Imam i proshot app, al je ne koristim, dost steka, trza, tak da je ova stock app bolja od proshota...

Ma da sam si dao truda slike su mogle jos bolje ispast, al eto nabrzaka sam slikal tek tolko da vidim ovaj stroj od kamere na djelu...

Imate jos neku preporuku aplikacije za kameru da da radi bez greske?

Zvonac ne pričaj gluposti. Isocell senzor daje puno realnije slike od sonija. Ovo da su slike koma nema veze s vezom. 

G4 ima odličnu kameru ali samo u Manual modu...bolje če slike dati S6 s bilo kojim senzorom na AUTO postavkama od G4 također na AUTO postavkama.

ocean77 kaže...
zvonac kaže...

Zena mi ima S6 Edge sa Isocell i nisam primjetio da su slike koma, cak stovise odlicne su i direktno sam ih usporedjivao sa G4 i nema bitne razlike osim ako ne fotkas u potpunom mraku jer tamo G4 ima prednost rucne kontrole shutter speed-a, ali u ovakvim uvjetima kao sto si ti stavio razlika je jedva oku vidljiva, a najveca razlika je upravo ova koju sam naveo, a mislim na UI kamere.Ono sto mi se na S6 Edge vise svidja je kako snima video, pogotovo onaj FHD 60fps mode, a i zvuk koji snima je odlican na videu.

Ocean77 ma pusti ga baljezga gluposti. Kaže koma slike!! Također sve što si rekao potpisujem. Gdje sam se god slikao u noćnim uvjetima...bilo s ekipom ili bez...nočni klub, vani ili sl - znači svi su rekli da su slike odlične. Šogorica je kupila S6 radi kamere, jedna frendica također zbog kamere...nitko nikad nije rekao da je kamera loša...

Također večeras ću stavit par slika sa S6 u nočnim uvjetima...sinoč bio na Božičnom adventu u centru Zagreba pa imam par slika...a pronači ću još par slika u noćnim uvjetima.

bender_007 kaže...
EchoOne kaže...

:) a gle, pare imam. Znas da sam kao prodavac los..Trebam g3 prodati prvo, to mi je najveci problem. Ne bi previse izdvajao jer selim na novo radno mjesto.

Spusti cijenu tj stavi ga za 2000kn i prodat češ ga.

11 godina
R36 kaže...

Ocean77 ma pusti ga baljezga gluposti. Kaže koma slike!! Također sve što si rekao potpisujem. Gdje sam se god slikao u noćnim uvjetima...bilo s ekipom ili bez...nočni klub, vani ili sl - znači svi su rekli da su slike odlične. Šogorica je kupila S6 radi kamere, jedna frendica također zbog kamere...nitko nikad nije rekao da je kamera loša...

Također večeras ću stavit par slika sa S6 u nočnim uvjetima...sinoč bio na Božičnom adventu u centru Zagreba pa imam par slika...a pronači ću još par slika u noćnim uvjetima.

Da ne ispadne da samo hvalim kameru na S6, nije bas sve tako idealno, a ovo mozda i nije najbolja tema za to, ali posto smo vec zapoceli tu temu ipak cu ovdje odgovoriti.

Jako neugodno me iznenadilo da stabilizacija slike nije omogucena kod snimanja videa na visim rezolucijama (npr. 4K i FHD 60fps)...isto tako sam primjetio da slika kod snimanja videa u 60 FPS u nocnim uvjetima ima znatno vise digitalnog šuma od one kada se snima FHD u 30 FPS i tek tada je usporediva sa onom na G4 koji snima isto u 30 FPS tako da mi 60 FPS ima smisla samo u dnevnim uvjetima...uglavnom nabrijali su neke opcije kamere, ali ta kamera ocito nije dorasla svim uvjetima i treba znati koji su joj limiti i prema tome ju koristiti.

G4 je podesen u okviru svojih mogucnosti pa nema takvih iznenadjenja i radi odlicno u bilo kojoj postavci.

17 godina
LG G4 - Rasprava

@R36, isocell je dobar, al u odredjenim uvjetima, osim u low light uvjetima i tu je sony bolji, imal sam S6 sa isocell, da sam znao da samsung stavlja dva razlicita senzora, isocell ne bi uzimao, neg sony, al saznao sam za to tek posle na xda forumu di si otvorila rasprava..

Tak da ne pricam napamet, dok bi sad usporedjival g4 sa s6 koji ima isocell, u low light uvjetima ( a to je ono kaj mi je medju bitnijim stvarima), g4 je tu pobjednik..

Ne znam imal sam i S5 i S6 sa isocell senzorom i nikak mi to ne sjeda..

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 10:46 (zvonac).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

@R36 :), jesam ali usmeno, ne preko njuskala. Ja sam onaj glupi tip osobe koja kad nesto zeli to zeli sad a ne sutra pa samim time cu pristati i na brdo kompromisa :)

nisam na 2000 nego na 1800 lol

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ocean77 kaže...
R36 kaže...

Da ne ispadne da samo hvalim kameru na S6, nije bas sve tako idealno, a ovo mozda i nije najbolja tema za to, ali posto smo vec zapoceli tu temu ipak cu ovdje odgovoriti.

Jako neugodno me iznenadilo da stabilizacija slike nije omogucena kod snimanja videa na visim rezolucijama (npr. 4K i FHD 60fps)...isto tako sam primjetio da slika kod snimanja videa u 60 FPS u nocnim uvjetima ima znatno vise digitalnog šuma od one kada se snima FHD u 30 FPS i tek tada je usporediva sa onom na G4 koji snima isto u 30 FPS tako da mi 60 FPS ima smisla samo u dnevnim uvjetima...uglavnom nabrijali su neke opcije kamere, ali ta kamera ocito nije dorasla svim uvjetima i treba znati koji su joj limiti i prema tome ju koristiti.

G4 je podesen u okviru svojih mogucnosti pa nema takvih iznenadjenja i radi odlicno u bilo kojoj postavci.

Oni su ti to lijepo napisali...ne može, ne može...osobno mi to nije neki problem...

zvonac kaže...

@R36, isocell je dobar, al u odredjenim uvjetima, osim u low light uvjetima i tu je sony bolji, imal sam S6 sa isocell, da sam znao da samsung stavlja dva razlicita senzora, isocell ne bi uzimao, neg sony, al saznao sam za to tek posle na xda forumu di si otvorila rasprava..

Tak da ne pricam napamet, dok bi sad usporedjival g4 sa s6 koji ima isocell, u low light uvjetima ( a to je ono kaj mi je medju bitnijim stvarima), g4 je tu pobjednik..

Ne znam imal sam i S5 i S6 sa isocell senzorom i nikak mi to ne sjeda..

Treba znat i slikat...osobno sam probao G4...i u svim uvjetima je S6 na AUTO postavkama bolji od G4.

Budimo realni - uopće se ne vidi razlika između ta dva senzora (Isocell i Sony). Čak i na usporedbama meni su slike bile bolje s Isocellom...

Jedan od razloga zašto nisam uzeo G4 je Snapdragon 808, imao sam G3 pa nisam htio na G4, i zbog slika u noćnim uvjetima na AUTO postavkama. Ja jednostavno nemam vremena se zaj... s manual postavkama. Ja hoču upalit kameru, fokusirat šta slikam, okinut i da slika ispadne odlično. To s S6 dobivam.

bender_007 kaže...

@R36 :), jesam ali usmeno, ne preko njuskala. Ja sam onaj glupi tip osobe koja kad nesto zeli to zeli sad a ne sutra pa samim time cu pristati i na brdo kompromisa :)

nisam na 2000 nego na 1800 lol

Znam kako ti je...ista priča. Nemam ja živaca čekat dostavu 3 dana, pa onda odem u dučan i kupim odmah bez obzira što prođem skuplje 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 14:11 (R36).
11 godina
LG G4 - Rasprava

Evo dva primjera fotki sa S6E (Isocell) bez blica na sobnoj rasvjeti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 0:52 (ocean77).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice