LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.030.633
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
AFK kaže...
mastermax kaže...

Jel to samo mene nervira pucketava plastika na poleđini uređaja? Unibody dizajn,a plastika pucketa kao da se radi o uređaju a 400kn... Inace tek jucer ga kupio, pa cu vjerovatno stavit neki custom ROM,iako mobitel leti i na ovom tvornickom firmwareu,,,

Kod mene isto ta plastika iza kao da pucketa ali stavio sam case pa to ni na primjecujem vise.

Inace mrzim stavljat case jer mi kvari izgled, a i pazim na mob pa mi ni po pitanju ostecenja nije bas potreban, ali na ovaj cu morat stavit nest, jer ovo pucketanje je katastrofa... cak ni ne treba neki jaci pritisak na plastiku, dovoljno je samo lagano pitisnuti i vec iritantno pucketa,,

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

dosao mi onaj nillkin cover kao qw moram priznat da je smece od izdare i plastike posaljem slike kad se vratim s posla 

Pero
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Legolasij kaže...

dosao mi onaj nillkin cover kao qw moram priznat da je smece od izdare i plastike posaljem slike kad se vratim s posla 

Došao je i meni promotivni original QuickWindow ima par danapa i ja popodne pošaljem slike :D

14 godina

Nemojte stavljati taj orginal quickwindow,grebe display.ja sam irezao vratašca pa sad imam cover za kučište{#}

15 godina

Ma neće grebat preko dobrog SP-a :D

A i neću ga u svakom slučaju još koristit, bar ne dok je Spigen na njemu.

14 godina

A sa screenprotectorom nebi trebalo biti problema...ja sam imao bez njega{#}

15 godina

Pošto mi je trenutni SP glossy, čak se nadam da će ga tim grebanjem malo matirat, tako da neće više bit fingerprinta hahaha

13 godina
neaktivan
LogicusMPS kaže...
Legolasij kaže...

Došao je i meni promotivni original QuickWindow ima par danapa i ja popodne pošaljem slik

Ja cekam balistic taj je valjda orginal 

Pero
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 17:58 (Legolasij).
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ima kakvih novosti za KK kod D802?

0 0 hvala 0
15 godina
Legolasij kaže...
LogicusMPS kaže...
Legolasij kaže...

Došao je i meni promotivni original QuickWindow ima par danapa i ja popodne pošaljem slik

Ja cekam balistic taj je valjda orginal 

Oni gel? Ja sam ga mislio uzet al mi je djelovao premasivan. Javi kakav je.

FCA00000 kaže...

Ima kakvih novosti za KK kod D802?

Nema ništa konkretno, ali po svemu sudeći uvjeren sam da će doć sredinom ožujka.

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ne znam jel samo meni ali zna mi se često desiti da jedva izvadim mini USB iz utora mobitela nakon što ga punim......imam osjećaj kao da sve "naglo čupam" i da će se nešto polomiti u mobitelu :/

Jel ima neki "fazon" lakši način vađenja mini usb-a ili on svima zna nekada biti "pain in the ass"? {#}

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Od danas ponosni vlasnik zvjeri od 16gb :), naručen spigen slim i nekoliko komada xtremeGuard sp-a (nek se nađe).

Sad imam jedno pitanjce, instalirao bih Nova Launcher, pa me zanima kako vratiti na stock launcher ili kako prebacivati izmedju launcher ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Nakon sto odaberes Nova launcher kao defaultni (pritisnes dugme "allways"), vracas se na stock, tako sto ces ocistiti cache od Nova lounchera u postavkama instaliranih aplikacija. Nakon toga ces pritisnuti home i ponovo ce te pitati koji launcher da koristis. Tada izaberi stock i to je to. Nadam se da sam bio jasan.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Samo da dodam da sam danas dobio ovaj no name case sa Ebay-a:

http://www.ebay.de/itm/Hardcase-LG-G2-gummiert-Schwarz-Hartschale-Cover-Case-Hulle-Schutzfolie-/350945127066?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item51b5f5aa9a

Super je uklopio u telefon (imao sam sumnje, jer je imao onu rupicu za dodatni mikrofon na ledjima At&t verzije), i bas je odgovarajuci i za D802. Case ima mat boju, sa nekim gumiranim materijalom. Skroz lijepo izgleda i mnogo je kompaktniji od standardne s line silikonske navlake. Jedina mana je sto smrdi na onu kinesku robu, ali bas smrdi. Valjda taj smrad ode upotrebom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 22:16 (Phobius).

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Momci, mislite li da je makar jedan od ova dva casea kompatibilan s D802 verzijom? Nisam siguran a htio bih ga naručit. Ako netko zna iz prve ruke, da ne provjeravam, brzom provjerom nisam došao do odgovora na pitanje.

http://www.amazon.com/SlickGearsTM-Kickstand-T-Mobile-International-Protector/dp/B00EUM88KS/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1393464567&sr=8-8&keywords=LG+Optimus+g2+case

http://www.amazon.com/dp/B00ENTJR7G?psc=1

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 3:32 (LogicusMPS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

koliko ja vidim od ta dva casea ni jedan neide za hrvatsku.....

0 0 hvala 0
15 godina
tommek10 kaže...

koliko ja vidim od ta dva casea ni jedan neide za hrvatsku.....

To nije ni pitanje, a ni problem :)

Vidim i ja da ne idu za Hrvatsku. Stoga imam čovjeka koji će to preuzet u SAD-u i donijet vamo kad bude dolazio.

11 godina
LG G2 tema

evo doso napokon i moj g2 i sta reci osim da je zvijer (osim skriputave plastike ozada)

i jel se vama grije odozada ispod kamere kad nest skidate il igrate kake teze igrice

PS ak neko bude seb narucivo Slim armor sa ebaya il interneta nek mi se javi pa da i meni nabavi jedan pa cemo podjelt shipping 

0 0 hvala 0
15 godina
IMT539 kaže...

evo doso napokon i moj g2 i sta reci osim da je zvijer (osim skriputave plastike ozada)

i jel se vama grije odozada ispod kamere kad nest skidate il igrate kake teze igrice

PS ak neko bude seb narucivo Slim armor sa ebaya il interneta nek mi se javi pa da i meni nabavi jedan pa cemo podjelt shipping 

Normalno da se malo ugrije. Ništa čudno. Kad staviš case nestaju problemi škriputave plastike.

Ja sam naručio. Ako nemaš račun na ebayu, uplati meni pa ti naručim na adresu. Shipping je 1.5$ i došao mi je za 10 dana. Imaš kratki review par stranica izad :)

14 godina

Da li ima dvojbe?

25 LG G2
1 SAMSUNG S5
13 godina
LG G2 tema

pozdrav. od jucer i ja vlasnik G2.. jel moze neka preporuka maske?!

thx!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
galinjo24 kaže...

Da li ima dvojbe?

Nema, LG G2 all the way.

14 godina
Deawood kaže...
galinjo24 kaže...

Da li ima dvojbe?

Nema, LG G2 all the way.

{#}{#}{#}

13 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Da li ima dvojbe?

Samo da mi je nać 32GB... Pi*dim sa ovih 16.. imam manje od gige slobodno, a nijednu od većih aplikacija/igrica...

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
15 godina
EchoOne kaže...
galinjo24 kaže...

Da li ima dvojbe?

Samo da mi je nać 32GB... Pi*dim sa ovih 16.. imam manje od gige slobodno, a nijednu od većih aplikacija/igrica...

Kako nema? http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=lg+g2 :D

13 godina
neaktivan
LogicusMPS kaže...
EchoOne kaže...
galinjo24 kaže...

Da li ima dvojbe?

Kako nema? http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=lg+g2 :D

Ma ne pada mi napamet 4500 kn dat :D

Cekam na njuskalu nekog.. koji god stavi 32 GB, nitko da ima garanciju..

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
16 godina
LG G2 tema

Ovaj G2 ima strasnu bateriju, 70h i 6h SOT, 1%...

Prvi android za kojeg mogu rec da ima odlicnu bateriju...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 21:34 (zvonac).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FCA00000 kaže...
Legolasij kaže...
bender_007 kaže...

Bitan je custom recovery inace. Njega trebas staviti na defaultni, tj kdz flashati(barem mislim, nisam jos dotle dosao :) )

Ali cujem da na 4.4(za g2) moras bas unroot, tj..izgleda da ces morati stock vracati.

a kako to napraviti ja sam rootao i recovery napravio i stavio onaj xda za kameru sad to trebam sve vratiti sta napraviti restore bacupa ili ? 

Da stvarno, ako može tko iskusniji opisati postupak. Evo novi sam u androidu pa me zanima zašto ljudi(sudeći po tome na xda) tako nestrpljivo čekaju taj KK, mislim na one kojima vec dolje u potpisu piše da imaju neki custom ROM 4.4.x, a ovo je pak od LG-a službeni update?(možda je glupo pitanje, novi sam sorry :D)

jos uvjek se nitko nije javio :) dali zna netko da napravimo odma da se nezezamo kad dode :) 

Pero
14 godina
Bacelj kaže...

pozdrav. od jucer i ja vlasnik G2.. jel moze neka preporuka maske?!

thx!

Sutra ti ja narucujem neke pa mi sibni PM ako hoces da i tebi narucim pa podjelimo postarinu.

Narucio sam Incipio BRIG, ali su mi vratili novce posto nije bilo crne boje.

Sada malo njuskam po ostalim stranicama koje imaju dostavu do nas i da je neka ok cijena u igri, ali naisao sam jos na ovaj model tj. Diztronic te sam ih kontaktirao i imaju crnu boju bas za nase modele G2 (znaci bez dodanih rupa za ekstra mic koji mi nemamo i sl. stvari koje imaju druge maske, a koje nama ne trebaju).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
13 godina
LG G2 tema

ako ti se sutra do 13h ne javim, onda ni necu! ali, svakako zanimljiva ponuda! moram vidjeti sa radnim kolegom, gdje je on uzimao za svog nexusa. (nesto mi je spominjao spigen). i uzeo je SP od spigena, neko, kao staklo.. vidim s njim pa ti javim. hvala na ponudi!

:)

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice