Stara mozda nesto vise od godinu dana + oko 2 godine garancije
Ova verzija: https://www.msi.com/Graphics-card/R9-380-2GD5T-OC.html#hero-overview
Osim same cijene, koliko bi recimo trebao nadoplatiti za grafu tipa r9 390 ili gtx 980?
Stara mozda nesto vise od godinu dana + oko 2 godine garancije
Ova verzija: https://www.msi.com/Graphics-card/R9-380-2GD5T-OC.html#hero-overview
Osim same cijene, koliko bi recimo trebao nadoplatiti za grafu tipa r9 390 ili gtx 980?
preporuka?
naima ova r9 380 cak i gura igre dobro no problem je s texturama i 2gb vrama primjer novi cod.. tu cak niti 3gb nije dovoljno znam da sam i s fury x na 4gb vrama imao problem kod odredenih igara no ona je sama po sebi bila dovolja brza. dakle illi se texture ne ucitaju do kraja pa grafa jedno vrijeme dok ne napuni texture stuca....
Sada igram na 4k tv-u nemam vise niti monitor :)
treba mi neka grafa koja ima podrsku za hdmi 2.0 da mogu igra na rezoluciji vecoj od 1080p ali da je 60hz vsync on. Igram WOT pa na 4k@60hz mislim da ne treba nista jako.
i neke igre na med postavkama koje su manje zahtjevnije no treba mi u svakom slucaju hdmi 2.0
Kaže ansha da je Powercolorova verzija hladna kao led
treba mi neka grafa koja ima podrsku za hdmi 2.0 da mogu igra na rezoluciji vecoj od 1080p ali da je 60hz vsync on. Igram WOT pa na 4k@60hz mislim da ne treba nista jako.
i neke igre na med postavkama koje su manje zahtjevnije no treba mi u svakom slucaju hdmi 2.0
Trebao si ostati na jednoj 480... Za ovo što opisuješ ti je savršena jedna 470 ili 480.
Trebao si ostati na jednoj 480... Za ovo što opisuješ ti je savršena jedna 470 ili 480.
nadem onda nesto..
a cuj vremena se mijenjaju.
ionako na pcu igram pretezno wot.. sad sam se prebacio na ps4 pro... mrzim pc cheatere a i sve igre izmedu ostalog dolaze na ps4 pro sto i na pc i sad imam tu r9 380 koja je okey ali mi treba hdmi 2.0
ne treba mi sto se tice fpsa snaznija grafa
Onda ti je 470 naj izbor, od svih koje podržavaju 2.0. Jedina slabija je 460 koja je preslaba.
Onda ti je 470 naj izbor, od svih koje podržavaju 2.0. Jedina slabija je 460 koja je preslaba.
i po tvojemu koliko nadoplate?
Ako gledamo cijenu novog možda 200-300 kn, ali nekako sam skeptičan da bi ljudi mijenjali za tako malu razliku u cijeni. Bolje prodati 380 pa kupiti 470.
Neka me netko ispravi ako sam u krivu.