Zmijolike tablete, molimo!

poruka: 210
|
čitano: 28.105
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zmijolike tablete, molimo!".
15 godina
Re: Zmijolike tablete, molimo!
1domagoj1 kaže...
devotion kaže...
...

Da, svi su se urotili protiv jadnog malog Applea. I Google i Samsung i LG i Izet Fazlinovic uz njih. LOL.

Odličan argument.

Ajde tri puta udahni i odgovri bar na jedno pitanje gore postavljeno.

Kakvu sad urotu imputiraš nekome?

Činjenica no1, imaš Samsung i LG prije iPhonea i poslje, vrijedi i za HTC i sl.

Jel Apple nekad puše i na hladno, puše. I ja bi puho da me prati poštenje okolnih partnera od 70 i neke. (hint: Microsoft)

Da ne odgovaram svakome po na osob, Tonči kakve veze Prada s iPhoneom ima i nisam upoznat da je Apple ikad potezo pitanje Prade, jer je vidljivo da ovo dvoje ne liči jedno na drugo, kao što je u prijašnjem postu vidljivo da neki Samsung proizvodi i te kako liče na Apple proizvode.

Nema sličnosti, niti sam čuo da netko poteže to pitanje:

17 godina
neaktivan
devotion kaže...

Odličan argument.

...

Odgovorio ti je Tonci post prije mene. Kako nema slicnosti?! Pa oba su pravokutnog oblika, eeej!

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 18:48 (1domagoj1).
15 godina
1domagoj1 kaže...
devotion kaže...

Odličan argument.

...

Odgovorio ti je Tonci post prije mene. Kako nema slicnosti?! Pa oba su pravokutnog oblika, eeej!

Kao što sam i ja odgovorio njemu, a ti u nedostatku argumenata trolaš, jer ti je to jedina opcija za ostanak u raspravi.

14 godina
devotion kaže...

Odličan argument.

Jel Apple nekad puše i na hladno, puše. I ja bi puho da me prati poštenje okolnih partnera od 70 i neke. (hint: Microsoft)

Da ne odgovaram svakome po na osob, Tonči kakve veze Prada s iPhoneom ima i nisam upoznat da je Apple ikad potezo pitanje Prade, jer je vidljivo da ovo dvoje ne liči jedno na drugo, kao što je u prijašnjem postu vidljivo da neki Samsung proizvodi i te kako liče na Apple proizvode.

Koji ste vi snobovi (većina vas) Apple fanova. (Isprike svim normalnim ljudima koji ne spadaju u ovu kategoriju)!!!!

Kao prvo, nemate pojma o ostalim uređajima ništa, a ni o iP-u ne znate ništa.
Zašto? Zato što vas Apple smatra glupom hordom i krdom koja kupuje masovno sve što oni izdaju.
Zašto? Zato što vam ne servira činjenice, nego samo kaže uvijek istu foru "Dvije jezgre u A5 čipu pružaju do dva puta više snage i do sedam puta bržu grafiku." - okay, to power useru (kakva je većina Android usera) ništa ne govori.

Zašto? Zato što vam serviraju "Nećete vjerovati svojim očima da je to fotoaparat na telefonu" - ma daj, koja reklama i opis.

Zašto? Zato što ni sami ne znaju što pišu, ali budući da znaju da ni vi nemate pojma, kao da je važno "Snimanje videozapisa. 1080 piksela. U zapanjujućem HD-u" - de dobro je!!!!

Zašto? Zato što vam vele "Ugrađene aplikacije. Mogu gotovo sve. Baš kao i vi" - ovo već postaje humoristično.

Zašto? Zato što vam vele "Osim toga, što god radite, možete raditi bez prekida jer A5 čip toliko ekonomično troši struju da iPhone 4S odlikuje i izvanredan vijek trajanja baterije." -  a vi svi kao krdo, WOW, KAKO DOBRO!, a da pojma nemate kako vam oči mažu.

Zašto? Zato što je to sve ovdje!

Ima toga još. Samo pročitajte ovaj članak, koji uopće niste, a tu se pravite pametni.
Zavucite se u kut sa svojim "svi ga kopiraju" uređajem i igrajte se. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
neaktivan
devotion kaže...

Kao što sam i ja odgovorio njemu, a ti u nedostatku argumenata trolaš, jer ti je to jedina opcija za ostanak u raspravi.

Evo par linkova da si osvjezimo pamcenje:

Prvi

Drugi

Treci

Cetvrti

Oprosti, ali ovo sto Apple sanja tu o nekakvom kopiranju je obicni ispljuvak i hvatanje za zadnje slamke. Po njima nitko ne bi trebao proizvoditi mobitele pravokutnog oblika osim njih samih jer je to kopiranje dizajna {#}. To si mogu zabit slobodno na neko mjesto.

Evo, vec trcim patentirati oblik limenke za pivo, sad ce naj*ebati ti proizvodaci piva, kako se samo usuduju pivo puniti u limenke takvog oblika! Ista je stvar, Apple upravo to radi.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 19:03 (1domagoj1).
15 godina
sudy_freak kaže...
devotion kaže...

Odličan argument.

Koji ste vi snobovi (većina vas) Apple fanova. (Isprike svim normalnim ljudima koji ne spadaju u ovu kategoriju)!!!!

Kao prvo, nemate pojma o ostalim uređajima ništa, a ni o iP-u ne znate ništa.
Zašto? Zato što vas Apple smatra glupom hordom i krdom koja kupuje masovno sve što oni izdaju.
Zašto? Zato što vam ne servira činjenice, nego samo kaže uvijek istu foru "Dvije jezgre u A5 čipu pružaju do dva puta više snage i do sedam puta bržu grafiku." - okay, to power useru (kakva je većina Android usera) ništa ne govori.

Zašto? Zato što vam serviraju "Nećete vjerovati svojim očima da je to fotoaparat na telefonu" - ma daj, koja reklama i opis.

Zašto? Zato što ni sami ne znaju što pišu, ali budući da znaju da ni vi nemate pojma, kao da je važno "Snimanje videozapisa. 1080 piksela. U zapanjujućem HD-u" - de dobro je!!!!

Zašto? Zato što vam vele "Ugrađene aplikacije. Mogu gotovo sve. Baš kao i vi" - ovo već postaje humoristično.

Zašto? Zato što vam vele "Osim toga, što god radite, možete raditi bez prekida jer A5 čip toliko ekonomično troši struju da iPhone 4S odlikuje i izvanredan vijek trajanja baterije." -  a vi svi kao krdo, WOW, KAKO DOBRO!, a da pojma nemate kako vam oči mažu.

Zašto? Zato što je to sve ovdje!

Ima toga još. Samo pročitajte ovaj članak, koji uopće niste, a tu se pravite pametni.
Zavucite se u kut sa svojim "svi ga kopiraju" uređajem i igrajte se. 

Za razliku od tebe ja neću vrijeđati, a tvoj upis dovoljno govori o tebi samome.

Drugo, imam 20ak godina iskustva u IT-u i znam jako puno o mnogim uređajima, firmama i IT-u. Zato prvo udahni, provjeri činjenice i tek onda napiši nešto.

Treće, ne koristim iPhone već zbog prirode posla koristim više različitih uređaja i platformi.

Četvrto, ne znam zašto si me citirao, jer apsolutno niti jednom riječju nisi napisao neki protuargument ili činjenicu vezanu za moj upis.

Peto, grickaj čipi-čips ;)

15 godina
1domagoj1 kaže...
devotion kaže...

Evo par linkova da si osvjezimo pamcenje:

Prvi

Drugi

Treci

Cetvrti

Oprosti, ali ovo sto Apple sanja tu o nekakvom kopiranju je obicni ispljuvak i hvatanje za zadnje slamke. Po njima nitko ne bi trebao proizvoditi mobitele pravokutnog oblika osim njih samih jer je to kopiranje dizajna {#}. To si mogu zabit slobodno na neko mjesto.

Evo, vec trcim patentirati oblik limenke za pivo, sad ce naj*ebati ti proizvodaci piva, kako se samo usuduju pivo puniti u limenke takvog oblika! Ista je stvar, Apple upravo to radi.

Mislim da si potpuno u krivu, jer Apple uopće ne tuži Samsung i slične firme isključivo zbog oblika, nego zbog prekopiranog korisničkog iskustva ili ti UX-a. Sve ovo za svrhu ima prikupljanje dovoljno presuda i dokaza u korist Applea kako bi isti pokrenuo tužbu protiv Googlea.

Apple zna da ne smije na brzinu riješavati ove sporove, već da treba prikupiti sve moguće dokaze prije završnog udara na Goolge, odnosno na njihov Android.

Činjenica je da Samsung (HTC) u nekim svojim serijama s Androidom u sebi jako, jako sliči na iPhone. U tolikoj mjeri da se manje informirani korisnici lako mogu zabuniti.

Zašto ne pogledaš slike koje sam postao? Tamo ćeš vidjeti i uređaje koji nisu smartphonovi, nego i punjači, kablovi, kutije.

14 godina
neaktivan

Da li će proći bar jedan tjedan bez novosti o appleu??

4 0 hvala 0
15 godina
iAvenger kaže...

Da li će proći bar jedan tjedan bez novosti o appleu??

Ne.

A i ovo je komentar dana.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
neaktivan
devotion kaže...

Mislim da si potpuno u krivu, jer Apple uopće ne tuži Samsung i slične firme isključivo zbog oblika, nego zbog prekopiranog korisničkog iskustva ili ti UX-a. Sve ovo za svrhu ima prikupljanje dovoljno presuda i dokaza u korist Applea kako bi isti pokrenuo tužbu protiv Googlea.

Apple zna da ne smije na brzinu riješavati ove sporove, već da treba prikupiti sve moguće dokaze prije završnog udara na Goolge, odnosno na njihov Android.

Činjenica je da Samsung (HTC) u nekim svojim serijama s Androidom u sebi jako, jako sliči na iPhone. U tolikoj mjeri da se manje informirani korisnici lako mogu zabuniti.

Zašto ne pogledaš slike koje sam postao? Tamo ćeš vidjeti i uređaje koji nisu smartphonovi, nego i punjači, kablovi, kutije.

U clanku je rijec o obliku i dizajnu uredaja. Pogledao sam slike i upravo to im sadasnji patentni sustav dozvoljava. Po meni su to potpuno glupe i genericke stvari. Ono, punjac je slicnog oblika, vaauu. Takve stvari bi trebalo zabraniti patentirati. Jer su nebitne. Ovo s UX-om je jos veci apsurd, kopiranje dizajna i UI-a, to je jos shvatljivo, ali UX, hoce li korisnik uredaj dozivjeti na ovaj ili onaj nacin... Malo je to smjesno.

A ono, ocito je zasto su svi okomljeni na Android. Mislim, treba samo pogledati koliko marketshare drzi Android, a koliki iOS/WP7 i drugi i sve je jasno. Pred par godina kad je Android bio beba nikome nije smetao. Sad kad je tu ipak malo veci marketshare, sad su svi na nogama. Fuj kapitalizam. Koci napredak.

16 godina
neaktivan
devotion kaže...

Drugo, imam 20ak godina iskustva u IT-u i znam jako puno o mnogim uređajima, firmama i IT-u.

i počeli su se pimpeki vadit{#}

kod mene normalno radi.....
15 godina
cekpi kaže...
devotion kaže...

Drugo, imam 20ak godina iskustva u IT-u i znam jako puno o mnogim uređajima, firmama i IT-u.

i počeli su se pimpeki vadit{#}

Čuj nakon ovakve velebne rečenice: "Kao prvo, nemate pojma o ostalim uređajima ništa, a ni o iP-u ne znate ništa.", vrijeme je i za puno više od pimpeka, tek toliko da ne dođe do zabune prilikom snošaja ;)

15 godina
1domagoj1 kaže...

U clanku je rijec o obliku i dizajnu uredaja. Pogledao sam slike i upravo to im sadasnji patentni sustav dozvoljava. Po meni su to potpuno glupe i genericke stvari. Ono, punjac je slicnog oblika, vaauu. Takve stvari bi trebalo zabraniti patentirati. Jer su nebitne. Ovo s UX-om je jos veci apsurd, kopiranje dizajna i UI-a, to je jos shvatljivo, ali UX, hoce li korisnik uredaj dozivjeti na ovaj ili onaj nacin... Malo je to smjesno.

A ono, ocito je zasto su svi okomljeni na Android. Mislim, treba samo pogledati koliko marketshare drzi Android, a koliki iOS/WP7 i drugi i sve je jasno. Pred par godina kad je Android bio beba nikome nije smetao. Sad kad je tu ipak malo veci marketshare, sad su svi na nogama. Fuj kapitalizam. Koci napredak.

:) znači sad je kopiranje dizajna i UI-a shvatljivo, ali ok.

Što se Androida tiče, puno prije njegove popularizacije najavljen je udar na isti od strane Applea, tako da argument o okomljenosti na Android pada u vodu.

E sad jel Apple izabrao dobru strategiju, tako da prvo napadne Google (Android) partnere, a tek onda ovisno o rezultatima udari i na maticu, vrijeme će pokazat.

Generički patenti i patentni sustav koji je očigledno u banani nije krivica Applea, koji kao i mnogi drugi svaki dan na stol dobiva mnoge nebulozne i manje nebulozne tužbe za te i slične patente.

17 godina
neaktivan
devotion kaže...

:) znači sad je kopiranje dizajna i UI-a shvatljivo, ali ok.

Što se Androida tiče, puno prije njegove popularizacije najavljen je udar na isti od strane Applea, tako da argument o okomljenosti na Android pada u vodu.

E sad jel Apple izabrao dobru strategiju, tako da prvo napadne Google (Android) partnere, a tek onda ovisno o rezultatima udari i na maticu, vrijeme će pokazat.

Generički patenti i patentni sustav koji je očigledno u banani nije krivica Applea, koji kao i mnogi drugi svaki dan na stol dobiva mnoge nebulozne i manje nebulozne tužbe za te i slične patente.

I dalje je patentiranje generickih stvari kod dizajna i UI-ja (recimo slide to unlock) glupo, ali shvatljivije od UX-a.

Najavili mozda jesu, ali tek su sad u zadnje vrijeme krenuli. Udruzili su se i pod nekim imenom, ne mogu se sad sjetiti, trebao bih proguglati pa htjeli otkupiti patente ili sto vec. Uglavnom, oformili su se protiv Androida. I to prljavim patentnim ratovima, a ne inovacijom i boljim proizvodima. Iz tog razloga im zelim da propadnu u tom naumu, a po mogucnosti i dublje. S druge strane, zelim da ostanu i da budu rivali, jer samo na taj nacin, konkurencijom, dobit cemo nove i bolje proizvode.

14 godina
neaktivan

Samsung je na mnogo mjesta nevjerojatno bezobrazno kopirao hw i sw dizajn Applea. To je sasvim jasno. Apple se sa pravom žalio i gotovo svaki sud do sad im je dao za pravo, ponegdje su čak zabranili i prodaju. 

http://peanutbuttereggdirt.com/e/custom/Apple-vs-Samsung-1-Hardware-Design.html

Tamo gdje je kopiranje preočito Samsung će izgubiti spor i neće se moći vaditi na inspiraciju ... jednostavno se nisu želili potruditi. Zapravo Samsung je već prihvatio svoju grešku i pristao na ispravljanje.

Zašto apple sad tjera mak na konac ćemo vjerojatno saznati u budućnosti.

1 1 hvala 0
15 godina
1domagoj1 kaže...

I dalje je patentiranje generickih stvari kod dizajna i UI-ja (recimo slide to unlock) glupo, ali shvatljivije od UX-a.

Najavili mozda jesu, ali tek su sad u zadnje vrijeme krenuli. Udruzili su se i pod nekim imenom, ne mogu se sad sjetiti, trebao bih proguglati pa htjeli otkupiti patente ili sto vec. Uglavnom, oformili su se protiv Androida. I to prljavim patentnim ratovima, a ne inovacijom i boljim proizvodima. Iz tog razloga im zelim da propadnu u tom naumu, a po mogucnosti i dublje. S druge strane, zelim da ostanu i da budu rivali, jer samo na taj nacin, konkurencijom, dobit cemo nove i bolje proizvode.

Ako Apple s iPhoneom i iPadom nije predstavio mnoge inovacije, onda im je bolje da odmah ugase kompaniju :). O Macintoshu, GUI na kućnom računalu, all in one računalu (iMac), iPodu i iTunesima, Newtonu, najbolje ne trošiti riječi.

Ali ja recimo na primjeru Androida & Co vidim upravo problem inovacije, jer čemu da netko ulaže vrijeme i novac u inovacije, kad će te netko bez problema skopirat i postat "konkurent" bez pokrića.

Ali zato skidam kapu Nokiji i Microsoftu na po meni odličnoj originalnosti.

14 godina

Koji kreten moraš biti da u ovo vjeruješ?

Pogotovo kada je riječ o tabletima?

Jedino što ja vidim je da Apple kopira mnogo stvari sa Samsungovog tableta iz 2007. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ljudi moji, pa to je upavo najbolje od Apple-a!!!

Oni uzimaju već stvari koje su praktički mrtve, i uz pomoć j*beno dobrog marketinga, kupe strašan broj "sljedbenika" i time sebi stvaraju "kultni status".

AJ da pojasnim što sam htjeo reći.

Uzmimo prvo Iphone, prije skoro 10 godina, pa i više, postojali su PocketPC-evi, i (možda važnije) Palm uređaji, koji su praktički bili na rubu izumiranja (dobro, palm je službeno preminuo), i nitko se nije htjeo petljati sa takvim uređajima, osim onih "geek-ova iz garaža" i "super poslovnih ljudi". Međutim, devetog januara, na scenu stupa čovjek u trapericama i crnoj dolčeviti, i svima nam pokazuje "revoluciju", apsolutni novi dizajn, uređaj koji dosad nije viđen (!), i govori da je to ono što će nam promjeniti način života.

Ostatak povjesti znate...

Prvi put kad je počela priča o tabletima, ljudi su rekli: "ne treba nam veći iPod, nedovoljno velik za gledanje filmova, a prevelik za đep"; međutim dvadeset sedmog januara, opet dolazi "revolucija"!!! U trenutku kad su oni koji su prije apple pravili tablete, uglavnom prekinuli s tim radom, pojavlje se Ipad.

Ostatak je povjest....

E sad, što sam ovime gore htjeo reći?

Pa apple možda jest tvrtka koja "svojim patentima" osvaja svijet, ali ima ona i svoju tamnu stranu. Ovo što oni rade po sudovima, zapravo je ODLIČAN MARKETING!

Znate kako kažu, svaka reklama je odlična reklama. Ovim tužbama, oni se zapravo reklamiraju, a ako time uberu nešto i novca, tim bolje.

Pa oni svoj uspijeh temelje na tom Kultnom statusu! Ne vole ih ljudi samo zbog njihovih inovacija (realno postoje bolji uređaji), nisu to naljepši uređaji na tržištu (realno ima ih i ljepših) ali status koji se stvara oko Applea, stvara se i oko njegovih vlasnika. Apple će sigurno i dalje ljude tužakati, za sve živo i neživo, ali nemojte smatrati da će oni to raditi jer su "oni glupi pa neznaju neke stvari", već zbog toga što i te tužbe odrađuje strašan tim ljudi, koji znaju što će im to donijeti.

Vjerujete mi, nisu ni druge tvrtke "med i mlijeko" i one jedva čekaju da Appleu nešto prigovore, i siguran sam da su ih tužili xxx xxx puta, ali nažalost, o tome se slabo piše, jer na tu vijest, se nemože staviti slika istrule jabuke....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
sudy_freak kaže...

Koji kreten moraš biti da u ovo vjeruješ?

Pogotovo kada je riječ o tabletima?

Jedino što ja vidim je da Apple kopira mnogo stvari sa Samsungovog tableta iz 2007. 

{#} hahaha, daj molim te dogovorit ću ti termin na HRT-u u emisiji "e-Hrvatska" da predstaviš i obrazloziš tu svoju velebnu teoriju.

Recimo na ovom konceptu je Apple 2005 sigurno kopirao Samsung tablet iz 2001 ;) :

15 godina
rooswelt1991 kaže...

Ljudi moji, pa to je upavo najbolje od Apple-a!!!

Oni uzimaju već stvari koje su praktički mrtve, i uz pomoć j*beno dobrog marketinga, kupe strašan broj "sljedbenika" i time sebi stvaraju "kultni status".

AJ da pojasnim što sam htjeo reći.

Uzmimo prvo Iphone, prije skoro 10 godina, pa i više, postojali su PocketPC-evi, i (možda važnije) Palm uređaji, koji su praktički bili na rubu izumiranja (dobro, palm je službeno preminuo), i nitko se nije htjeo petljati sa takvim uređajima, osim onih "geek-ova iz garaža" i "super poslovnih ljudi". Međutim, devetog januara, na scenu stupa čovjek u trapericama i crnoj dolčeviti, i svima nam pokazuje "revoluciju", apsolutni novi dizajn, uređaj koji dosad nije viđen (!), i govori da je to ono što će nam promjeniti način života.

Ostatak povjesti znate...

Prvi put kad je počela priča o tabletima, ljudi su rekli: "ne treba nam veći iPod, nedovoljno velik za gledanje filmova, a prevelik za đep"; međutim dvadeset sedmog januara, opet dolazi "revolucija"!!! U trenutku kad su oni koji su prije apple pravili tablete, uglavnom prekinuli s tim radom, pojavlje se Ipad.

Ostatak je povjest....

E sad, što sam ovime gore htjeo reći?

Pa apple možda jest tvrtka koja "svojim patentima" osvaja svijet, ali ima ona i svoju tamnu stranu. Ovo što oni rade po sudovima, zapravo je ODLIČAN MARKETING!

Znate kako kažu, svaka reklama je odlična reklama. Ovim tužbama, oni se zapravo reklamiraju, a ako time uberu nešto i novca, tim bolje.

Pa oni svoj uspijeh temelje na tom Kultnom statusu! Ne vole ih ljudi samo zbog njihovih inovacija (realno postoje bolji uređaji), nisu to naljepši uređaji na tržištu (realno ima ih i ljepših) ali status koji se stvara oko Applea, stvara se i oko njegovih vlasnika. Apple će sigurno i dalje ljude tužakati, za sve živo i neživo, ali nemojte smatrati da će oni to raditi jer su "oni glupi pa neznaju neke stvari", već zbog toga što i te tužbe odrađuje strašan tim ljudi, koji znaju što će im to donijeti.

Vjerujete mi, nisu ni druge tvrtke "med i mlijeko" i one jedva čekaju da Appleu nešto prigovore, i siguran sam da su ih tužili xxx xxx puta, ali nažalost, o tome se slabo piše, jer na tu vijest, se nemože staviti slika istrule jabuke....

Točno to, odlično si to detektirao. Tako je to s Appleom još od davne 1976.

Sve ostale tvrtke na svijetu nikako ne mogu odgonetnuti tu marketinšku enigmu, ali ti si sad mnogima otvorio oči.

Napiši knjigu i zaradi dobru lovu na ovom otkriću!

17 godina
devotion kaže...

Točno to, odlično si to detektirao. Tako je to s Appleom još od davne 1976.

Sve ostale tvrtke na svijetu nikako ne mogu odgonetnuti tu marketinšku enigmu, ali ti si sad mnogima otvorio oči.

Napiši knjigu i zaradi dobru lovu na ovom otkriću!

Očito nisi shvatio poantu mog posta {#}

Nema tu enigme, reci čovjeku da mu je nešto korisno, a zapravo mu sam daj malo zabave.

Reci mu da je nešto pet puta bolje od prošlog puta {#}, i čovjek će to kupiti, jer misli da je to space shuttle, a ono već pola godine kasni za konkurencijom.

Dakle, ljudima daj "kruha i igara" i oni će biti zadovoljni, samo je pitanje do kad tako.

Čak ni to, apple nije prvi izumio, jbg nije bilo Steave-a u doba rimskog carstva. Šteta što to Cezarovi nasljednici nisu patentirali...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
rooswelt1991 kaže...

Očito nisi shvatio poantu mog posta {#}

Nema tu enigme, reci čovjeku da mu je nešto korisno, a zapravo mu sam daj malo zabave.

Reci mu da je nešto pet puta bolje od prošlog puta {#}, i čovjek će to kupiti, jer misli da je to space shuttle, a ono već pola godine kasni za konkurencijom.

Dakle, ljudima daj "kruha i igara" i oni će biti zadovoljni, samo je pitanje do kad tako.

Čak ni to, apple nije prvi izumio, jbg nije bilo Steave-a u doba rimskog carstva. Šteta što to Cezarovi nasljednici nisu patentirali...

Dobro malo se sad vadiš{#}, jer si ranije sve to isključivo spominjao u kontekstu Applea, a sad si otišao i do rimskog carstva.

Ali kažem ti napiši knjigu, obogati se prilika je.

16 godina
odjavljen

Poznajem mnoge ljubitelje Applea, ali naprosto obožavam zelote. Meni je super-duper-mumbo-jumbo zabavno kad se uspale oko ovakvih tema i stanu na branik oltara. Zakon.

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...

Poznajem mnoge ljubitelje Applea, ali naprosto obožavam zelote. Meni je super-duper-mumbo-jumbo zabavno kad se uspale oko ovakvih tema i stanu na branik oltara. Zakon.

Ovdje se čak niti ne radi o Appleu kao takvom, nego o toliko lošem (ne)shvaćanju činjenica i stvari oko sebe da je to čak pomalo i zastrašujuće.

Da je riječ o Microsoftu, Googleu ili nekom trećem identično bi pisao ako bi se jednostavno ignorirale činjenice i bilo koji pokušaj protuargumentiranja kao u ovom slučaju.

S obzirom da si i autor ovog članka čudi me tvoj fanatizam (zealotost) kontra Applea, jer ipak da bi se nešto činjenično, argumentirano i objektivno napisalo potrebno je imati dozu neutralnosti ili barem prihvaćanja protuargumenata, a da se druga strana odmah ne prozove fanatikom (zealotom).

Zakon i tebi {#} !

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Da, ali je veci problem sto mnogi mrzitelji Applea hoce da namecu svoje misljenje drugima kako bi dokazali da je ono sto oni koriste 100x puta bolje. Iako vecina jos nikad nisu koristili nijedan Appleov proizvod, a ja sam imao dva Androida i to mi je sasvim dovoljno da znam o cemu pricam.

Kad ne spavam budan sam
16 godina
Tonči kaže...

Poznajem mnoge ljubitelje Applea

Čovjek koji dobro poznaje samog sebe

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
odjavljen
Mitch kaže...
Tonči kaže...

Poznajem mnoge ljubitelje Applea

Čovjek koji dobro poznaje samog sebe

Točno. :-) Baš sam nedavno popljuvao i MSFT i Google, jer prvi nisu u stanju otvoriti Marketplace u više od nekoliko država, a drugi imaju ozbiljnih problema s fragmentacijom i malicioznim softverom. Kao što sam već rekao, ženin iPhone 4 koristim kad god mogu umjesto Omnije, a i koristio sam ga umjesto Desirea nekoć prije. No, činjenica da je iPhone odličan uređaj ne mijenja činjenicu da se Apple u tužbi sprda sa zdravim razumom kroz suludi patentni sustav.

No, svakako je zabavno iPhone i Apple imati u članku - zahvalno neopisivo.

17 godina
neaktivan

Glupljih argumenata možeš naći jedino kod "Kak j*ben'nt lokari't one vražje EFPESEove u KODU" i "Untisunpora One Envidijinie zvučne grafičke se tak griju da moš ispeč nojeva jaja nanjim'a" temama.

Onaj grzzijev link je gluplji trošak web prostora od web stranica kluba ljubitelja zurenja u sunce.

Zamisli debila, netko je išao analizirati glazbenu ikonu koja koristi Trademark od Applea - j*ebena NOTA.

(Ali ono što je najveća uvreda zdravom razumu ovdje je da se rasprava protiv Androida svela na Samsung - jer niti jedan kvaziargument kojima laprdaju ovdje ne može se primjeniti na HTC ili LG, Motorolu.)

I can’t count the reasons I should stay One by one they all just fade away
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 22:11 (wyks).
13 godina
neaktivan
popstar kaže...
Tonči kaže...

Da, ali je veci problem sto mnogi mrzitelji Applea hoce da namecu svoje misljenje drugima kako bi dokazali da je ono sto oni koriste 100x puta bolje. Iako vecina jos nikad nisu koristili nijedan Appleov proizvod, a ja sam imao dva Androida i to mi je sasvim dovoljno da znam o cemu pricam.

Da nema tako slijepih Apple fanboya poput tebe, vjerojatno se nikad nebi vodile ovakve rasprave. Problem ne leži u tome da li je Android bolji ili nije, nego u tome koliko ti i takvi poput tebe dižu Apple u nebesa. To je ko šamar zdravom čovjeku koji svojim očima vidi stvari nisu tako savršene kakvim ih prikazujete.

Ja sam koristio iPhone i to je vrlo dobar proizvod. Ali ni blizu onako idealan kakvim ga fanboyi hoće prikazat.

Nekad imam osjećaj da ste izašli sa onih Top Shop TV reklama. "Ali to nije sve, ovaj usisavač će tako lako pokupiti dlake sa kauča što ne može niti jedan drugi usisavač!, Ali ni to nije sve! Ovaj usisavač će sam zamjeniti vrećicu kako Vi ne bi morali uprljati ruke! Ali ni to nije sve!" blah blah blah

Jel se prepoznajete u tome?

17 godina
neaktivan

Apple je savršen, iPhone je najbolji telefon na tržištu, iOS je savršen.

\thread

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 14:30 (Danny_HR).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice