- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

nije baš, cijeli dan dok sam bio u školi(vraćam se oko 3:30) je ostao upaljen XBMC ekran, a PC je zablokirao pa nije screensaver počeo i nije se ništa dogodilo, ostala je sjena natpisa MOVIES koja je nestala za 15ak minuta
nema do neke 50" full hd kvalitetne plazme.FTW!
Plazma oku pruža ugodniju i prirodniju sliku i što se tiče oštrine i što se tiče boja. Dakle slika je nekako generalno ljepša i to bi bio moj subjektivni dojam. Ranijih godina je to puno više dolazlo do izražaja u odnosu na LCD, a sada je LCD dostigao i možda i prestigao sve te vrijednosti ali će u tom slučaju sigurno biti skuplji od bilo kakve plazme. Govorim s potpuno laičkog gledišta, u zadnje vrijeme ne pratim tržište koje je izrazito živo tako da...
Plazma FTW! =)
Plazma ti daje bolju sliku od LCD-a, samo sto ti plazma trosi malo vise struje od LCD-a, ali LCD je skuplji zbog tezeg nacina dobivanja slike pa samim time proizvodnje i njegove konačne cijene, samo sto ljudi vise znaju za LCD jer ga vise i reklamiraju i ne znaju bas za plazmu i misle da je LCD bolji od plazme!
Meni je najveći minus LCD televizora loše prikazivanje tamnih scena, odnosno sve što je tamnije postaje crno bez sivih tonova. Naravno govorim o prosječnim televizorima. A ni sa SD signalom se ne snalaze najbolje.
Navodno plazma ima bolji prikaz boje, a lcd kontrast.
kako god nema boljeg od Panasonic plazme
Nešto si ti pomiješao..
Nema boljeg od Pioneer plazme. Ali trgovci su unistili pioneer televizore napuhivanjem cijena.
Plazma je kao plazma keks !
Nema bolje tehnologije od plazma kesk i mljeko uz plazam ekran radio ga kuro po brate Radasine babine linije .
Sto japanac izmisli to Srbin pojede u keksu plazma .
Dajem ocijenu za plazma ekran 10/10
a keks plazma odnosno splazma 11/11.
Zivila nam plazma svaki dan !
gdje ti ostane trajno zabilježen logo, na čelu ??
Meni se napravio image retention neda se uklonit, no vidi se samo kada upalim recimo everestov/aidin solid black test tj. apsolutna crna preko cijelog ekrana i vidi se samo crna trakica pri dnu znači jedva zamjetljivo, ali se neda uklonit.
Neprimjećuje se ni najednoj drugoj boji niti na normalnom radu(gledanje TV-a, filmova, igranju)
Stvarno neznam kak sam to pokupio.
No da plazma puno bolju sliku daje od recimo mog monitora, puno ugodnija oku. Dirt 2 izgleda prekrasno na plazmi, boje su puno življe, a da nekažem koji je gušt igrat iz kreveta sa gamepadom u horizontalnom položaju.
Crna je crna nema one svijetle crne kao na LCD-ima i mogu reći da recimo dvd ripovi koji loše izgledaju rašireno na monitoru, na telki isti dvd-rip izgleda puno bolje kao da ga bolje razvuče bez prevelikog gubitka kvalitete, a rezolucija je čak i veća nego na monitoru.
LCD - svijetli prostori, rad na racunalu, staticne scene
ovo je ono globalno. Recimo, necete na aerodromima i nekim info punktevima viditi plazme, vec LCD-ove. Ako je netko filmofil i gleda filmove u mraku ili full tamnoj prostoriji, onda ipak bi trebao gledati na plazmi.
Rad na racunalu na plazmi je ipak katastrofa i kratkorocno i dugorocno!
LCD - svijetli prostori, rad na racunalu, staticne scene
ovo je ono globalno. Recimo, necete na aerodromima i nekim info punktevima viditi plazme, vec LCD-ove. Ako je netko filmofil i gleda filmove u mraku ili full tamnoj prostoriji, onda ipak bi trebao gledati na plazmi.
Rad na racunalu na plazmi je ipak katastrofa i kratkorocno i dugorocno!
Plazma daje "mekšu" sliku s odličnim, vjernim bojama, idealno za filmove ali i za igre gdje je dodatni plus tipično kratko vrijeme odziva. Druga prednost (za one dubljeg džepa) je mogućnost izrade uređaja vrlo velikih dijagonala - nedavno sam gledao (slinio na) panasonicovu 160 cm mrcinu u Konikomu koja je koštala kao malo bolji philips od 107cm.

kult plazme uvijek po svome
Nema boljeg od Pioneer plazme. Ali trgovci su unistili pioneer televizore napuhivanjem cijena.
Kuro do Pioneera samo dolazi u obzir ostali modeli su im kao i sve ostale plazme od proizvođača. Nakon toga VT modeli od Panasonica (imaju isto Kuro panel ;) )