Rekordna prodaja plazma televizora

poruka: 21
|
čitano: 6.647
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rekordna prodaja plazma televizora".
17 godina
moze li mi netko tko se fkt razumije u to reci da li je plazma bolja od lcda sto se tice slike?! pitao sam mnoge do sad, a oni koji se "razumiju" su rekli da je plazma bolja, pa mi nije jasno koja je uopce prednost lcd?!
Oko mene pijani drugari, a ja samo tebe dozivam....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Rekordna prodaja plazma televizora
Kod plazme dolazi do burninga ili kako se to već zove :-) tj logo od tv kuće npr HRT 2 ti trajno ostane zabilježen ako tv gledaš dulje od 1h
Max
15 godina
jameshook kaže...
Kod plazme dolazi do burninga ili kako se to već zove :-) tj logo od tv kuće npr HRT 2 ti trajno ostane zabilježen ako tv gledaš dulje od 1h

nije baš, cijeli dan dok sam bio u školi(vraćam se oko 3:30) je ostao upaljen XBMC ekran, a PC je zablokirao pa nije screensaver počeo i nije se ništa dogodilo, ostala je sjena natpisa MOVIES koja je nestala za 15ak minuta

Volim jabuke :)
16 godina
Kod novijih plazmi burn in je proslost. Sjene koje ostaju kod staticnih slika zove se image retention i u pravilu nestaje nakon 10-15 min. Javlja se kod logo-a programa, bijelih titlova u filmovima, staticnih dijelova u igricama i sl. i to vise sto je kontrast veci. Plazme su manje trome, odnosno zivlji odziv znaci ostriju sliku u brzim scenama, zivlje boje, bolju crnu boju u tamnijim scenama i ne gube na kvaliteti pod kutovima gledanja.
14 godina
protjeran

nema do neke 50" full hd kvalitetne plazme.FTW!

3 0 hvala 0
17 godina
ivaninho kaže...
moze li mi netko tko se fkt razumije u to reci da li je plazma bolja od lcda sto se tice slike?! pitao sam mnoge do sad, a oni koji se "razumiju" su rekli da je plazma bolja, pa mi nije jasno koja je uopce prednost lcd?!

Plazma oku pruža ugodniju i prirodniju sliku i što se tiče oštrine i što se tiče boja. Dakle slika je nekako generalno ljepša i to bi bio moj subjektivni dojam. Ranijih godina je to puno više dolazlo do izražaja u odnosu na LCD, a sada je LCD dostigao i možda i prestigao sve te vrijednosti ali će u tom slučaju sigurno biti skuplji od bilo kakve plazme. Govorim s potpuno laičkog gledišta, u zadnje vrijeme ne pratim tržište koje je izrazito živo tako da...  

15 godina

Plazma FTW! =)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Plazma ti daje bolju sliku od LCD-a, samo sto ti plazma trosi malo vise struje od LCD-a, ali LCD je skuplji zbog tezeg nacina dobivanja slike pa samim time proizvodnje i njegove konačne cijene, samo sto ljudi vise znaju za LCD jer ga vise i reklamiraju i ne znaju bas za plazmu i misle da je LCD bolji od plazme! undefined

14 godina
neaktivan
Plazma daje bolju sliku od LCD-a u većini slučajeva!
16 godina

Meni je najveći minus LCD televizora loše prikazivanje tamnih scena, odnosno sve što je tamnije postaje crno bez sivih tonova. Naravno govorim o prosječnim televizorima. A ni sa SD signalom se ne snalaze najbolje.

15 godina

Navodno plazma ima bolji prikaz boje, a lcd kontrast.

kako god nema boljeg od Panasonic plazme

0 0 hvala 0
15 godina
Wontay kaže...

Nešto si ti pomiješao..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
Wontay kaže...

Nema boljeg od Pioneer plazme. Ali trgovci su unistili pioneer televizore napuhivanjem cijena.

16 godina
neaktivan

Plazma je kao plazma keks  !

Nema bolje tehnologije od plazma kesk i mljeko uz plazam ekran radio ga kuro po brate Radasine babine linije .

Sto japanac izmisli to Srbin pojede u keksu plazma .

Dajem ocijenu za plazma ekran 10/10

a keks plazma odnosno splazma 11/11.

Zivila nam plazma svaki dan !

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 1:09 (Perpetum).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
jameshook kaže...

gdje ti ostane trajno zabilježen logo, na čelu ??

“Will a drop hit my nose when it begins to rain in the park?”
16 godina

Meni se napravio image retention neda se uklonit, no vidi se samo kada upalim recimo everestov/aidin solid black test tj. apsolutna crna preko cijelog ekrana i vidi se samo crna trakica pri dnu znači jedva zamjetljivo, ali se neda uklonit.

Neprimjećuje se ni najednoj drugoj boji niti na normalnom radu(gledanje TV-a, filmova, igranju)

Stvarno neznam kak sam to pokupio.

No da plazma puno bolju sliku daje od recimo mog monitora, puno ugodnija oku. Dirt 2 izgleda prekrasno na plazmi, boje su puno življe, a da nekažem koji je gušt igrat iz kreveta sa gamepadom u horizontalnom položaju.

Crna je crna nema one svijetle crne kao na LCD-ima i mogu reći da recimo dvd ripovi koji loše izgledaju rašireno na monitoru, na telki isti dvd-rip izgleda puno bolje kao da ga bolje razvuče bez prevelikog gubitka kvalitete, a rezolucija je čak i veća nego na monitoru.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PLASMA - tamne prostorije, filmovi, dinamicne scene ...
LCD - svijetli prostori, rad na racunalu, staticne scene

ovo je ono globalno. Recimo, necete na aerodromima i nekim info punktevima viditi plazme, vec LCD-ove. Ako je netko filmofil i gleda filmove u mraku ili full tamnoj prostoriji, onda ipak bi trebao gledati na plazmi.
Rad na racunalu na plazmi je ipak katastrofa i kratkorocno i dugorocno!
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
sardax kaže...
PLASMA - tamne prostorije, filmovi, dinamicne scene ...
LCD - svijetli prostori, rad na racunalu, staticne scene

ovo je ono globalno. Recimo, necete na aerodromima i nekim info punktevima viditi plazme, vec LCD-ove. Ako je netko filmofil i gleda filmove u mraku ili full tamnoj prostoriji, onda ipak bi trebao gledati na plazmi.
Rad na racunalu na plazmi je ipak katastrofa i kratkorocno i dugorocno!

Plazma daje "mekšu" sliku s odličnim, vjernim bojama, idealno za filmove ali i za igre gdje je dodatni plus tipično kratko vrijeme odziva. Druga prednost (za one dubljeg džepa) je mogućnost izrade uređaja vrlo velikih dijagonala - nedavno sam gledao (slinio na) panasonicovu 160 cm mrcinu u Konikomu koja je koštala kao malo bolji philips od 107cm.

15 godina
Da, ali se plasma ispod 108cm ne ispati radit.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina

kult plazme uvijek po svome

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
acarnoje kaže...
Wontay kaže...

Nema boljeg od Pioneer plazme. Ali trgovci su unistili pioneer televizore napuhivanjem cijena.

Kuro do Pioneera samo dolazi u obzir ostali modeli su im kao i sve ostale plazme od proizvođača. Nakon toga VT modeli od Panasonica (imaju isto Kuro panel ;) )

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice