iPhone za Verizon?

poruka: 7
|
čitano: 2.967
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone za Verizon?".
15 godina
neaktivan
iPhone za Verizon?

A može li netko objasniti na što se točno odnosi LTE?

Na 3G Long Term Evolution (wiki http://bit.ly/awJU0j) ili nešto drugo?

0 0 hvala 0
18 godina
RE: iPhone za Verizon?

U samom članku ti lijepo sve piše i dati je link, glavna značajke LTE je što nudi upload od 50 Mbit i download od 100 Mbit.

15 godina
neaktivan

u 7.28 san se vec pripa da nece bit vijesti danas o appleu

hvala, spasili ste mi dan

ubio si sve moje ljude
18 godina
neaktivan
iPhone za Verizon?

Ovo znači da će iPhone u SAD zabilježiti barem 20-50% bolju prodaju kvartalno. To je značajna vijest za udjele u tržištu i po mobilnim operativnim sustavima. Neznam što su čekali i koliko se appleu isplatila odluka da ide sa AT&T ekskluzivom u SAD.  ( i drugdje ). S jedne strane dobili su značajne subvencije i ustupke od operatera, s druge strane izgubili su dobar dio tržišta i u startu sami sebe unakazili što se potencijalne prodaje tiče ( verizon je ubjedljivo broj 1 u USA ). Usprkos svemu tome iPhone se prodavao i prodaje predobro ... ovo će biti dobar kick za prodaju i bez ( prije ) predstavljanja novog modela.

A.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
artfull kaže...

Ovo znači da će iPhone u SAD zabilježiti barem 20-50% bolju prodaju kvartalno. To je značajna vijest za udjele u tržištu i po mobilnim operativnim sustavima. Neznam što su čekali i koliko se appleu isplatila odluka da ide sa AT&T ekskluzivom u SAD.  ( i drugdje ). S jedne strane dobili su značajne subvencije i ustupke od operatera, s druge strane izgubili su dobar dio tržišta i u startu sami sebe unakazili što se potencijalne prodaje tiče ( verizon je ubjedljivo broj 1 u USA ). Usprkos svemu tome iPhone se prodavao i prodaje predobro ... ovo će biti dobar kick za prodaju i bez ( prije ) predstavljanja novog modela.

Isplatilo im se utoliko što AT&T koristi standard kakav se primjenjuje u 90% zemalja svijeta. Znaci zbog AT&T-a nisu trebali imati posebnu verziju, a za ostatak svijeta drugu, nego jednu za oboje. S Verizonom imaju ovako komplikacije oko prilagodbe. Iako mi se cini da bi im to bilo isplativo, ali ocito oni znaju najbolje. Ionako im se iPhonei prodaju ko vruce kifle. Eto npr.kod nas se u t-mobilu možeš predbilježiti a telefon dobiti tak za par mjeseci. U VIP-u se cak nemožeš predbilježiti. Taj iPhone je stvarn jedan od rijetkih proizvoda kod kojih je potražnja veca od ponude. Po tom zakonu ekonomije nije ni cudo da imaju takve cijene {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
18 godina
neaktivan
iPhone za Verizon?

pa da, al ta prilagodba na CDMA je najmanji problem. Sami su se vezali ugovorom sa AT&T jem i njihovom crappy mrežom. Sad verizon izgleda da će nuditi unlimited data plan odmah, a u AT&T to nikad nije bilo moguće ( ukinuli su ga odmah u početku ). 

Projekcije prodaje iPhonea na verizonu su sad igra svih analitičara i kreću se na desetak miljuna komada godišnje pa na više što nije mala brojka.

A.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone za Verizon?

Kako god okreneš iPhone je prava revolucija što god govorili. Ako u nicem drugom, onda u prodaji.

Ja stvarno neznam kad je zadnji put bila ni približno tolika masovna potražnja na svjetskoj razini za

bilo kojim proizvodom. Da ne govorimo da 1 firma uspjeva samo s 1 modelom (istina u 4 generacije istog)

istisnuti neka do tad mnogo veca imena u mobilnoj industriji..

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice