Već je sve opet palo. Očito amazon nije izazvao toliki entuzijazam

u rijetko kojoj trgovini bilo čega nema oscilacija pa i u dionicama, koje su do pojave coin trgovine bile glavno sredstvo mešetarenja na burzama.
ja to vidim tako..
npr. sony korporacija je osnovana negdje poslije drugog svjetskog rata, a ne znam točno kad su izbacili dionice na burzu..
tko je riskirao mogao je tada nakupovati jeftino dionica pa ako je imao volje čekati postao bi milioner/milijunaš.
druga je stvar kupiti danas njihove dionice. gdje si ? ni tu ni tam...
tako će uskoro stati i bogaćenje coiner rudara.
balon ima svoj trend napuhavanja, i onda; ili možeš imati balon, ili ako ga nastaviš napuhavati, puknut će.
što se tiče bitcoina i drugih sličnih sredstava plaćanja .....zašto se ne bi koristile za plaćanje, dok god ih možeš trenutno zamijeniti za dolar ili euro.
samo mi je nejasno kako će to proći kroz američki porezni sustav koji je rigorozan..
bumo vidjeli.
sa 29 na 40.5 i onda opet na 36.5, trenutno 37k, ne bi nazvao nekim padom xd izazvao je ali je ta vijest demantirana od strane amazona
Pa ne uvode btc, bug kasni po običaju sa vijestima :)
a oće tesla i na bitkonj?
^ FTFY
a oće tesla i na bitkonj?
Hoće, kad
1) kupi gro toga,
2) najavi isto
3) po skoku cijene isto proda bitno skuplje
4) onda to demantira
...pa zavrti petlju još jednom. and again, again...
Bezos, ljubi ga deda.
vijest objavljena danas u 6 ujutro, nadopuna o demantiju ko zna kada, a jos jucer popodne je amazon demantirao sve skupa :D
kad je uopce pisana ova vijest? jel imate neki pipeline gdje dozirate jucerasnje vijesti i automatski ih pustate u dogovoreno vrijeme na portal?
vijest objavljena danas u 6 ujutro, nadopuna o demantiju ko zna kada, a jos jucer popodne je amazon demantirao sve skupa :D
kad je uopce pisana ova vijest? jel imate neki pipeline gdje dozirate jucerasnje vijesti i automatski ih pustate u dogovoreno vrijeme na portal?
Pa nisu još stigli frknuti sve kupljene btc po višoj cjeni pa su malo kasnili... ;)
Kakvu kavu piješ ujutro?
Gataj mi uvezi moje plaće.
Ne pijem kavu...