Extreme Digital - iskustva

poruka: 2.398
|
čitano: 1.078.332
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

bio je i 4690k extra povoljan... pa ga sada nema :D ili nije bio? :D (16**kn)

btw evo sjetili se nešto i napisati na stranici :D

http://www.edigital.hr/hr-sp2963.html

ali i dalje ko da treča strana piše a ne oni...niš i dalje pametno a odma i novi Web :)

Edit: našo 4690k :D :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 15:27 (FakeDeath).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Extreme Digital - iskustva

Ajd nek netko napiše ovdje ako dobije artikl odnosno da dobijemo potvrdu da to radi još nekako. Imaju sad neke stvari u ponudi koje mi odgovaraju pa ću još i razmislit ako radi i dalje o kupovini .

16 godina
neaktivan
FakeDeath kaže...

Jep, ja bas gledam da upiknem 4790k kod njih, zadnja distributivna cijena im je bila 2200kn,

samo da ne rikne.

Inace cudni su s tim cijenama 4790 je znao kostat po 400kn vise od K verzije, isto je i s 4770...

mojpismonosa
15 godina
Mojpismonosa kaže...
FakeDeath kaže...

Jep, ja bas gledam da upiknem 4790k kod njih, zadnja distributivna cijena im je bila 2200kn,

samo da ne rikne.

Inace cudni su s tim cijenama 4790 je znao kostat po 400kn vise od K verzije, isto je i s 4770...

procesor najrjeđe crkne sam od sebe (osim ako nećeš staviti preveliku voltažu, pa "izađe" bijeli dim, ali to ionako ne prolazi na garanciji), tako da se ne bih brinuo :)

16 godina
neaktivan
Rasho kaže...

procesor najrjeđe crkne sam od sebe (osim ako nećeš staviti preveliku voltažu, pa "izađe" bijeli dim, ali to ionako ne prolazi na garanciji), tako da se ne bih brinuo :)

Na isti nacin i ja razmisljam, zato bih ga i piknuo bez obzira sto se prakticki odricem garancije :D

Samo da im se konacno pojavi u stocku i moj je

mojpismonosa
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 11:05 (Mojpismonosa).
12 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 12:19 (tin1808).
12 godina
neaktivan
MasterG kaže...
FLes kaže...

Prije tjedan dana naručio nešto od njih. Pisalo je da se čeka 2-4 dana, još ništa nisam na mail dobio. Danas se odem ulogirat na njihovoj stranici da si pogledam status narudžbe, i sve je nestalo. Nema ni ovog zadnje naručenog artikla, niti povijesti prijašnjih narudžbi, ništa. Samo piše "trenutno nemate narudžbi". Koji likovi.

Zatvara se dućan u hrvatskoj, tako da vjerojatno odj*** sve narudžbe (iako se ni prije nisu previše brinuli o tome).

Frend tamo radi u skladištu i kaže da je organizacija apsolutni kaos, ne zna se tko pije tko plaća, da ima povrata robe na tisuće i da on vidi jad i bijedu ljudima u očima a nemre im pomoći, jer pazi sad njihov način rada.

1. Kad dobe povrat nečega jer ne radi, prvo šalju robu kod nas u jedan servis da se utvrdi što ne valja,

2. onda taj servis vrati robu natrag dućanu i obično u 99% slučajeva nemaju potreban dio za popravit,

3. pa onda dućan šalje robu u Mađarsku na popravak,

4. onda servis u Mađarskoj dobije robu i pogleda ju, te pošalje natrag JER JE SEAL (NALJEPNICA NA PROIZVODU) OTVORENA !!! HAHAHA pa jbte naravno da je otvorena kad je prvo bila kod nas u servisu

5. onda dućan dobije natrag robu (U KUTIJAMA PO 50 KOMADA) i moj frend pogleda "rješenje" i ne vjeruje svojim očima i

6. pošalje natrag robu u servis u Mađarsku OPET, sa pojašnjenjem zašto je naljepnica otvorena (iako je svaki proizvod koji je poslan bio zamotan u papir od servisa iz hrvatske)

kaže da se tako vrti u krug po 5mj roba i da on jednostavno ne razumije koji idioti vode ovu tvrtku, da nije ni čudo da su propali. Nije ni čudo da se čeka roba kad ju tek naručite po 2mj, ja sam sva sreća na vrijeme otkazao narudžbu jer bi za tih 400kn koje bih uštedio na kompu dobio 10000kn štete u jetri i glavi.

Inače, frend kaže da on mora svaki povrat robe osobno pregledat i poslat nazad u Mađarsku (pričam o koraku 5. i 6.) a ne može to napravit sam jer im Mađari sve pošalju na Mađarskom i mora čekat ŠEFA da mu to prevede, a kaže da šef ne radi skoro ništa, ode u svoj ured i tamo dr** po kompu, a poslao mu je 50 mailova da treba doći do skladišta da prevede povrat robe. I onda se nakon 3tj spusti dolje i prevede 5 itema i ode natrag, a frend blijedo gleda koji k***. Za tu kutiju od 50 itema treba šefu valjda 25min da sve prevede i opiše, al on nakon minute stane i ode natrag do ureda.

Ovo je živa istina :D

Samo da dodam još par stvari:

Za kupce ih nije briga,bitno je samo da se svaki dan pošalje što više paketa pa makar i krivo, a to što uređaji za servis stoje po cijelom skladištu nema veze,riješit će se,za mjesec,dva,tri...nije hitno

"Šef" je lik koji nezna ni sam di je a kamoli nešto drugo,znanje informatike mu je na razini mog brata od 4 godine(dobro ne baš toliko dobro),posao je dobio samo zato jer zna 10 riječi "hrvatskog"i on je taj koji je najviše kriv za sporost servisa jer ne želi ničiji savjet prihvatiti i misli da je najpametniji.

I presmiješan je

12 godina
tin1808 kaže...

Ovo je živa istina :D

Samo da dodam još par stvari:

Za kupce ih nije briga,bitno je samo da se svaki dan pošalje što više paketa pa makar i krivo, a to što uređaji za servis stoje po cijelom skladištu nema veze,riješit će se,za mjesec,dva,tri...nije hitno

"Šef" je lik koji nezna ni sam di je a kamoli nešto drugo,znanje informatike mu je na razini mog brata od 4 godine(dobro ne baš toliko dobro),posao je dobio samo zato jer zna 10 riječi "hrvatskog"i on je taj koji je najviše kriv za sporost servisa jer ne želi ničiji savjet prihvatiti i misli da je najpametniji.

I presmiješan je

Ovo obilježeno me nasmijalo do suza .

Sami sebi smo najveci neprijatelji
10 godina
neaktivan

Ponukan problemima došao sam do ovog foruma po kakvu utjehu,  ali vidim da većinom dijelimo istu patnju.....

Naručio sam prošli tjedan proc i matičnu kod njih (i5 4460 i z97- hd3) da bi  ovaj  tjedan  vidio da je narudžba izbrisana,  cijena proca je sa 1236 sada 1560 kn,  a matična je poskupila za nekih 20 kn.  Tko zna da li ću vidjeti tu narudžbu i da li ću platiti po prijašnjoj cijeni jer po novoj sigurno neću.  Ukratko: pojeo  sam govno zbog jeftinijih komponenti.  

Ad maiorem dei gloriam
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 22:20 (Silvestar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

ma neces niti dobiti to...naruci dalje i amen, uzmi neku jeftiniju ploču nema potrebe za takvom

1 x Procesor Intel Core i5-4460 (3.20GHz,1MB,6MB,84 W,1150) Box

1 x Asrock Z97 Anniversary, s1150

2040kn besplatna dostava, dobiješ drugi dan doslovce...

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 22:26 (FakeDeath).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam naručio kožni stalak za daljenske od Sonorousa. Prvo mi naprave narudzbu sa 3x poštarine (90kn), kad sam se žalio uspjeli su to stornirati.

Napravio sam novu narudzbu. Status te narudzbe bio je: Vaši artikli su zaprimljeni u poslovnici te će biti predani kurirskoj službi o čemu ćemo Vas obavijestiti.

I tako 2 dana, da bi mi u međuvremenu sve izbrbisali na profilu.

Naravno tog artikla više nema u ponudi, ne postoji. Ja sam ih kontaktirao i na tel. gdje se ne javljaju i na email gdje ne odgovaraju vec 24h.

A to mi treba za poklon, tako da ću sada posisati K...

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Meni se plače kada vidim ovo na njihovom webu (slika) a nigdje adrese za povrat, nikog na telefonu, nikoga na emailu :D Ode tih "par" dana samo tako dok se oni jave :D

Žao mi je samo ljudi koji rade tamo i što je "vodstvo" u banani žeščoj...

in english pls... in english pls...
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 22:40 (FakeDeath).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vidin da je teski nered kod njih,jel se isplati sad narucivat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PeTaR_HR kaže...

Vidin da je teski nered kod njih,jel se isplati sad narucivat?

A zakaj bi ti sad od njih naručival robu, pa nisi valjda tolki mazohist da trpiš njihove budalaštine?Dakle zaboravi na taj ED, i kupuj u hrvatskim Web dučanima ima ih dosta fala bogu to sigurno.

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
15 godina
neaktivan

Evo mi i konkretnog odgovora.

Drugim riječima dali su mi srednji prst nakon 4 dana natezanja.

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

koji maheri...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Dogodilo se, 

narudžba otkazana,  od svih komponenata niti jedna dostupna, ponovno naručiti po cijeni 300 kuna skupljoj... 

Otišao sam istog trena u drugi dućan .  Frajer se potrudio objasniti da od sada postoje samo u virtualnom svijetu i tako će jedino i poslovati. Moje prvo i zadnje iskustvo s njima. 

Ad maiorem dei gloriam
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 23:06 (Silvestar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Pa da oni posloju normalno i u virtualnom svijetu bilo bi super.

12 godina
odjavljen

Nisam odavno posjetio ovaj topic...kakav mered u ovom EDu...ja čekam reklamaciju na tv već dva proć mjeseca...ponudili mi povrat novca oko bozica, ja to izabrao, oni rekli da će biti novci kroz tjedan dana....danas kuca vec nznam, negdje 12ti dan...ne javljaju se na tel, ne odgovaraju na mail...zna li netko kako doći do njih? Jel im uopće radi trgovina u importaneu?

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

mislim da im radi trgovina do 16.1. ali nisam siguran u to

16 godina
neaktivan
MasterG kaže...

mislim da im radi trgovina do 16.1. ali nisam siguran u to

Je bio itko tamo da nam to potvrdi?

mojpismonosa
15 godina

Koja katastrofa od "trgovine".

Moglo bi se reći da sam ja za sada imao sreće s njima. Naručio head unit po prilično dobroj cijeni 23.12.14. Jučer je došao, danas ugrađen, radi, sve ok. Ono što nije ok je što mi uopće nisu poslali mail iz trgovine na dan kada su poslali paket. Pa da znam da dan nakon toga paket stiže, pripremim lovu, organiziram se. Dosta neozbiljno, ali s obzirom na sve što ovdje čitam, super sam prošao. Ostaju samo molitve da reklamacija nikad ne bude potrebna. I na kutiji piše da je proizvod proizveden 2015. godine?? Znači 02.01.2015. proizveden u Kini, 08.01.201. došao meni na vrata? Teško...

Svima koji imaju problema s ovom "trgovinom" želim puno sreće i da, prije svega, uspiju sačuvati živce.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gledam bas zadnjih dana, od kad su nedostupni procevi (konkretno i7 4790k) koji su bili izmedu 2200 i 2300 kn,

ostali web shopovi svaki dan nabijaju cijene, Uzishop je recimo neki dan imo 120kn manju cijenu.

A ja bas mislio upiknut i7 :( aaa

Jos i za nedostupne proizvode im je cijena skocila, pa je sad diticni i u edigitalu preko 2400kn

mojpismonosa
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

dolar i ameri čine čuda  :-) ići će to još gore..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

ostali web shopovi svaki dan nabijaju cijene, Uzishop je recimo neki dan imo 120kn manju cijenu. 

Da, webshopovi su krivi, kolaju u podzemlju priče da su direktni krivci za tečaj dolara i cijenu nafte upravo web shopovi u HR.

Ma sve je to mafija, najbolje izvadit spektruma iz podruma i pokazat im svoje mišljenje.

-.-

16 godina
neaktivan
bstaard kaže...

Da, webshopovi su krivi, kolaju u podzemlju priče da su direktni krivci za tečaj dolara i cijenu nafte upravo web shopovi u HR.

Ma sve je to mafija, najbolje izvadit spektruma iz podruma i pokazat im svoje mišljenje.

Nisam skuzio sto si htio rec, nisam ja nikog smatrao krivcem, niti sam mislio samo na web shopove. Mora se zivjet od neceg, ako zelim proizvod, platit cu ga koliko on kostao

Apelirao sam samo na nesto sto sam smatrao zanimljivim. Ja ne znam koji je tocno razlog dizanja cijene, a tecaj dolara

mi zvuci kao dobro objasnjenje kako je Intel tvrtka iz silicijske doline. Ako imas neke informacije, podijeli ih s nama

mojpismonosa
16 godina
Mojpismonosa kaže...
bstaard kaže...

Nisam skuzio sto si htio rec, nisam ja nikog smatrao krivcem, niti sam mislio samo na web shopove. Mora se zivjet od neceg, ako zelim proizvod, platit cu ga koliko on kostao

Apelirao sam samo na nesto sto sam smatrao zanimljivim. Ja ne znam koji je tocno razlog dizanja cijene, a tecaj dolara

mi zvuci kao dobro objasnjenje kako je Intel tvrtka iz silicijske doline. Ako imas neke informacije, podijeli ih s nama

Dolar je nešto kao svjetska valuta... Recimo kada čuješ cjenu barela nafte, iako si u europi ona je u dolarima... e vidiš, kada dolar raste u odnosu na euro, raste i cjena proizvoda i usluga sa međunarodnog tržišta. Komponente se ne prave u Europi, nego na istoku i cjene su im u dolarima. Cpu i dalje košta 100 dolara, samo što to više nije 70 eura nego 85 (karikiram cifre).

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t
12 godina
odjavljen

ED je užas nad svim užasima...teška muljaža. Likovi ne odgovaraju na mailove, telefon ne radi, a ona obavijest o Jankomiru je smijurija. 70 i kusur dana čekam da mi se riješi reklamacija. To nema nigdje nego na ovom pos***m balkanu. Probat ću se strpit neko vrijeme prije nego odlučim neke ozbiljnije korake... ako netko ima neku informaciju o tome KAKO doći do ovih nesposobnih ljudi - molim ga da mi odgovori.

fakat me čudi kako ovakva trgovina uopće može poslovat...

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Pa vidiš kako može kad je propala - nikako. 

13 godina
itomic009 kaže...

Pa vidiš kako može kad je propala - nikako. 

daleko su oni od propasti ;)

eywa33 kaže...

ED je užas nad svim užasima...teška muljaža. Likovi ne odgovaraju na mailove, telefon ne radi, a ona obavijest o Jankomiru je smijurija. 70 i kusur dana čekam da mi se riješi reklamacija. To nema nigdje nego na ovom pos***m balkanu. Probat ću se strpit neko vrijeme prije nego odlučim neke ozbiljnije korake... ako netko ima neku informaciju o tome KAKO doći do ovih nesposobnih ljudi - molim ga da mi odgovori.

fakat me čudi kako ovakva trgovina uopće može poslovat...

70 dana...ti nisi normalan :D

prijavi to...tjeraj pravdu zakonom preko državnog inspektorata...već si trebao davni dana prijaviti to

tu malo pronjuškaj http://potrosac.mingorp.hr/hr/potrosac/ Treba ih odma prijaviti za to što nemaju istaknutu adresu na webu gdje se šalju povrati, prigovori itd...

Inače trenutna adresa bi trebala biti oni bungaloi na jankomiru :D

"Extreme digital Adria d.o.o, Kovinska ulica 4./A, 10090 Zagreb"

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 10:41 (FakeDeath).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice