Evo jedan problemcic...
Prosle godine, 8. Mjesec kupio sam do tada vrlo malo poznatu tipkovnicu u centro.hr. Nije bilo puno info na internetu, jedino sto sam znao da mi pase izgledom, slim tipkama, cak 7! Boja osvjetljenja i najvise cijenom!
Rjec je o modecom modelu:
https://www.centro.hr/modecom-tipkovnica-mc-800m-7-color-backlit-usb-p-n-mc-800m.aspx
Onda su mi rekli u trenutku kupnje da je to zadnji komad u centro.hr i rezervirao sam ga do kraja dana i kupio.
Dosao doma, sve super, tipkovnica radi ali su tipke neobicne "tvrde" na pritisak. Neke imaju normalan hod, neke ne.. Nosio u ducan, kazu da je to normalno kod takvih modela...
I nista, posto je imala sve sta sam trazio (slim tipke, tanka, elegantna, pozadinsko osvjetljenje...) i bila jeftina, presao sam preko toga misleci da je stvarno kako ekipa u centru kaze...
Sve do danas, gdje sam u drugom gradu i drugom ducanu naisao na istu tipkovnicu, a posto me na novom racunalu zeza tipkovnica (34 kn vrijedna ms), reko kupit cu opet istu, pregrmiti malo otezano pisanje radi estetike. Jednostavno nisam htio dat vise od 150 kn za tipkovnicu, posto neka koja ispunjava sve uvjete (npr logitech k740 koju sam imao) kosta vise neg pola moje konfe :)
I eto cuda, nova tipkovnica isti model radi savrseno! Hod je kao kod svake tipkovnice, a garancija pise da je 24 mj.
E sad ja ne znam, na centru.hr stoji 12 mj, a sad je proslo 16. Mj. Uglavnom, tipkovnica je znaci otpocetka kod mene s defektom, pod izgovorom da je to normalno, te posto onda u HR nije postojala druga, nisam mogao do sada isprobati. Srry na poduzem postu, zanima me imam li kakva prava ili mozda je garancija ipak 24. Mj umjesto 12., pa ce se rjesiti sve bez frke? :)
Poštovani,
Zamolio bih Vas da tipkovnicu dostavite u naš servis na Horvaćanska cesta 156, to možete napraviti svaki radni dan od 09-17h. Hvala.