Amazon.de/amazon.com

poruka: 756
|
čitano: 578.656
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Re: Amazon.de/amazon.com
hahhaajaads kaže...
fear619 kaže...

Naručio sam Corsair ssd i dobio praznu kutiju, izgleda da je netko u skladištu izvadio ssd iz kutije i poslao mi prazan paket. Support me traži policijski zapisnik kako bi mi vratili novce. Jel netko imao možda sličnu situaciju?

Ne vidim logiku prijaviti policiji neešto što se desilo u francuskoj sa mojim paketom i to prije slanja.

Eto i sa SSDovima je pocelo opet... Problem je sta oni ne znaju dal si ti mrknuo SSD i poslikao praznu kutiju ili je to stvarno tak doslo, kad narucujes izvana najpametnije ti je da snimas cijeli unboxing da imas dokaz, i ako oni traze policijski zapisnik onda bi to najpametnije bilo i napravit...

Meni su mazli zubnu pastu, gdje nece SSD  i to pretpostavljam dostavljac, jer je samo ostavio pokidan paket ispred vrata i nije cekao da otvorim vrata.  Ako se nisam tada slogirao, necu nikada - cuj zubna pasta. Amazon je samo poslao drugu. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2025 14:21 (SamoPitam3).
15 godina
Amazon.de/amazon.com

Rasplet situacije. Pokrenuo sam prigovor preko Revoluta, u roku 48h su mi provizorno vratili novce, jučer su zatvorili slučaj i povrat novaca je konačan. Sama prijava preko Revoluta je jako jednostavna (jedan od uvijeta je da se prvo kontaktira prodavač direktno i priloži dokaz prepiske).

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Amazon.de/amazon.com

Ima li netko iskustva sa vječitim dostavama sa Amazon.de?
Uzeo sam nekakav zvučnik. Pisalo je da je available.
I dostava kreće sutra. Pa se sutra promjeni na "za tjedan dana". Pa se tada promjeni na "idući mjesec". Pa se tada promjeni na "mjesec iza" i tako 5-6 mjeseci.
A ne mogu cancelirati narudžbu, jer je u narudžbi bila jedna stavka koja je bila na posebnom popustu.

Kad tražim support, javlja se AI chat koji me uvijek usmjeri na tracking. 
Mogu tražiti "call me back support", ali pojma njemačkog nemam, pa uzalud mi trud.

Ima li itko iskustva s time i kako to rješiti?

wiki.plecko.hr, www.plecko.hr, tomislav.plecko.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Nemožeš cancelirati ili ne želiš?

17 godina
franjo tahy kaže...

Ima li netko iskustva sa vječitim dostavama sa Amazon.de?

...

Ja čekam bežične slušalice već preko 4 mjeseca. Nisam uspio ništa napraviti jer te vrte ukrug. Isto je bilo dio paketa iznad 49 € za besplatnu dostavu.

ZGamer kaže...

Nemožeš cancelirati ili ne želiš?

Izbacuje poruku da se paket ne može otkazati, da treba pričekati da paket stigne pa ga vratiti nazad. U tom slučaju se dobije djelomični povrat novaca, umanjen za troškove dostave onog dijela paketa koje si primio kod besplatne dostave iznad 49 €. Kod mene se paket sastojao od slušalica i dodatne 2 sitnice s kojima sam popunio 49+ €. Te 2 sitnice su stigle za tjedan dana, a za slušalice su mi već 2 puta odgodili rok za dostavu.

Semper Fidelis
14 godina
Amazon.de/amazon.com

Javite se agentu (pravom) na chat i trazite da rucno otkaze, rade to bez obzira na posebne akcije i bez obzira dal padne ostatak narudzbe ispod praga za besplatan shipping.

Do pravog agenta se dode tako da selectas "It's something else" ili kad trazi da nesto upises, samo pises "agent". Na kraju dobijes opciju Chat with an associate now.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice