IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 542.526
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: IPhone 7, rasprava!
tomislavivic kaže...

jel mi moze neko reci sto trebam napraviti da mi se na lock screenu ne mogu citati poruke i obavjesti vec da se samo vidi da imam ne procitano tj da se tek moze vidjeti kad se otkljuca mob?

Imaš opciju za to u postavkama sigurnosti ili notifikacija.

edit: pogledaj ovdje:

https://www.howtogeek.com/252483/how-to-hide-sensitive-notifications-from-your-iphones-lock-screen/

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.4.2017 17:03 (Mirko935).
9 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

jel mi moze neko reci sto trebam napraviti da mi se na lock screenu ne mogu citati poruke i obavjesti vec da se samo vidi da imam ne procitano tj da se tek moze vidjeti kad se otkljuca mob?

Postavke->Obavijesti->Poruke, na dnu ekrana "Prikaži preglede"

Ja rekoh
9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
tomislavivic kaže...

https://www.howtogeek.com/252483/how-to-hide-sensitive-notifications-from-your-iphones-lock-screen/

Kompliciraš

Ja rekoh
15 godina
neaktivan
Feudalac kaže...
Mirko935 kaže...
tomislavivic kaže...

Kompliciraš

Jbg, kad više nemam iPhone pri ruci, a ne sjećam se napamet kako ide. 

Bar sam se potrudio pomoći... Kad je tko od vas, AppleOvaca, kome pomogao na temi o nekom drugom mobitelu? 

9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Bar sam se potrudio pomoći... Kad je tko od vas, AppleOvaca, kome pomogao na temi o nekom drugom mobitelu? 

Kao da bi ti primio savjet od mene, zakletog neprijatelja sa foruma, hahaha

Ja rekoh
10 godina
IPhone 7, rasprava!

Geekbench 4 je free na Appstoru do 10.4!

Feudalac 

Jel ne ide na :

Postavke->Obavijesti->Poruke (ili bilo koju drugu aplikaciju koju zeli maknuti da mu ne prikazuje ništa na zaključanom zaslonu) i onda ugasit "Prikaži na zaključanom zaslonu".

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.4.2017 20:57 (Croshadow1234).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Feudalac kaže...
Mirko935 kaže...

Kao da itko od vas zna išta o Androidu da bi mogao pomoći, vama to prekompliciran sustav.

Croshadow1234 kaže...

Feudalac 

Jel ne ide na :

Postavke->Obavijesti->Poruke (ili bilo koju drugu aplikaciju koju zeli maknuti) i onda ugasit "Prikaži na zaključanom zaslonu".

Eto, čak se ni za sustav koji obojica koristite ne možete složiti gdje se nešto gasi.

Btw, šta se kod vas Geekbench plaća? Uostalom, nije baš da je prekorisna aplikacija osim ako si recenzent ili nešto takvo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.4.2017 20:59 (Mirko935).
10 godina
Mirko935 kaže...
Croshadow1234 kaže...

Feudalac 

Jel ne ide na :

Postavke->Obavijesti->Poruke (ili bilo koju drugu aplikaciju koju zeli maknuti) i onda ugasit "Prikaži na zaključanom zaslonu".

Eto, čak se ni za sustav koji obojica koristite ne možete složiti gdje se nešto gasi.

Btw, šta se kod vas Geekbench plaća? Uostalom, nije baš da je prekorisna aplikacija osim ako si recenzent ili nešto takvo.

Samo ti rugaj.. kad te kazem mami vidjeti ces !!!

Imas pravo.. ali eto ako nekoga bas zanima kakvo je stanje nakon nekog updejta ili stanje na drugim uredajima naspram tog kojeg imas, biti ce mu vezano za Appstore account pa moze svugdje skinuti (inace kosta 1 dolar app)

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.4.2017 21:18 (Croshadow1234).
9 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...

Feudalac 

Jel ne ide na :

Postavke->Obavijesti->Poruke (ili bilo koju drugu aplikaciju koju zeli maknuti da mu ne prikazuje ništa na zaključanom zaslonu) i onda ugasit "Prikaži na zaključanom zaslonu".

Može i tako ako hoćeš potpuno isključiti obavijesti o porukama. Međutim, čovjek je pitao kako sakriti sadržaj poruke, a i dalje dobivati obavijest na zaključanom ekranu da je nešto primljeno.

Ja rekoh
10 godina
Feudalac kaže...
Croshadow1234 kaže...

Feudalac 

Jel ne ide na :

Može i tako ako hoćeš potpuno isključiti obavijesti o porukama. Međutim, čovjek je pitao kako sakriti sadržaj poruke, a i dalje dobivati obavijest na zaključanom ekranu da je nešto primljeno.

O Bože, ja se ispricavam. Jos sam dvaput procitao da li sam dobro razumio i opet se sjebem! 

9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Kao da itko od vas zna išta o Androidu da bi mogao pomoći, vama to prekompliciran sustav. .

Da znaš da i je

Ja čekam dan kad će mobitel sam pratiti sve što se događa oko mene i automatski bilježiti što je potrebno a da tipkam samo kad nije zgodno da drugi slušaju :)

Ja rekoh
14 godina
IPhone 7, rasprava!

Vrlo zanimljiv video! 

LINK; 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Vrlo zanimljiv video! 

LINK; 

Teoretski je to cool, ali svi znamo da se u stvarnosti iPhonei gase na zraku s 30-40% baterije ispod 0°

A mogao si i ovaj okačiti gdje iPhonet crkne:

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.4.2017 13:51 (Mirko935).
16 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

Kako da postavim u outlook app mail od t-coma? Moram starom to sredit a ispada da ovaj nema pop nego samo imap. Imali kakav workaround? 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to d
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Kako da postavim u outlook app mail od t-coma? Moram starom to sredit a ispada da ovaj nema pop nego samo imap. Imali kakav workaround? 

Na webu konfiguriraj da ti outlook povlači mailove sa t-coma

Ja rekoh
16 godina
odjavljen
Feudalac kaže...
skank666 kaže...

Moram mu otvorit outlook acc? To je bezveze... A dali se da to preko gmaila?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to d
9 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Feudalac kaže...
skank666 kaže...

Moram mu otvorit outlook acc? To je bezveze... A dali se da to preko gmaila?

A čemu onda uopće koristiti outlook? Nemam pojma za gmail, trebalo bi se moći, to je standardna stvar

Ja rekoh
16 godina
odjavljen

Jer je super mail app i poznat mu je iz desktop okruženja

9 godina
odjavljen
Outlook super mail app. Nekoliko puta pokusavao koristiti i ne ide....
Gmail uredno cita bilo koji mail...
9 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Nema to veze s desktopom, rebrandirani Acompli. Obzirom da nema podršku za pop, koristite ugrađenu aplikaciju, ionako je bolje integrirana u sistem. Mana joj je samo što ne možeš direktno umetnuti fajl iz dropboxa i sličnih servisa već moraš otići u odgovarajuću app i od tamo kliknuti slanje mailom, dok icloud drive jest podržan u oba smjera.

Ja rekoh
10 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Da, dobar je, jednostavan i radi push. Gmail radi uredno i bez problema.

12 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Jel ima koji moderator na ovoj temi?  od 83 stranice 3 su vezane za iphone 7. 

masa iphone fanboyeva i iphone hatera. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

sitnica koja ce mozda neke ljude interesirat..

lightning audio adapter koji se dobije sa 7icom radi i sa 5s pa pretopstavljam onda i sa 6 i 6s. drugim rijecima lightning slusalice i ostali dodaci rade i sa starijim iphoneima od 7ice.

nije trebalo nista namjestat, samo sam upiknuo taj lightning audio adapter i automatski je audio slao prek toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IPhone 7, rasprava!

Uvjeren sam da će zbog ovih problema iduće godine ipak stići prava Mrcina od mobilnog gadgeta 

LINK; http://www.gsmarena.com/58inch_oled_iphone_8_might_be_delayed_due_to_3d_sensing_troubles-news-24445.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Poz. Prati li neko slucajno kako se krecu sedmice na njusci, vakumirane, kupljene na produzenje ugovora? Trenutno najnize ima 3900kn. Jel to ok cijena? I da li su sve sedmice otkljucane na sve mreze iz T-coma ili iz VIP-a? Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
esko kaže...

Poz. Prati li neko slucajno kako se krecu sedmice na njusci, vakumirane, kupljene na produzenje ugovora? Trenutno najnize ima 3900kn. Jel to ok cijena? I da li su sve sedmice otkljucane na sve mreze iz T-coma ili iz VIP-a? Hvala.

U svakom slučaju, diskutabilno! 

Govoriš o cijeni, a ne spominješ niti "veličinu", niti ukupnu internu memoriju mobitela, kao prvo! 

Kao drugo, kada sam ja 2012 uzimao gadget, platio sam ga "u komadu" koliko sam morao i AUTOMATSKI su mi morali otključati gadget, ali ako je uzet na rate, vjerujem da se tek po otplati može otključati, a obzirom na "proceduralne" komplikacije, očekujem da ćeš sa "prvim" kupcem morati na otključavanje! 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Da, istina da nisam napisao da sam gledao obicnu sedmicu sa 32 gb. Zbunjuje me to sto kod nekih pise da su otkljucani na sve mreze a na produzenje ugovora a kod nekih ne pise. Po nekoj logici, ako je neko vezan ugovorom, uredjaj bi trebao biti otkljucan ili moci se nekako otkljucat kod operatera. Ti znas koje su to proceduralne komplikacije?

15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
esko kaže...

U svakom slučaju, diskutabilno! 

Govoriš o cijeni, a ne spominješ niti "veličinu", niti ukupnu internu memoriju mobitela, kao prvo! 

Kao drugo, kada sam ja 2012 uzimao gadget, platio sam ga "u komadu" koliko sam morao i AUTOMATSKI su mi morali otključati gadget, ali ako je uzet na rate, vjerujem da se tek po otplati može otključati, a obzirom na "proceduralne" komplikacije, očekujem da ćeš sa "prvim" kupcem morati na otključavanje! 

Već neko vrijeme je pravilo da ti moraju otključati mobitel i unutar trajanja ugovorne obveze.

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/od-danas-nova-pravila-za-korisnike-mobitela-oni-koji-imaju-bonove-posebno-ce-se-razveseliti/381340/

15 godina
neaktivan
brada09 kaže...

lightning audio adapter koji se dobije sa 7icom radi i sa 5s pa pretopstavljam onda i sa 6 i 6s. drugim rijecima lightning slusalice i ostali dodaci rade i sa starijim iphoneima od 7ice.

nije trebalo nista namjestat, samo sam upiknuo taj lightning audio adapter i automatski je audio slao prek toga.

Naravno. Pa o tome smo pričali kad je izlazio iP7 i kad je Apple bulaznio da su izbacili 3.5 mm konektor zbog boljeg zvuka, a odavno tko želi bolji zvuk može na iPhone spojiti eksterni DAC (poput, npr., tog adaptera).

14 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
brada09 kaže...

Naravno. Pa o tome smo pričali kad je izlazio iP7 i kad je Apple bulaznio da su izbacili 3.5 mm konektor zbog boljeg zvuka, a odavno tko želi bolji zvuk može na iPhone spojiti eksterni DAC (poput, npr., tog adaptera).

kolko se sjecam oni su bulaznili da su izbacili 3,5mm da imaju vise mjesta za druge stvari a ne radi boljeg zvuka.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice