IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 542.666
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: IPhone 7, rasprava!
fer-de-lance kaže...

Sad si me lijepo podsjetio na taj mobitel.

Kak smo slinili za njim kad je bio aktualan.

Totalno je dizajnom bio poseban za ono vrijeme (što je inače uvijek bila odlika Sonya).

A kak smo svi bili geekovi, a tad nije bilo baš smartphonea na tržištu, čudili smo se WM 6, odnosno koliko je to na Sonyu izgledalo space shuttle u odnosu na Palm, itd.

Bilo me je sram moga Blackberrya 8310 

Sjećam ga se jer ga je frend imao jedno vrijeme prije nego ga je mijenjao za HTC Touch HD zbog većeg ekrana.

Ja sam u to vrijeme imao HTC Touch Pro tako da nisam nešto puno slinio za ovim. Ako mene pitaš, šteta što je taj pravi Windows Mobile propao.

9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

... Ako mene pitaš, šteta što je taj pravi Windows Mobile propao.

Istina, da su WM samo malo dotjerali, i išli u korak s vremenima, bio bi dostojan treći takmac na tržištu.

Ovak su išli izmišljat toplu vodu s WP, i pokopali sami sebe.

Ali, ne treba žaliti, ali bi bar u tom slučaju Google imao motivacije proširivati Android u svim pravcima.

Ovak, bez konkurencije, budu brzo zapali u stagnaciju.

Jedino kaj se povremeno dogodi neki drugačiji koncept korištenja Androida (baš kao na BB-ima), ali premalo za stvaranje masovnih trendova, jer je publika za takve stvari nestala.

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.3.2017 16:26 (fer-de-lance).
14 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Smjesno mi je ovo sto je tko imao koje godine a netko nema ni danas :D

Na laptopu imam 227ppi a neki jos dan danas imaju polu HD, meni je to puno tragicnije nego guranje 2k ili 4k na mobitel, gdje dosta ljudi ni nece vidjet neku razliku..

a tko hoce 2k/4k na mobitelu mora izbjegavat iphone, barem ima ponude danas. Nek radije vrate 3,5mm 

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Pa ni ta njihova Retina nije bila ništa posebno nikome osim onima koji nikad prije nisu vidjeli smartphone kad je već 2008. bilo mobitela s 300 ppi, u vrijeme kad je iPhoneu ekran izgledao kao na kineskoj igračkici sa 160.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x1-2246.php

Uvijek tako nešto bude pa se ne primi. Spor dozlaboga, nepraktičan. Umro na dolasku. Za razliku, u svoje doba apple je postavio standard koji se potpuno primio, a svi odmah ga iskopirali i da se pokažu velikim inovatorima - otišli su još dalje, korak do apsurda. Evo, 6 godina kasnije Samsung izbacuje svog virtualnog asistenta. Čak je dobio i tipku. Sa strane, tako da telefon moraš uzeti u ruku ili ga gurnuti do nečeg čvrstog. A moj asistent je uvijek aktivan, samo mu se trebam glasom obratiti. Tako se radi kad je korisnik na prvom mjestu. Sa zadovoljstvom ću dati tisuću kuna više za takve praktične sitnice.

Ja rekoh
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.3.2017 16:48 (Feudalac).
9 godina
odjavljen

Ti znas kao cinjenicu da se bigzbi nece moci pokrenuti glasom? A i google assystent je tu....I ne treba tipku.... Al ti zato imas tipku mute. A na andoriu oduvijek swpie down i tap. Mute... Tako se to radi kad je korisnik na prvom mjestu. Znam ima i ios. sad. Kad je vidio kako se to radi....

15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Krivo sam shvaćen ovaj puta, kolega! 

Niti sam ja nastupio sa pozicije "Ja imam", niti sam želio da me se tako shvati! 

Ali ipak, referirao sam se na tvoj, pa skorom ciničan dio da "ja nezna" nešto, a evo i ti znaš bolje od mene! 

Ja čak nemam na moju preveliku žalost niti "onaj oblačić" kada malo jače pritisnem prstom po ekranu, ali to je samo tehnički dio, koji jednostavno gadget NEMA! 

To što vi kolega smatrate pod "must have" je samo dio "VAŠEG UKUSA" o čemu se ne raspravlja. 

Mene da se pita, imao bih, najvjerojatnije iPhone odnosno gadget, a minimalno 512GB interne memorije, minimalno 4K rezolucije na nekih do 6 incha ukupne dijagonale gadgeta! 

Da je tu još pride kakav jači IP certifikat, stereo kamera sa napamet bubam 12 megapixela, u kućištu sa od 3900 do 4800 miliamper nečega ili koliko je, i da potraje najmanje 4 pune godine, sa plus još jednom koliko je dobar! 

Dok ne bude postojao takav gadget, bude i FullHD dobar na 5.5 incha, možda koji pixel u idućem modelu. 

Ukus ima veze s rezolucijom jednako koliko kapacitet baterije. Da netko izbaci mobitel od 10 'iljada kuna sa 500 mAh baterijom kojeg moraš puniti nakon sat vremena korištenja ti bi rekao da je to sasvim u redu jer je stvar ukusa?

Torent kaže...

Isto i kod mene. Zao mi je sto je MS tako brzo digao ruke jer bi android imao konkurenciju a to je uvijek dobra stvar.

PAzi nas trojice sto kukamo za w10m a dobijali zute kartone u drugoj temi kao trolovi i hejteri ;)

Ja nemam veze s tim, nikad sudjelovao u w10m temi i nikad dobio žuti karton.

Ali slažem se vezano za konkurenciju, jako je žalosno što danas imamo jedan jedini relevantni smartphone OS i jedan ovaj polu-smart hibrid na iPhoneu. Inovacija puževim korakom kad nitko nema razloga da se potrudi.

Feudalac kaže...

Uvijek tako nešto bude pa se ne primi. Spor dozlaboga, nepraktičan. Umro na dolasku. Za razliku, u svoje doba apple je postavio standard koji se potpuno primio, a svi odmah ga iskopirali i da se pokažu velikim inovatorima - otišli su još dalje, korak do apsurda. Evo, 6 godina kasnije Samsung izbacuje svog virtualnog asistenta. Čak je dobio i tipku. Sa strane, tako da telefon moraš uzeti u ruku ili ga gurnuti do nečeg čvrstog. A moj asistent je uvijek aktivan, samo mu se trebam glasom obratiti. Tako se radi kad je korisnik na prvom mjestu. Sa zadovoljstvom ću dati tisuću kuna više za takve praktične sitnice.

Bilo kako bilo, imao je ekran daleko napredniji nego Apple tokom narednih dvije godine. I bio je godinama ispred što se tiče "pameti" i funkcionalnosti. Eto ti brzi primjer, iPhone se u to vrijeme nije mogao spojiti na bežične slušalice, za razliku od pametne i glupe konkurencije. 2016. su kao najveći inovatori na tom polju.

Pa nije baš 6 godina... S Voice se pojavio otprilike u isto vrijeme kad i Siri, šta nije? I mogao se aktivirati glasom, moći će i Bixby, kao i Googleov ovaj kako li se zove već. U svakom slučaju, meni sve to vezano za pričanje s mobitelom glupi gimmick, kao što smo već jednom pričali. Uvijek bih prije uzeo mobitel na kojem mogu lijepo da gledam švedske akciće u haj rezolušn nego neki koji prepoznaje jednu i pol glasovnu naredbu više.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.3.2017 17:10 (Mirko935).
14 godina
Mirko935 kaže...
ATJLučko kaže...

Krivo sam shvaćen ovaj puta, kolega! 

Niti sam ja nastupio sa pozicije "Ja imam", niti sam želio da me se tako shvati! 

Ali ipak, referirao sam se na tvoj, pa skorom ciničan dio da "ja nezna" nešto, a evo i ti znaš bolje od mene! 

Ja čak nemam na moju preveliku žalost niti "onaj oblačić" kada malo jače pritisnem prstom po ekranu, ali to je samo tehnički dio, koji jednostavno gadget NEMA! 

To što vi kolega smatrate pod "must have" je samo dio "VAŠEG UKUSA" o čemu se ne raspravlja. 

Mene da se pita, imao bih, najvjerojatnije iPhone odnosno gadget, a minimalno 512GB interne memorije, minimalno 4K rezolucije na nekih do 6 incha ukupne dijagonale gadgeta! 

Da je tu još pride kakav jači IP certifikat, stereo kamera sa napamet bubam 12 megapixela, u kućištu sa od 3900 do 4800 miliamper nečega ili koliko je, i da potraje najmanje 4 pune godine, sa plus još jednom koliko je dobar! 

Dok ne bude postojao takav gadget, bude i FullHD dobar na 5.5 incha, možda koji pixel u idućem modelu. 

Ukus ima veze s rezolucijom jednako koliko kapacitet baterije. Da netko izbaci mobitel od 10 'iljada kuna sa 500 mAh baterijom kojeg moraš puniti nakon sat vremena korištenja ti bi rekao da je to sasvim u redu jer je stvar ukusa?

Torent kaže...

Isto i kod mene. Zao mi je sto je MS tako brzo digao ruke jer bi android imao konkurenciju a to je uvijek dobra stvar.

PAzi nas trojice sto kukamo za w10m a dobijali zute kartone u drugoj temi kao trolovi i hejteri ;)

Ja nemam veze s tim, nikad sudjelovao u w10m temi i nikad dobio žuti karton.

Ali slažem se vezano za konkurenciju, jako je žalosno što danas imamo jedan jedini relevantni smartphone OS i jedan ovaj polu-smart hibrid na iPhoneu. Inovacija puževim korakom kad nitko nema razloga da se potrudi.

Feudalac kaže...

Bilo kako bilo, imao je ekran daleko napredniji nego Apple tokom narednih dvije godine. I bio je godinama ispred što se tiče "pameti" i funkcionalnosti. Eto ti brzi primjer, iPhone se u to vrijeme nije mogao spojiti na bežične slušalice, za razliku od pametne i glupe konkurencije. 2016. su kao najveći inovatori na tom polju.

Pa nije baš 6 godina... S Voice se pojavio otprilike u isto vrijeme kad i Siri, šta nije? I mogao se aktivirati glasom, moći će i Bixby, kao i Googleov ovaj kako li se zove već. U svakom slučaju, meni sve to vezano za pričanje s mobitelom glupi gimmick, kao što smo već jednom pričali. Uvijek bih prije uzeo mobitel na kojem mogu lijepo da gledam švedske akciće u haj rezolušn nego neki koji prepoznaje jednu i pol glasovnu naredbu više.

Oko pojma ukusa, očekivao sam od tebe ipak pametnije odgovore, a ne šuplje uzaludno prepucavanje. 

Ja imam svoje viđenje što bih želio, a sada hoće to prije u budućnosti učiniti Apple sa nekim iPhone gadgetom ili možda LG sa V30, ostaje za vidjeti, jer ta dva brenda/modela imaju što za pružiti i pokazati. Još bih nadodao Samsung Note, ali o tome je još dosta daleko za pričati, tko zna kakva bude osmica, možda bude "the BEST of decade", a možda i opet eksplodira i zapali se, budemo vidjeli! 

Apropos komunikacije sa bezžičnim slušalicama, falio si godinu, ma dvije, otkako je 2014 izašla serija 6 kod Apple-a, malo smo se danas pogubili u činjenicama, što se to događa kolega?! 

A Apropos S Voice, možda ste i u pravu, oko vremena pojavljivanja, ALI, svrsishodnost u kontinuitetu nema kao SIRI kod Apple-a, a BIXBY se možda pokaže i dokaže da je bolji od SIRI, ali nekako ne vjerujem, barem ne ove godine, a za ostalo je tu EurocardMastercard 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Oko pojma ukusa, očekivao sam od tebe ipak pametnije odgovore, a ne šuplje uzaludno prepucavanje. 

Ja imam svoje viđenje što bih želio, a sada hoće to prije u budućnosti učiniti Apple sa nekim iPhone gadgetom ili možda LG sa V30, ostaje za vidjeti, jer ta dva brenda/modela imaju što za pružiti i pokazati. Još bih nadodao Samsung Note, ali o tome je još dosta daleko za pričati, tko zna kakva bude osmica, možda bude "the BEST of decade", a možda i opet eksplodira i zapali se, budemo vidjeli! 

Apropos komunikacije sa bezžičnim slušalicama, falio si godinu, ma dvije, otkako je 2014 izašla serija 6 kod Apple-a, malo smo se danas pogubili u činjenicama, što se to događa kolega?! 

A Apropos S Voice, možda ste i u pravu, oko vremena pojavljivanja, ALI, svrsishodnost u kontinuitetu nema kao SIRI kod Apple-a, a BIXBY se možda pokaže i dokaže da je bolji od SIRI, ali nekako ne vjerujem, barem ne ove godine, a za ostalo je tu EurocardMastercard 

Kako uzaludno prepucavanje? iPhone je zaostao u odnosu na konkurenciju što se tiče gustoće piksela, to je činjenica htio ti to prihvatiti ili ne.

Kakve veze 2014. i iPhone 6 imaju sa bežičnim slušalicama? Kažem 2016. jer su tad izbacili 3.5 mm utor jer je tad Appleu bežično postalo budućnost, A2DP je na iPhoneu od izlaska 3GS-a, odnosno 2009., nekoliko godina nakon što su svi dambfoni, kamoli stvarno pametni mobiteli to podržavali. Ti stvarno iznimno malo znaš o iPhoneima i iOS-u.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.3.2017 19:34 (Mirko935).
9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Kako uzaludno prepucavanje? iPhone je zaostao u odnosu na konkurenciju što se tiče gustoće piksela, to je činjenica htio ti to prihvatiti ili ne.

Ako je svrha ku...enje s ppi-em, onda ok, zaostao je. evo s naočalama +1,5 ne vidim niti jedan pojedinačni piksel na tom zaostalom telefonu tako da se nimalo ne osjećam zakinutim. Ako i izbace ekran veće rezolucije, dragom bogu svejedno...

Ja rekoh
15 godina
neaktivan
Feudalac kaže...

Ako je svrha ku...enje s ppi-em, onda ok, zaostao je. evo s naočalama +1,5 ne vidim niti jedan pojedinačni piksel na tom zaostalom telefonu tako da se nimalo ne osjećam zakinutim. Ako i izbace ekran veće rezolucije, dragom bogu svejedno...

Ne "vidim" ih ni ja na svom monitoru kad sam navikao na to da je zaostao. Da koristiš neki malo moderniji telefon neko vrijeme, bilo bi ti teško vratiti se na taj škart.

15 godina
odjavljen
Feudalac kaže...

Sigurno si vidio kad je dolazio iphone4 i tzv "retina" ekran.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
9 godina
odjavljen

I odjednom nestadose sa foruma oni likovi koji su pljuvali po amoledu i koji su iz aviona vidjeli piksele na njemu jer je imao pentile matricu ili tako nesto.... Isparili....

15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Sigurno je, ali isto kako se do tad nije vidjelo iznad 160 ppi, sad se ne vidi iznad 326. Dok ne izađe ovogodišnji iPhone, onda će se vidjeti i onda će AMOLED postati do jaja, sad još ne valja.

12 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Zamislite samo količinu butthurta koja natjera dvojicu specijalaca da ispišu 1000 opaski o mobitelu koji vrlo vjerojatno nisu držali u ruci 

2 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Jakovp kaže...

Sigurno je, ali isto kako se do tad nije vidjelo iznad 160 ppi, sad se ne vidi iznad 326. Dok ne izađe ovogodišnji iPhone, onda će se vidjeti i onda će AMOLED postati do jaja, sad još ne valja.

Kladim se u kunu da ekran neće biti isti kao na zamzunzima.

Ja rekoh
9 godina
neaktivan
Torent kaže...

I odjednom nestadose sa foruma oni likovi koji su pljuvali po amoledu i koji su iz aviona vidjeli piksele na njemu jer je imao pentile matricu ili tako nesto.... Isparili....

Trebam li te podsjetiti što si ti rekao kad sam te upoznao s činjenicom da je zamzung OLED samo u zelenoj boji QHD?

Ja rekoh
9 godina
odjavljen
Feudalac kaže...
Mirko935 kaže...
Jakovp kaže...

Kladim se u kunu da ekran neće biti isti kao na zamzunzima.

Ma naravno. Samsung ce u svojim pogonima proizvoditi bolje ekrane za apple nego za sebe a sa druge strane pokupovao sve SD835 chipsete na trzistu ;) Proizvod ce iste ili losije samo ces ti sa pozornice cuti amazing i tiltovati ;) Da bice bolji naravno ;)

9 godina
odjavljen
Feudalac kaže...
Torent kaže...

Trebam li te podsjetiti što si ti rekao kad sam te upoznao s činjenicom da je zamzung OLED samo u zelenoj boji QHD?

Ja sam priznao da nisam znao to ali to ne mijenja cinjenicu da su i dalje najbolji ekrani na trzistu samsungovi amoled ekrani....Iskreno ja ne vidim piksele ni na p9 lite ni na p9 sa fhd rezom ali hocu najbolje pa uzmem qhd....

9 godina
neaktivan
Torent kaže...

Ma naravno. Samsung ce u svojim pogonima proizvoditi bolje ekrane za apple nego za sebe a sa druge strane pokupovao sve SD835 chipsete na trzistu ;) Proizvod ce iste ili losije samo ces ti sa pozornice cuti amazing i tiltovati ;) Da bice bolji naravno ;)

Živi bili pa vidjeli. Ja ću priznati grešku ako se tako ispostavi. I platiti rundu

Ja rekoh
9 godina
odjavljen

Zar je tebi logicno da neko za konkurenciju proizvodi bolji ekran nego za svoje proizvode? Ti bi to napravio????????????

9 godina
neaktivan
Feudalac kaže...

Živi bili pa vidjeli. Ja ću priznati grešku ako se tako ispostavi. I platiti rundu

Ja pijem jeger i colu.

I ne želim čuti za one sky i slične, samo original Coca-Cola.

Kruha i igala...
9 godina
neaktivan
Torent kaže...

Zar je tebi logicno da neko za konkurenciju proizvodi bolji ekran nego za svoje proizvode? Ti bi to napravio????????????

Ako ćeš na ekranima zaraditi milijardu-dvije po godini, napravit ćeš što se traži. Ništa novo, do prošle godine je upravo to radio s precosorima i memorijom

Ja rekoh
10 godina
Može se reći da je Apple zaostao s količinom pixela ali to i dalje ne mijenja činjenicu da iPhone 7 i 7+ imaju jedan od najboljih ekrana današnjice.

"Below are just a few of the most important and interesting display enhancements and improvements on the iPhone 7 that we’ll cover in detail in this article:

• The iPhone 7 has Two Standard Color Gamuts, the new DCI-P3 Wide Color Gamut that is used in 4K UHD TVs and Digital Cinema, and also the traditional smaller sRGB / Rec.709 Color Gamut that is used for producing most existing consumer content for digital cameras, TVs, the internet, and computers, including photos, videos, and movies. What’s more, on the iPhone 7 both Color Gamuts have been implemented with Absolute Color Accuracy that is Visually Indistinguishable from Perfect. That’s impressive... Plus only three manufacturers currently have the new wider DCI-P3 Color Gamut on their Smartphones or Tablets, so it is a major competitive advantage. Other manufacturers will need to play catch-up fast...

• The iPhone 7 produces up to an impressive Peak Brightness of 705 nits when Automatic Brightness is turned On in High Ambient Light, where high Brightness is really needed.

• The iPhone 7 has a record high Contrast Ratio for IPS LCD displays.

• The iPhone 7 has a record low screen Reflectance for Smartphones.

• Given the exceptional performance of the iPhone 7 LCD display, there will be many consumers, journalists, reviewers, and even manufacturers wondering if Apple will actually be switching to OLED iPhone displays in 2017, as has been widely reported. We’ll examine this in the Conclusion."

http://www.displaymate.com/iPhone7_ShootOut_1.htm

A uopće ne sumnjam da će im budući OLED biti najbolje kallibriran displej na mobilnom telefonu.

0 0 hvala 0
15 godina
Torent kaže...

Aj samo Torent kaži da se šališ s ovom izjavom? Ako si još u školi, mogu razumit, ali to dokazuje kakvo nam je školstvo, što je druga tema. 

To NIJE ista firma koja radi mobitele i koja radi ekrane/displaye. Ma, neću niti objašnjavat. 

ptspclan.com | visit us ^^
10 godina
IPhone 7, rasprava!

Jel uopće bitno koji mobitel ima najbolji ekran. Ako netko zeli 2k ekran i najbolje sto moze dobit kupit ce si takav mobitel.. ako nekom odgovara i full hd ekran ali svejedno i dalje jako dobar.. kupit ce si takav! Ako netko ne moze shvatit ljude koji daju 1000 eura i dobiju samo full hd.. ni ne mora shvatit. Ne mora svaka kuna biti opravdana u zivotu koju potrosite, ne svodi se cijeli zivot samo oko toga! A vi koji govorite da iphone ima najbolji ekran na svijetu, zamolit cu vas da se suzdrzite takvih prica, jer u dvije minute mozete otic i pogledati video gdje ljudi usporeduju iphone sa nekim 2k amoled ekranom (u ovom slucaju samsungovim) i vidi se da slika koju dobijes na 2k amoled ekranu bolja od one na iphoneu. Da se razumijemo, iphone ima dobar ekran, ali ima boljih od njegovog!

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.3.2017 21:40 (Croshadow1234).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...
Feudalac kaže...

Ja pijem jeger i colu.

I ne želim čuti za one sky i slične, samo original Coca-Cola.

Dobit ćeš praznu bocu da pomirišeš, kola je skupa

Ja rekoh
15 godina
odjavljen
NorthBlue kaže...

• The iPhone 7 produces up to an impressive Peak Brightness of 705 nits when Automatic Brightness is turned On in High Ambient Light, where high Brightness is really needed.

Ne znam koliko je ovo istina ili ne, ali usporedio sam svoj cat s60 sa fredovim ip7+, oboje ekran na max bright, i ovaj moj je ovako na oko duplo svijetliji.

15 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...

Jel uopće bitno koji mobitel ima najbolji ekran. Ako netko zeli 2k ekran i najbolje sto moze dobit kupit ce si takav mobitel.. ako nekom odgovara i full hd ekran ali svejedno i dalje jako dobar.. kupit ce si takav! Ako netko ne moze shvatit ljude koji daju 1000 eura i dobiju samo full hd.. ni ne mora shvatit. Ne mora svaka kuna biti opravdana u zivotu koju potrosite, ne svodi se cijeli zivot samo oko toga! A vi koji govorite da iphone ima najbolji ekran na svijetu, zamolit cu vas da se suzdrzite takvih prica, jer u dvije minute mozete otic i pogledati video gdje ljudi usporeduju iphone sa nekim 2k amoled ekranom (u ovom slucaju samsungovim) i vidi se da slika koju dobijes na 2k amoled ekranu bolja od one na iphoneu. Da se razumijemo, iphone ima dobar ekran, ali ima boljih od njegovog!

Svaka čast, jedini si tu koji ima muda (i čega već) da prizna kako stvari stvarno stoje.

Btw, imam Gear S3 koji ima ~300 ppi koliko ima i 4.7" iPhone i pikseli se jednostavno vide s udaljenosti s koje ih na mobitelu ne mogu vidjeti. Svejedno smatram da je najbolji smartwatch na tržištu zbog hrpe drugih razloga (zato ga i imam, očito), ali po rezoluciji nije. Big deal.

Stvarno trebate razmisliti o prioritetima u životu ako vam toliko smeta kad se netko malo zajebava na račun rezolucije ekrana vašeg mobitela...

10 godina
Stvari stoje da smo na tehničkom forumu i da treba čitati s razumijevanjem. Jedan od najboljih i najbolji nije isto.

Druga stvar, čovjek kaže da se njemu čini displej od CAT S60 duplo svjetliji od Iphona 7. U tehničkom svijetu toga nema, samo mjerenja koja su pokazala da iPhone 7 doseže peek brightness od 706 nita a CAT S60 677.

Treće, qutotam još jednom :
"More good news comes in the form of display accuracy testing. Very simply, this is how well the colors on screen match the intended colors. DisplayMate describes the iPhone 7’s performance as “Truly impressive…the most color accurate display that we have ever measured. It is Visually Indistinguishable From Perfect, and is very likely considerably better than any mobile display, monitor, TV or UHD TV that you have.” "

Pa za 'PPI officers' kako vas Flossy naziva, nastavite samo dalje...

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
NorthBlue kaže...

Druga stvar, čovjek kaže da se njemu čini displej od CAT S60 duplo svjetliji od Iphona 7. U tehničkom svijetu toga nema, samo mjerenja koja su pokazala da iPhone 7 doseže peek brightness od 706 nita a CAT S60 677.

Ne znam kao su mjerili, ali jedan kraj drugog mobiteli i razlika je ogromna, ne možeš ne vidjeti, i frend čiji je ip7+ je isto to rekao.

Rađe vjerujem svojim očima, da nisam vidio ne bih ništa ni rekao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.4.2017 13:58 (Jakovp).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice