IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 541.077
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: IPhone 7, rasprava!
MARKOZD15 kaže...

Zadovoljan - Da

Oduševljen - Ne

Imao sam puno mobitela i mogu sa sigurnošću reći da sam imao boljih mobitela. Baš razmišljam da prodam ovo čudo i uzmem Nexus 6p

Danas mi se već drugi put u tjedan dana desilo da mi zablokira cijeli mob. Dakle listam Fb naslovnicu, stisnem home tipku i neće da reagira, probam power tipku također neće. Dakle niti jedna tipka ne reagira ali i dalje mogu nesmetano listati Fb aplikacijom.. i onda odjednom za 30ak sekundi se odblokira cijeli mob tako da u isto vrijeme reagira na sve tipke koje sam

stisnuo. Prvi put mi se to desilo dok sam bio na Whatsapp a drugi put na Fb, jeli se nekome nešto slično desilo?

Zbog čega smrzavanje nebi moglo biti zbog same aplikacije, ili zbog "gužve" u eteru?????? 

Obzirom si bio "u aplikaciji", nekako sam sklon prije povjerovati da je zaštekala aplikacija, a gadget ju je trudio se zatvoriti! 

No bitno je da se pljuje iPhone! 

blackeagle29 kaže...
Cek i to na ajfonu od 1000€? Di si sad r36 sa uvjerenjem da ajfon nikad ne steka i da je najbolji mob?

U čemu je problem ako gadget košta 1000€?!?! 

Pa ima "gadgeta" koji koštaju XYZ više, prouzroče sudare, zapaljenja, samozapaljenja pa nije komentar ali taj gadget košta kao Svetog Petra kajgana?!?! 

ATJ Lučko
14 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

Vidi ovog padobranca specijalca, daj mi nadi molim te gdje sam ja popljuvao iPhone, samo pitam ima li iko isti ili sličan problem i detaljno sam ga opisao. Osobno i ja mislim da je do iOS 10.x.x i da će se riješiti nadogradnjom. 

Smiri malo doživljaje, ovo je samo mobitel

If you're going through hell, keep going!

1 1 hvala 0
14 godina
ATJLučko kaže...
MARKOZD15 kaže...

Zadovoljan - Da

Oduševljen - Ne

Imao sam puno mobitela i mogu sa sigurnošću reći da sam imao boljih mobitela. Baš razmišljam da prodam ovo čudo i uzmem Nexus 6p

Danas mi se već drugi put u tjedan dana desilo da mi zablokira cijeli mob. Dakle listam Fb naslovnicu, stisnem home tipku i neće da reagira, probam power tipku također neće. Dakle niti jedna tipka ne reagira ali i dalje mogu nesmetano listati Fb aplikacijom.. i onda odjednom za 30ak sekundi se odblokira cijeli mob tako da u isto vrijeme reagira na sve tipke koje sam

stisnuo. Prvi put mi se to desilo dok sam bio na Whatsapp a drugi put na Fb, jeli se nekome nešto slično desilo?

Zbog čega smrzavanje nebi moglo biti zbog same aplikacije, ili zbog "gužve" u eteru?????? 

Obzirom si bio "u aplikaciji", nekako sam sklon prije povjerovati da je zaštekala aplikacija, a gadget ju je trudio se zatvoriti! 

No bitno je da se pljuje iPhone! 

blackeagle29 kaže...
Cek i to na ajfonu od 1000€? Di si sad r36 sa uvjerenjem da ajfon nikad ne steka i da je najbolji mob?

U čemu je problem ako gadget košta 1000€?!?! 

Pa ima "gadgeta" koji koštaju XYZ više, prouzroče sudare, zapaljenja, samozapaljenja pa nije komentar ali taj gadget košta kao Svetog Petra kajgana?!?! 

Obično ne citiram sebe, ali samo da pojasnim neke nedoumice! 

Kao prvo, stil i smisao kako si napisao, sugerira svašta, ali jedno najjasnije, a mogao si samo napisati kako je zablokirao Fejsbuuk i WhatsUp! 

Kao drugo, tvoja rečenica "Imao sam puno mobitela i mogu sa sigurnošću reći da sam imao boljih mobitela.", na osnovu ČEGA si izveo ovaj zaključak, na osnovu što su dvije aplikacije zablokirale ????? 

ATJ Lučko
14 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

Gospodine ATJLučko

Prvo - naučite se što znači argument! Argument se sastoji od izjava koje mogu biti točne ili netočne, te iz njih izvlačimo zaključak koji se veže na te izjave. Da ti malo ukratko kažem, imao sam mobitela sa boljim ekranom, boljom kamerom, boljim zvučnikom i boljih "all around" mobitela. I nauči se da je ovo internet i da ovdje svakoga zaboli ku*ac za tvoje osobno mišljenje, isto kao i moje. Stvar je činjenica.

I da te iznenadim, nisam nikakav android fanatik, iskreno me boli ona stvar koja firma proizvodi mobitel sve dok sam zadovoljan korištenjem istog. A ako si imalo pametan čovjek, što vjerujem da jesi, razmisli malo zar bi ja došao i zaključio da sam imao boljih mobitela rai toga što mi se dva puta freezao mobitel, ne - nisam. Rušile su mi se aplikacije i na androidu, pa i na wp. Dešava se i nadam se da će biti popravljeno.

I da te iznenadim, nije do FB i Whatsappa, čim više ljudi ima isti problem kao ja i ne u specifičnim aplikacijama to znači da je do sustava i ponavljam po stoti put, popravit će se, nije kraj svijeta.

A ti pokušaj malo smiriti doživljaje, osim ako te Apple ne plaća za ovo, jer ako plaća onda te kužim, mora se zaraditi 

8 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Kao prvo, stil i smisao kako si napisao, sugerira svašta, ali jedno najjasnije, a mogao si samo napisati kako je zablokirao Fejsbuuk i WhatsUp! 

Kao drugo, tvoja rečenica "Imao sam puno mobitela i mogu sa sigurnošću reći da sam imao boljih mobitela.", na osnovu ČEGA si izveo ovaj zaključak, na osnovu što su dvije aplikacije zablokirale ????? 

Da si otvorio linkove koje je dao MARKOZD15, što bi bilo lijepo od tebe prije nego kreneš odgovoriti na njegovu poruku i čovjeka napadati bez razloga, vidio bi da ljudi kažu da su imali taj problem i na locksreenu, i u Contacts aplikaciji itd. i da izgleda (tim korisnicima iPhonea 7, ne meni) da nema nekog pravila u kojem će se trenu i u kojoj aplikaciji mobitel tako zamrznuti.

14 godina
MARKOZD15 kaže...

Gospodine ATJLučko

Prvo - naučite se što znači argument! Argument se sastoji od izjava koje mogu biti točne ili netočne, te iz njih izvlačimo zaključak koji se veže na te izjave. Da ti malo ukratko kažem, imao sam mobitela sa boljim ekranom, boljom kamerom, boljim zvučnikom i boljih "all around" mobitela. I nauči se da je ovo internet i da ovdje svakoga zaboli ku*ac za tvoje osobno mišljenje, isto kao i moje. Stvar je činjenica.

I da te iznenadim, nisam nikakav android fanatik, iskreno me boli ona stvar koja firma proizvodi mobitel sve dok sam zadovoljan korištenjem istog. A ako si imalo pametan čovjek, što vjerujem da jesi, razmisli malo zar bi ja došao i zaključio da sam imao boljih mobitela rai toga što mi se dva puta freezao mobitel, ne - nisam. Rušile su mi se aplikacije i na androidu, pa i na wp. Dešava se i nadam se da će biti popravljeno.

I da te iznenadim, nije do FB i Whatsappa, čim više ljudi ima isti problem kao ja i ne u specifičnim aplikacijama to znači da je do sustava i ponavljam po stoti put, popravit će se, nije kraj svijeta.

A ti pokušaj malo smiriti doživljaje, osim ako te Apple ne plaća za ovo, jer ako plaća onda te kužim, mora se zaraditi 

Da, ARGUMENT, slažem se, ali moj komentar se je odnosio na rečenicu koju sam citirao. 

Apsolutno se slažem da se može komentirati u bilo kojem kontekstu iPhone 7/7Plus, ali smisao na koji je "pokušano" elaborirati, je promašen pucanj u prazno bio ovaj puta! 

Mirko935 kaže...
ATJLučko kaže...

Da si otvorio linkove koje je dao MARKOZD15, što bi bilo lijepo od tebe prije nego kreneš odgovoriti na njegovu poruku i čovjeka napadati bez razloga, vidio bi da ljudi kažu da su imali taj problem i na locksreenu, i u Contacts aplikaciji itd. i da izgleda (tim korisnicima iPhonea 7, ne meni) da nema nekog pravila u kojem će se trenu i u kojoj aplikaciji mobitel tako zamrznuti.

Da je kozi duljeg repa, jebiga! 

Nisam pogledao jer nisam "U" prvom članku uočio ništa što bi sugeriralo na drugi, ma niti u drugom da je vezano na prvi. 

Slažem se da sam možda trebao pogledati, no to ipak ne opravdava prozivanje iPhone za krivca, jer se je "nešto smrznulo", sada dali iPhone, što ja kažem nije, ili aplikacije u što više vjerujem. 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Da je kozi duljeg repa, jebiga! 

Nisam pogledao jer nisam "U" prvom članku uočio ništa što bi sugeriralo na drugi, ma niti u drugom da je vezano na prvi. 

Slažem se da sam možda trebao pogledati, no to ipak ne opravdava prozivanje iPhone za krivca, jer se je "nešto smrznulo", sada dali iPhone, što ja kažem nije, ili aplikacije u što više vjerujem. 

Čak i ako jesu u pitanju aplikacije, sustav je odgovoran za to da se ne može cijeli zablokirati u slučaju da se zablokira aplikacija. Ako mene pitaš.

Bilo kako bilo, meni se nije ni Windows na PC-u ni Android na mobitelima već godinama zamrznuo zbog aplikacije toliko da cijeli sustav ne odgovara ni na kakav input i uvijek postoji mogućnost zatvoriti aplikaciju koja je prestala funkcionirati. Znači li to da su to bolji operativni sustavi ili ne ostavljam tebi da sam odlučiš.

9 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

Hehhehe zar jos neko uopste razgovara sa tim likom?????

Nije problem kod iphone sto se smrzava  kao sto kolega rece smrzavaju se i ostali mobiteli nego je problem sto se sales point iphonea jednsotavnost upotrebe i stabilnost.... Plus cijena koja je vrhunska... Imaju jedan mobitel i jedan os na jednom mobitelu i to za godinu dana ne ispoliraju. treca godina isti mob, najveci update iosa ne donosi nista novo funkcionalno i nna kraju ni to ne radi ispolirano... Tu je problem iphonea....

Evo recimo gledam i slusam koliko se ljudi odusevljavaju 3d touch i gledam svoj nexus na 7.1.1. i ne vidim u cemu je fora. Drzim sekund duze prst na ekranu i opa evo ti dodatnih ocpija. Zar je trebao dodatni hardware za to????????

5 0 hvala 0
10 godina
MARKOZD15 kaže...

Na kojoj si verziji iOS 10 softvera ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2016 17:48 (Croshadow1234).
14 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

hmm ispada da je jedan 5s stabilniji od nove 7ice.. (redovno updejtan ios)

iako se meni osobno ios 10 ne svidja previse, s njom je 5s brzi nego prije sto me iznenadilo.

nego imam jedno pitanje jel netko koristi itunes library na macu preko iphone? znaci dok sam doma spojen na wifi bi trebao vidjet pod opcijama u music appu "Home sharing" medjutim nema te opcije.

(u itunesu sam ukljucio tu opciju)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Zadovoljan - Da

Oduševljen - Ne

Ja sam jos na 5 i sve mi je fluidno tako da cudno da ti se to dogodilo pogotovo jer si na 7. Moguce da je i do samih aplikacija, pa ih iOS suspenda nakon nekog vremena (30tak sec) ako ne reagiraju. 

10 godina
MARKOZD15 kaže...

Imao sam takvih problema na svom iPhone 6 dok je bio na iOS 9.. na par dana mi se nekoliko puta to desilo, ali nakon toga vise nije. Tako da se nemoj s tim opterecivati previse, uvijek je tako bilo sitnica koje su zezale ali su ili brzo ispravljene ili su nestale a i uvijek ce biti takvih sitnih problema.

Bio mobitel 300€.. 1000€.. 10.000€ ili 100.000€ svaki ce imati svojih problema, savrsen uredaj nece nitko nikad imati. Ako tko ovdje ocekuje da ce uredaj od (kako ga vecina naziva) 1000€ biti savrsen, bi trebao malo spustit kriterije, iPhone nije savrsen niti ce ikad biti i uvijek ce biti tu i tamo problema sa uredajem, rijetki su oni koji su posteđeni.

Edit: Ako te stvarno bude nastavilo zezati, prijavi se za beta program i stavi si iOS 10.2 beta 2, trenutno kod mene odlicno radi, cak su jos malo ove animacije poboljsali sto su radile probleme vecini pri izlazenju i ponekad ulazenju u aplikacije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2016 19:23 (Croshadow1234).
9 godina
U cem je problem sa smrzavanjem moba os 1000€? U tom kaj je kao stabilan mob, sad samo cekam r36 da pocne pljuvat po mojem kinezu ko i uvijek(btw. koji ne steka), ko i prvi i zadnji put kad je bil battery drain zbog gplay servisa i kad je navodil da je na ajfonu kvaliteta izrade i da nema stekanja. U tom je problem, kaj on nahvali to je lose kod stvarnih korisnika koji nisu zaludeni ajfonom :)

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

Croshadow1234 

Ma ne brine to mene uopće, nije deal breaker jer sam uvjeren da je softverski pa ćemo vidit sa novom nadogradnjom kako će to izgledati.

Sve skupa sam zadovoljan sedmicom, dobar je fon

1 0 hvala 0
9 godina
Hrpa problema, vezana za sve mobitele ovdje je vezano za softver, svakom se moze dogodit poneki bug :) zato korisnici na nekim mobitelima i preporucuju beta verzije osa jer cesce izlaze updateovi
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
U cem je problem sa smrzavanjem moba os 1000€? U tom kaj je kao stabilan mob, sad samo cekam r36 da pocne pljuvat po mojem kinezu ko i uvijek(btw. koji ne steka), ko i prvi i zadnji put kad je bil battery drain zbog gplay servisa i kad je navodil da je na ajfonu kvaliteta izrade i da nema stekanja. U tom je problem, kaj on nahvali to je lose kod stvarnih korisnika koji nisu zaludeni ajfonom :)

Kolega vidim da ćeš me uskoro poćet sanjat koliko sam ti u mislima. Šta te boli ona stvar za moje mišljenje. Ja i ti smo raspravili sve davnih dana. Gdje sam ja rekao da se Iphone ne kvari. Supruga ima 5s star 3 godine - dignut na IOS 10 - radi kao prvog dana, baterija fascinantno dobra, ne žali se, nema nikakvih problema. Stojim iza toga da Iphone 5s ne šteka., kao i 6. Za 7 ne znam jer je nemam.Pokaži mi Kineza koji je star 3 godine i na kojem je Androidu i kako radi. Takvog nema., tj taj je davnih dana završio u smeću. 

Ti ima jako glup naćin razmišljanja...tako da tu nemam što puno komentirat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 8:31 (R36).
9 godina
Ko kaj sam i rekel, odma baca krivnju na kineze kak su losi, a ne gleda da se i mob nekolko puta skuplji kvari i steka takoder.

Redmi note 4g, samo 2 god android 4.4.2(zbog procesora ne moze vise) al i dalje dobiva miui updateove i ne steka. Al nije u tom stvar neg je jedan od tvojih argumenata bil da je ajfon puno stabilniji, kaj mi iz korisnika sedmice bas i ne izgleda tak... Na kinezima, cak na onim losim koji i stekaju(30-100$ klasa i od istih proizvodaca skuplji mobiteli) se mob da zakljucati kad zasteka, bio cijeli mob ili samo aplikacija... A kolko vidim doticnom se nije dal ni zakljucat. U tom je stvar, kaj se tvrdi nes a u praksi potpuno suprotno... Ko da reces da imas flatrun gumu na autu i da se mozes vozit 100km jos, a kad ti se probusi guma onda se sve razleti nakon 100m...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Ko kaj sam i rekel, odma baca krivnju na kineze kak su losi, a ne gleda da se i mob nekolko puta skuplji kvari i steka takoder.

Redmi note 4g, samo 2 god android 4.4.2(zbog procesora ne moze vise) al i dalje dobiva miui updateove i ne steka. Al nije u tom stvar neg je jedan od tvojih argumenata bil da je ajfon puno stabilniji, kaj mi iz korisnika sedmice bas i ne izgleda tak... Na kinezima, cak na onim losim koji i stekaju(30-100$ klasa i od istih proizvodaca skuplji mobiteli) se mob da zakljucati kad zasteka, bio cijeli mob ili samo aplikacija... A kolko vidim doticnom se nije dal ni zakljucat. U tom je stvar, kaj se tvrdi nes a u praksi potpuno suprotno... Ko da reces da imas flatrun gumu na autu i da se mozes vozit 100km jos, a kad ti se probusi guma onda se sve razleti nakon 100m...

Pa to nitko nikad nije ni rekao da se mobitel ne kvare. Sve se može pokvarit. Ali opet ću prije kupit Mercedes s 2 godine garancije nego Kiu s 7 godina garancije. Jer to znaći da su svi kupci glupi koji kupuju skuplje aute s manje godina garancije. Daj nemoj me nasmijavat. 

I koje je rješenje. Da se svi prebacimo na Kineze od 1000kn?? I svi ćemo biti sretni i zadovoljni.

Daj nemoj nas pili s glupim konstatacijama i generaliziranju svakog kvara. Niti je svaki kvar isti nit će se svaki mob ponašat isto usljed kvara.

Kako je tebi nejasno da ja kao kupac neću kupit Kineza http://mob.hr/meizuov-bezokvirni-smartfon-je-pro-7-procurile-i-speficikacije/ (osim ovog i to ćisto radi znatiželje - takvh je 12.5% - i zovu se inovatori u marketinškom smislu) da nudi 10 godina garancije.  

Da kolega, Iphone 5s je stabilniji od svih Kineza starih 3 godine.  I zato taj Iphone 5s prije 3 godine je vrijedio 5500kn a ne 1000kn.  

9 godina
Ja sad radim upravo ono kaj si ti radil kad sam imal batterydrain. Zivcira? Hahah i u mercedesu je udobnije neg u kii, zapravo ovisi kojoj kii i kojem mercedesu.
Mercedes bolje ubrzava, brze ide, itd itd, dok ajfon nema bas tolko vise mogucnosti.
Kinezi nisu samo ovi od 1000kn, kinez je i opo koji je oko 3000kn. Po meni je i ajfon kinez jer se radi isto u kini, sa istom radnom snagom ko xiaomi, huawei, opo...

Po cem je to 5 stabilniji? Mozda zato kaj je Jobs mozda jos radil na njemu, kak je otiso se sve promijenilo, vise nisu vrh kak su bili, na cetvorki da je malo vise rama i dalje bi bila zvijer(i da je na starijem ios) koju bi vjerojatno i sam kupil opet, s ovima vec dugo nisam nis posebno vidjel

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Svim kolegama koji se kunu u ip7 i najnovji ios pogledajte ovo....

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6434&idPhone2=8065

Po cemu je to iphone 7 toliko napredan i sta ima sto nije imao note 4 prije dvije godine. Note 4 ima olovku. qhd, fast charging, IC port android 6, super amoled, micro sd, 3,5mm jack, vecu bateriju....

To je telefon iz 2014 godine!!!!!!!!!! Da ne pricamo o mogucnostima samom os-a od split screena, nfc, bluetooth.....

Sad ga kupis za kikiriki pare i imas mocniji mob u svakom pogledu od IP7 plus....Da ne pricam da za par dolara imas i bezicno punjenje.......

U ios svijetu ip7 je zvijer ali ako izadjes iz ormara nista spektakularno.....

Zasto niko ne kaze sta je dobio sa ios10... Mjesecima sam to pitao i apsolutno niko da kaze sta je korisniku donio taj svemocni IOS 10....Svi se kunete u updateove ali se to svede na kur...e da imas najnoviji os....

15 godina
neaktivan
Torent kaže...

Po cemu je to iphone 7 toliko napredan i sta ima sto nije imao note 4 prije dvije godine. Note 4 ima olovku. qhd, fast charging, IC port android 6, super amoled, micro sd, 3,5mm jack, vecu bateriju....

To je telefon iz 2014 godine!!!!!!!!!! Da ne pricamo o mogucnostima samom os-a od split screena, nfc, bluetooth.....

Sad ga kupis za kikiriki pare i imas mocniji mob u svakom pogledu od IP7 plus....Da ne pricam da za par dolara imas i bezicno punjenje.......

Zasto niko ne kaze sta je dobio sa ios10... Mjesecima sam to pitao i apsolutno niko da kaze sta je korisniku donio taj svemocni IOS 10....Svi se kunete u updateove ali se to svede na kur...e da imas najnoviji os....

Je li taj tvoj Note 4 prvi na Antutu? Nije, znači, iPhone 7 je uvjerljivo najboljiji od njega.

9 godina
odjavljen

Shit uvijek zaboravim pokrenuti taj antutu ;) Evo mjesecima imam nexus i nikad instalirao taj famozni antutu... Znci mobe ne radi bez njega? hmmmmmmmmm

13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Ja sad radim upravo ono kaj si ti radil kad sam imal batterydrain. Zivcira? Hahah i u mercedesu je udobnije neg u kii, zapravo ovisi kojoj kii i kojem mercedesu.
Mercedes bolje ubrzava, brze ide, itd itd, dok ajfon nema bas tolko vise mogucnosti.
Kinezi nisu samo ovi od 1000kn, kinez je i opo koji je oko 3000kn. Po meni je i ajfon kinez jer se radi isto u kini, sa istom radnom snagom ko xiaomi, huawei, opo...

Po cem je to 5 stabilniji? Mozda zato kaj je Jobs mozda jos radil na njemu, kak je otiso se sve promijenilo, vise nisu vrh kak su bili, na cetvorki da je malo vise rama i dalje bi bila zvijer(i da je na starijem ios) koju bi vjerojatno i sam kupil opet, s ovima vec dugo nisam nis posebno vidjel

Šta živcira...šta bi me živciralo. Kolega kako me mogu ljubomorni ljudi živcirat., to samo govori o tebi koliko si jalan jer nemaš Iphone 7 ili S7. Ja se kladim da bi ga htio imat. Vidi se da se tješiš i sam sebe uvjeravaš tim konstatacijama da su skuplje stvari lošiji od jeftinih., i da sve što je skupo ne valja. Apple-a takvi ljudi koji nemaju para nisu nikad ni zanimali.Apple nije Crveni Križ. Apple se bazira na ekipi koja ima financijskih sredstva kupit Iphone, Imac, i sl. To nije ništa čudno. To je normalno. Imaš Hvala Bogu široki raspon  mobitela - jeftini/skupi. Svatko prema svojim mogučnostima kupuje ono što mu odgovara. Kao što tebi nije problem kupit novog Kineza kad se pokvari tako nije ni meni problem kupit novi S7 ako se pokvari., a nekom novog Mercedesa kad se pokvari.

Čuj ovo - ovisi u kojoj Kiji i u kojem Mercedesu. hahahahahha. Samo se ti tješi. Em si jalan em iskompleksiran. Uvijek su mi iskompleksirani ljudi bili fascinantni. 

Nađi mi 3 godine starog Kineza na novom Androidu (Jer iphone 5s ima IOS 10), koji radi i ne šteka. Kad mi takvog pronađeš onda možemo radit usporedbu 5s s njim. Do tad 

9 godina
odjavljen

Uporedi mogucnosti OS-a a ne samo broj verzije....Valjda je os ono sto moze a ne koji broj nosi....

9 godina
Radi mob, ali nemos se kurcit da je najjaci ak nije na tom antutuu najjaci, koji btw svakim updateom daje drugi score i koji so izlaska 7 nije bil adekvatan od strane ajfonovaca

Pitam po neznam koji put, kak moze antutu kazat razliku od samo 1000 bodova izmedu 7 i 7+? A izmedu njih razlika od cak gigu rama, pa na androidu stavis drugi rom pa je veca razlika, i nije uvijek da onaj s vecim antutu scoreom bolje radi.

Neki noname mob s ebaya ima 120000 na antutu i kao 4 gige rama, a u stvarnosti nit pol gige rama
9 godina
Naravno da ajfon 5s ima ios 10 kad samo za njega posebno rade, isto tak i miui za sve xiaomije ima, samo kaj google ne izda za taj proc pa ne moze novi android.
I opet pocinjes srat o parama i to da ja nemam para JER NE ZELIM JEBENI AJFON!!!

Samo zamisli da dodem na teren, trebam otvorit nes od 200-300mb na ajfonu s gigom ili 2 gige rama, uz nekih 15 tabova u chromeu, messengerom, whatsappom, dropboxom i ko zna kakvim jos glupostima... I da mi se onda ugasi na 40% ili zamrzne...

Naravno da sam napisal koja kia i koji mercedes.

Vozim se u bmwu al na terene se ide u kangoou, kaj mislis zasto?

Velis imas za novi s7 a do nedavno si tvrdil da ti je bitno da je servis gotov u 3 dana, nije valjda da ti je na servisu tolko a da nije ni pogledan? :)
13 godina
neaktivan
Torent kaže...

Koelga to što ti sve navodiš gleda 12% kupaca. Kad ću imat više vremena obrazložit ću.

Kao što nije IOS 10 ništa novo izmislio., tako ni Android Nougat nije ništa novo izmislio. Sve se to na kraju svodi na kozmetićke pormjene koje korisnike "vesele". Ali jebi ga 5s vrti IOS 10, a kinez do prije 3 godine ne. 

Sad tu svi serete za nove nadogradnje a prvi se žalite kad Vaš mob ne podržava nadogradnju. Sad odjedamput nisu bitne.

ps. Problem je što gledaš plitko i iz svoje perspektive. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 10:44 (R36).
9 godina
Ko o cemu, ku*va o postenju, isto tak i r36 o plitkom razmisljanju.

Nazalost nisam naso nekog poznatijeg kineza 3god starog, 1+1 je 2 god i na kojem je androidu? Naravno da ajfon moze imat novi ios kad je posebno procesor napravljen i prema tom procesoru rade ios. Kolko razlicitih procesora ima ios?

I da, opet niko ne odgovara za razliku na antutu izmedu 7 i 7+? Pa nije valjda da ste skuzili u cem je problem :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Ko o cemu, ku*va o postenju, isto tak i r36 o plitkom razmisljanju.

Nazalost nisam naso nekog poznatijeg kineza 3god starog, 1+1 je 2 god i na kojem je androidu? Naravno da ajfon moze imat novi ios kad je posebno procesor napravljen i prema tom procesoru rade ios. Kolko razlicitih procesora ima ios?

I da, opet niko ne odgovara za razliku na antutu izmedu 7 i 7+? Pa nije valjda da ste skuzili u cem je problem :)

Ti se javljaš....danas svatko ima šupak kao i razmišljanje.

Antutu - meni osobno nebitno., a i većini ljudi. Tako da ne kužim što da ti ja odgovorim. Zašto Kia troši u Auto klubu 5.5l a u Auto Bildu 5.7l. Ma koga boli ona stvar.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 10:59 (R36).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice