IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 541.732
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: IPhone 7, rasprava!
Mirko935 kaže...
...

Apsolutno je korak unatrag... Naravno da ima još toga, ali ženin je iPhone, a mobiteli stoje s moje strane kreveta pa najviše doticaja imam s njim ujutro.

Još jedna stvar koja me nedavno naživcirala je shareanje stvari. Naravno, kako iPhone nema normalni file system ovo ono, za svaki vrag moraš imati dodatne korake. Neki dan sam si htio preko WhatsAppa na brzinu prebaciti nekakav PDF, i ne možeš kao na Androidu jednostavno iz chata stisnuti attach document, naći ga i poslati, nego moraš izaći iz WA, otvoriti reader, u njemu otvoriti fajl, stisnuti share, na WhatsApp, na ime kontakta i tek onda se pošalje. Pa daj me nemoj je**** da to ne može biti lijepo i jednostavno kao na Androidu u dva klika.

Svakako preporučujem prebacivanje na Android, život će ti biti 500 puta ljepši hahaha

Šta ima kod nas negdje OnePlus 3?

...

Jbg ti to ne razumijes. Jednostavnost koristenja je jedna od glavnih salespoint IOS-a ;) Kao...

Ono malo sto sam se druzio sa ios-om je bilo malo upravo radi takvih stvari. Drzis telefon u ruci i gledas u njega ko kreten da odradis ovakve stvari. Posumnjas u svoju inteligenciju...

Vidis koliko je to jednostavno odraditi na andoridu i ne samo to vec mozes odraditi kako god zelis. Iz app, iz galerije, iz file managera.... Kako god zelis....

P.S. Ima pametnijih stvari za raditi ujutro od cackanja iphonea ;) Barem za neke ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 13:29 (Torent).
15 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...

Nek ode na Opcenito / Uporaba memorije i iClouda / Upravljanje memorijom i nek tamo obrise aplikacije koje koriste previse prostora na uredaju, na primjer facebook zna nadodati stotine i stotine nepotrebnih megabajta, nazalost ce morati obrisati cijelu aplikaciju i nanovo je skinuti (boze zasto nisu stavili opciju samo da se obrisu ti podaci koji su naknadno skidani od strane aplikacije). Neka obrise i aplikacije koje ne koristi. Nek slike i video snimke prebaci na racunalo, ako joj bas neke slike trebaju nek njih ostavi. 

Ako si znao ovo prvo onda se ispricavam sto smaram

Ma sve 5, šta bi smarao, hvala!

Jučer je brisala tamo svašta nešto, i aplikacije i slike itd. Ali realno je malo jadno što na tako skupom uređaju se moraš baviti stvarima koje se realno mogu riješiti u 10 min sa 100 kn i umetanjem kartice u utor na mobitelu.

Onako, zamijeniš mobitel od 2000 kn sa nečim triput skupljim i onda imaš triput više problema. A lijepo sam joj govorio da si zadrži i stari mobitel, ali nije htjela da sluša. Sad jedva čeka da skupi neke pare da si kupi opet nekog Androida hahahaha

15 godina
neaktivan
Torent kaže...

Jbg ti to ne razumijes. Jednostavnost koristenja je jedna od glavnih salespoint IOS-a ;) Kao...

Ono malo sto sam se druzio sa ios-om je bilo malo upravo radi takvih stvari. Drzis telefon u ruci i gledas u njega ko kreten da odradis ovakve stvari. Posumnjas u svoju inteligenciju...

Vidis koliko je to jednostavno odraditi na andoridu i ne samo to vec mozes odraditi kako god zelis. Iz app, iz galerije, iz file managera.... Kako god zelis....

P.S. Ima pametnijih stvari za raditi ujutro od cackanja iphonea ;) Barem za neke ;)

Baš to, gledam u svoj mobitel, gledam u iPhone i zbunjeno pokušavam shvatiti kako napraviti nešto što sam na svom prvi put kad sam radio napravio za 5 sekundi. :D Jednostavnost my ass...

Ima sigurno... Ali znaš ti koliko je neke teško probuditi da stignu na posao, kamoli išta drugo... :D

14 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Torent kaže...

Pa prvi je na antutu.. Sta bi ti htio vise?????????? ;)

To da bude upotrebljiv i u stvarnosti, ne samo teoretski.

brada09 kaže...

mene je osobno ios10 korak u natrag, tako da razumijem tvoje frustracije. nije samo alarm u pitanju ima toga jos.

ja cu koristit svoj 5s dok ne crkne, a kad crkne ako se appleovi softver strucnjaci ne saberu vjerojatno prelazim na android , kolko god mi bio mrzak :D  da budem iskren oneplus3 mi se cini kao odlican proizvod kojem je i cijena normalna. 

Apsolutno je korak unatrag... Naravno da ima još toga, ali ženin je iPhone, a mobiteli stoje s moje strane kreveta pa najviše doticaja imam s njim ujutro.

Još jedna stvar koja me nedavno naživcirala je shareanje stvari. Naravno, kako iPhone nema normalni file system ovo ono, za svaki vrag moraš imati dodatne korake. Neki dan sam si htio preko WhatsAppa na brzinu prebaciti nekakav PDF, i ne možeš kao na Androidu jednostavno iz chata stisnuti attach document, naći ga i poslati, nego moraš izaći iz WA, otvoriti reader, u njemu otvoriti fajl, stisnuti share, na WhatsApp, na ime kontakta i tek onda se pošalje. Pa daj me nemoj je**** da to ne može biti lijepo i jednostavno kao na Androidu u dva klika.

Svakako preporučujem prebacivanje na Android, život će ti biti 500 puta ljepši hahaha

Šta ima kod nas negdje OnePlus 3?

neznam bas kolko ce mi biti zivot 500 puta ljepsi  sa androidom, posto sam ih dosta promjenio do ovog ip 5s i svaki mi je bio uzrok frustracija pri koristenju.

kod ovog 5s nisam imao frustracija osim onog da nemozes iskljucit vibraciju notifikacija do razgovaras s nekim. ali kako je iOS krenuo moglo bi biti sad sve vise takbih stvari.

Pa narucis prek oneplus stranice.

15 godina
neaktivan
brada09 kaže...

neznam bas kolko ce mi biti zivot 500 puta ljepsi  sa androidom, posto sam ih dosta promjenio do ovog ip 5s i svaki mi je bio uzrok frustracija pri koristenju.

kod ovog 5s nisam imao frustracija osim onog da nemozes iskljucit vibraciju notifikacija do razgovaras s nekim. ali kako je iOS krenuo moglo bi biti sad sve vise takbih stvari.

Mislim da je Android danas definitivno bolji nego u doba iP 5s. Vidim da i ljudi tu na temi spominju app crasheve, potrebe za restartanjem mobitela itd., na Androidu stvarno nema takvih stvari više.

Šta te frustrira kod Androida, ako se smije znati? Da malo oživimo temu, zamrlo nešto zadnjih dana.

Jbg, ja sam više za old-school pristup da dođeš u dućan i kupiš šta ti treba. A i piše da je "Out of stock" na njihovoj stranici. Šteta što nema QHD ekran, malo mi malo ovih 1080p na 5.5" za današnje doba, pogotovo za 4500 kn koliko je u neutrino mobile.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 14:06 (Mirko935).
14 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
brada09 kaže...

Mislim da je Android danas definitivno bolji nego u doba iP 5s. Vidim da i ljudi tu na temi spominju app crasheve, potrebe za restartanjem mobitela itd., na Androidu stvarno nema takvih stvari više.

Šta te frustrira kod Androida, ako se smije znati? Da malo oživimo temu, zamrlo nešto zadnjih dana.

Jbg, ja sam više za old-school pristup da dođeš u dućan i kupiš šta ti treba. A i piše da je "Out of stock" na njihovoj stranici. Šteta što nema QHD ekran, malo mi malo ovih 1080p na 5.5" za današnje doba, pogotovo za 4500 kn koliko je u neutrino mobile.

Zadnji android mi je bio sony z1 compact, znaci isto nekakav flagship. jednostavno hrpa bugova i errora ali ajde izabrat cu dva najgora- nekakav bug na kameri di se desi da kad uslikas ona se kao smrzne, onda ga moras restartat i onda skuzis da nije ni spremio tu sliku. ja ne slikam cesto ali kad slikam onda mi je nesto bitno. drugi najgori je - imam poziv, hocu slajdat da se javim no on ne reagira.

znaci kad sam presao sa sony na ip 5s bila je fascinacija posvecenosti malim detaljima i kolko je ispoliran softver. danas mi se sve vise cini da to nije slucaj nazalost.

sto se tice zongliranja fajlovima to mi nije bio neki problem nit mi je tolko trebalo. sto mi je trebalo manje vise sam sve mogao dosta brzo napravit. ali opet meni smartphone ne glumi laptop, i sve imalo ozbiljnije stvari radim na laptopu.

svaki put sam slusao iste te price da je android bolji da se vise ne desavaju takve stvari , opekao sam se tri puta i nemam razloga opet, barem zasad. kako ide ona- fool me once shame on you  

a ovo malo sto vidim kod frendova ne cini mi se bas da takvih stvari nema vise.

PS kolka ti je rezolucija na monitoru ako ti je FullHD premalo na 5,5" ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 14:31 (brada09).
9 godina
neaktivan
brada09 kaže...

To je istina, i kad budeš uzimao Android mobitel, uzmi ili Nexus/Pixel ili neki kinez sa AOSP-om.

Svi ovi veći brandovi pate još uvijek od ovih problema koje si imao na z1 compact.

Naravno, osim Blackberrya, da se Mirko ne uvrijedi 

Peace, man....

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
brada09 kaže...

Zadnji android mi je bio sony z1 compact, znaci isto nekakav flagship. jednostavno hrpa bugova i errora ali ajde izabrat cu dva najgora- nekakav bug na kameri di se desi da kad uslikas ona se kao smrzne, onda ga moras restartat i onda skuzis da nije ni spremio tu sliku. ja ne slikam cesto ali kad slikam onda mi je nesto bitno. drugi najgori je - imam poziv, hocu slajdat da se javim no on ne reagira.

znaci kad sam presao sa sony na ip 5s bila je fascinacija posvecenosti malim detaljima i kolko je ispoliran softver. danas mi se sve vise cini da to nije slucaj nazalost.

sto se tice zongliranja fajlovima to mi nije bio neki problem nit mi je tolko trebalo. sto mi je trebalo manje vise sam sve mogao dosta brzo napravit. ali opet meni smartphone ne glumi laptop, i sve imalo ozbiljnije stvari radim na laptopu.

svaki put sam slusao iste te price da je android bolji da se vise ne desavaju takve stvari , opekao sam se tri puta i nemam razloga opet, barem zasad. kako ide ona- fool me once shame on you  

Frendica mi je imala isti taj Z1 compact i isto je pričala o hrpi bugova, uključujući i ta dva koja si spomenuo. Nisi imao sreće s izborom mobitela. Ja 2014. kupio no-name Kineza i nikad se nije restartao.

Full HD, ali monitor nikad ne gledam s 20 cm, mobitel gledam.

fer-de-lance kaže...
brada09 kaže...

To je istina, i kad budeš uzimao Android mobitel, uzmi ili Nexus/Pixel ili neki kinez sa AOSP-om.

Svi ovi veći brandovi pate još uvijek od ovih problema koje si imao na z1 compact.

Naravno, osim Blackberrya, da se Mirko ne uvrijedi 

Peace, man....

Mogu ti reći da je stvarno BlackBerry iznenađujuće stabilan i pouzdan, s obzirom na ono sve što su ljudi pričali kad je tek Priv izašao.

Od bugova na njemu bio je jedan s tipkovnicom gdje bi se riječ koju tipkaš u jednoj aplikaciji iskopirala u drugu, ali samo ako tu riječ editiraš, a druga aplikacija u koju uđeš ima text input field koji je u fokusu kad je otvoriš, ali ne otvara tipkovnicu, tako nešto otprilike. Dogodilo mi se dvadesetak puta možda, ispravljeno nedavnim updateom. 3-4 puta mi je kamera preeksponirala sliku s uključenim blicom, ručno promijeniš shutter speed i bude dobro; čini mi se da je i to popravljeno u nekom updateu kamere jer mi se odavno nije dogodilo.

E, da, jednom mi je Smart Lock poblesavio pa mobitel nije htio ostat otključan dok sam doma. Maknuo lokaciju, vratio je i onda je profunkcioniralo.

Stvarno se ne mogu sjetiti da sam vidio još kakav bug.

Uglavnom, svakako preporučam pogledati i BlackBerry Androide. (malo reklame nikome ne škodi )

BlackBerry DTEK60 review: The best enterprise flagship, priced at just $499 Review | ZDNet

14 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
brada09 kaže...

Frendica mi je imala isti taj Z1 compact i isto je pričala o hrpi bugova, uključujući i ta dva koja si spomenuo. Nisi imao sreće s izborom mobitela. Ja 2014. kupio no-name Kineza i nikad se nije restartao.

Full HD, ali monitor nikad ne gledam s 20 cm, mobitel gledam.

Pa frend ima Z3 compact i cini se da ni tamo nisu previse rijesili bugove. Drugi frend ima nekog Samsunga , mislim da je A7, isto uvijek neki problemi.. tako da ja u to jos uvijek ne vjerujem. nazalost nemam nikog sa Nexusom pa to nemam pojma. Naravno da je tu i faktor srece i neki ljudi sigurno nemaju problema, ali ja se ne osjecam kao pokusni kunic nit mi to treba. s iphonom barem znam sta dobivam.

sto se tice rezolucije, ni uz najbolju volju ne vidim piksele na 5,5" fullHD, dok ih na 22"+ itekako vidim na bilo kakvoj normalnoj udaljenosti. znaci ono bas se vide , pogotovo ako si ikad koristio ekran s malo boljim ppi..

9 godina
odjavljen
Pa realno low end androidi su i sada losi ali vec midle i high end rade odlicno. Evo na nexusu nema takvih stvari. Na beti jedna igra se ponekad srusi. Ljudi kupite 6p sada ako ugrabite jer je to best bay bez konkurencije u ovom momentu....
14 godina
neaktivan
Torent kaže...
Pa realno low end androidi su i sada losi ali vec midle i high end rade odlicno. Evo na nexusu nema takvih stvari. Na beti jedna igra se ponekad srusi. Ljudi kupite 6p sada ako ugrabite jer je to best bay bez konkurencije u ovom momentu....

Best buy po čemu, kad 1+3 košta 3000kn? Jedino po čemu je možda 6p bolji je ekran, a i to je isto pitanje koliko je bolji.

9 godina
neaktivan
cedevita od limuna kaže...

Best buy po čemu, kad 1+3 košta 3000kn? Jedino po čemu je možda 6p bolji je ekran, a i to je isto pitanje koliko je bolji.

Ako gledaš cijene vani, onda da, zapravo tu su negdje.

Ali u našim dućanima definitivno Nexus:

https://neutrinomobile.hr/oneplus-3-64gb-lte-4g-gray-dual-5665.html

https://neutrinomobile.hr/huawei-nexus-6p-32gb-grey-5692.html

Kruha i igala...
14 godina
IPhone 7, rasprava!

IMA LI NA OVOJ TEMI KAKAV AKTIVAN MODERATOR, ILI ADMIN  ????? 

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 16:46 (ATJLučko).
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Ako gledaš cijene vani, onda da, zapravo tu su negdje.

Ali u našim dućanima definitivno Nexus:

https://neutrinomobile.hr/oneplus-3-64gb-lte-4g-gray-dual-5665.html

https://neutrinomobile.hr/huawei-nexus-6p-32gb-grey-5692.html

Pa ne znam zasto vam je toliko bitno jel naručiš direktno od OnePlus-a, ili kupiš u Hrvatskoj. Ionako se na tu cijenu od 400€ (3000kn) ne plačaju nikakva dodatna davanja (salju iz Eu), a cijena je 1500 kn manja nego u Hrvatskoj.

15 godina
neaktivan
brada09 kaže...

Pa frend ima Z3 compact i cini se da ni tamo nisu previse rijesili bugove. Drugi frend ima nekog Samsunga , mislim da je A7, isto uvijek neki problemi.. tako da ja u to jos uvijek ne vjerujem. nazalost nemam nikog sa Nexusom pa to nemam pojma. Naravno da je tu i faktor srece i neki ljudi sigurno nemaju problema, ali ja se ne osjecam kao pokusni kunic nit mi to treba. s iphonom barem znam sta dobivam.

sto se tice rezolucije, ni uz najbolju volju ne vidim piksele na 5,5" fullHD, dok ih na 22"+ itekako vidim na bilo kakvoj normalnoj udaljenosti. znaci ono bas se vide , pogotovo ako si ikad koristio ekran s malo boljim ppi..

Ja ti kažem da je BlackBerry the way to go, pa nećeš da slušaš.

Ma vidim ih i ja na monitoru, ali ih ignoriram jer nemam para za bolji monitor.

I po updateima ovo ono jer je Nexus. Ako to čovjeku igra ulogu. Kakva je situacija sa servisom ako se tako naruči s OnePlus weba?

ATJLučko kaže...

IMA LI NA OVOJ TEMI KAKAV AKTIVAN MODERATOR, ILI ADMIN  ????? 

Šta sad fali?  Samo malo brbljamo, mogao si se rađe uključiti u razgovor.

14 godina
neaktivan

I po updateima ovo ono jer je Nexus. Ako to čovjeku igra ulogu. Kakva je situacija sa servisom ako se tako naruči s OnePlus weba?

A i ti update-ti su upitni jer je google gotov sa nexus-om, a oneplus ionako ima skoro pa stock android. A i koliko vidim otključavanje bootloader na oneplus-u ne poništava garanciju.

Što se tiče garancije piše da je 24 mjeseci, budući da kod nas nema servisa vjerojatno ga treba slati natrag njima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 17:32 (cedevita od limuna).
15 godina
neaktivan

A i ti update-ti su upitni jer je google gotov sa nexus-om, a oneplus ionako ima skoro pa stock android. A i koliko vidim otključavanje bootloader na oneplus-u ne poništava garanciju.

Što se tiče garancije piše da je 24 mjeseci, budući da kod nas nema servisa vjerojatno ga treba slati natrag njima.

Gotov je s Nexusom, ali svejedno je 6p na Nougatu, a OnePlus još uvijek nije. A ne žele svi otključavati bootloader i "mučiti se" s instalacijom Custom ROM-ova.

I to sa slanjem na servis je vjerojatno mnogima problem. I ja bih rađe da mogu tu ušetati u dućan s mobitelom umjesto da ga moram slati nekud.

Mislim, slažem se ja da je OnePlus 3 super, samo kažem da ima i 6p svojih prednosti. A za 4500 kn koliko naši traže za njega mislim da ima i boljih izbora što se tiče nekih stvari.

9 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

Ne znam otkud vam to da je gotovo sa updateovima. U 12. mjesecu dobija 7.1.1 a vjerovatno i android 8. Ima sve sa pixela. Assystent, louncher, kameru, moves... Plus ima stereo zvucnike... Nisam ni rekao da je najbolji ali za 400 eur ili manje tesko da mozes kupiti bolji mob...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Torent kaže...

Ne znam otkud vam to da je gotovo sa updateovima. U 12. mjesecu dobija 7.1.1 a vjerovatno i android 8. Ima sve sa pixela. Assystent, louncher, kameru, moves... Plus ima stereo zvucnike... Nisam ni rekao da je najbolji ali za 400 eur ili manje tesko da mozes kupiti bolji mob...

Mislim da je cedevita od limuna mislio na to da je Google gotovo s Nexus linijom pa da je zbog toga moguće da više neće biti updatea, barem sam ja to tako shvatio.

Više je prema 500 nego 400 € :D I to za 32 GB model (meni bi bilo problem, vjerujem da je mnogima to dovoljno).

14 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Torent kaže...

Mislim da je cedevita od limuna mislio na to da je Google gotovo s Nexus linijom pa da je zbog toga moguće da više neće biti updatea, barem sam ja to tako shvatio.

Više je prema 500 nego 400 € :D I to za 32 GB model (meni bi bilo problem, vjerujem da je mnogima to dovoljno).

Da na update sam mislio.

Normalno da nexus nije loš pogotovo kad ga se usporedi sa pixel-om i njegovom cijenom.

Ali i OnePlus ima neke prednosti koje su ljudima možda bitnije od trenutnog update-a: bolji dizajn(subjektivno), 64gb standardno, silent switch, kapacitivne tipke, bolji hardware..

A ovo što se tiče cijene od 4500kn u hrvatskoj, stvarno ne vidim zašto bi to netko toliko platio, pogotovo ako oni isto moraju slati uređaj natrag OnePlus-u za servis.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 18:36 (cedevita od limuna).
9 godina
odjavljen

Iskreno ne znam cijene ali ja sam svoj platio 420 EUR prije nekih 3 mjeseca pa sam mislio da je ta cijena i sad...

https://www.amazon.de/Huawei-Nexus-6P-Smartphone-entsperrt/dp/B016NS6GM8/ref=sr_1_4?s=telephone&ie=UTF8&qid=1478886342&sr=1-4&keywords=nexus+6p

420 EUR...

15 godina
moderator
IPhone 7, rasprava!

Tema je o iPhone 7, ne o Nexus-u pa pripazite malo...

"With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably."
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav
Evo da i ja pomognem da se tema vrati na ono što je bitno ovdje a to je IPhone 7 / 7 plus...
Ima već dva tjedna kako sam zamjenio svoj s7 edge za iPhone 7 plus pa ću u kratko da napišem svoja iskustva ukoliko ima još ljudi koji su kao ja uvijek čitali a rijetko komentirali na forumu u nadi da će pronaći neke odgovore koji ih interesiraju.
Prije svega, imao sam razne mobitele, većinom Android i to Samsung ( S2, S3, S5, s6, note 5, s7 edge, jos G2 i Z5 koji je bio toliko loš da sam ga drugi dan mijenjao za note5) jer meni Samsung i njegov TW odgovara a od iphone sam kratko imao 5s kad je izašao ali mi je bio premali tako da od tada nisam imao iphone, iako imam iPad air 2 a ženi nastojim pratit upgrade iz godine u godinu tako da mi ios nije nepoznat. Iphone 7 plus me je ugodno iznenadio pa čak i oduševio kao i IOS10 koji uz još koju sitnicu će da bude savršen. Malo sam se bojao gabarita ali navikao sam se i sad mi uopće nije toliko prevelik, čak mi je lakši za korištenje nego s7 edge jer ima ravan display, onaj zaobljeni me je znao zezat jer ga često stisnem dlanom pa ne funkcionira a dok skontas šta je pogubis živce 😀baterija mu je extra, prvi Mob koji ne moram puniti svaku večer, display jako dobar i ugodan za oči, 3D touch fantastičan jednom kad ga sviknes i počneš koristiti ne znaš kako bi bez njega, home tipka je ok i po mom mišljenju bolja nego klasične tipke. Zvučnici su priča za sebe, bolje nisam vidio ni čuo na Smartphonu i nakon ovoga nikad više mobitel bez stereo zvučnika kupiti neću. Kamera je u rangu sa S7 edge, možda je na Samsungu mrvicu konstantnija ali to je cjepidlačenje na vrhunskom nivou, otisak prsta je munjevit da se nekad zapitam šta je ovo. O fluidnosti i stabilnosti aplikacija ne trebam puno pričati, sve je to na zaista vrhunskom nivou, nema reloadanja aplikacija ne znam ni ja koliko da ih imaš otvorenih u pozadini.
Što se tiče hissinga, ni ja a ni supruga nemamo tih problema. To sam testirao tako što sam u savršeno izoliranom prostoru uključio video kameru da snima i usporedio sa S7, nikakav zvuk se ne čuje ni na jednom telefonu. Također sam prislonio i na uho ali opet ništa, nula zvukova 😀
Malo me smeta to što nema t9 dialer ali to sam riješio aplikacijom tako da sam stvarno prezadovoljan mobitelom, I da se razumijemo bio sam zadovoljan i sa S7 edge ali sam se zaželio promejne ( čekao sam Note 7) ali mi je drago da sam uzeo baš IPhone 7 plus i moja preporuka svima koji razmišljaju o njemu jer ovaj komad gadgeta je stvarno fantastičan.
Eto toliko od mene zasad, lijepi pozdrav svima, odoh se pripremati za tekmu 😀😀❤️🇭🇷
Please dont call me arrogant, but Im European champion and I think Im a special one.

5 0 hvala 1
17 godina
drinkoholic kaže...
3D touch fantastičan jednom kad ga sviknes i počneš koristiti ne znaš kako bi bez njega, home tipka je ok i po mom mišljenju bolja nego klasične tipke.

3D touch je jeben. A i napravili su jako dobru stvar sa hapticom.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
14 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

Kako je čudna stvar stisnuti na home tipku dok je mob ugašen i ne dobiti taptic feedback :D

Fingerprint senzor je najbolji i najbrži koji sam dosada koristio, mija ispred iP6 recimo. A home tipka i vibracija su odlično napravljeni

If you're going through hell, keep going!

1 0 hvala 0
17 godina
MARKOZD15 kaže...

Kako je čudna stvar stisnuti na home tipku dok je mob ugašen i ne dobiti taptic feedback :D

Fingerprint senzor je najbolji i najbrži koji sam dosada koristio, mija ispred iP6 recimo. A home tipka i vibracija su odlično napravljeni

Jel se to meni cini, ili nisi nekaj odusevljen ajfinom?

Aj napisi neki osvrt nakon sto slegnu dojmovi..

14 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

Zadovoljan - Da

Oduševljen - Ne

Imao sam puno mobitela i mogu sa sigurnošću reći da sam imao boljih mobitela. Baš razmišljam da prodam ovo čudo i uzmem Nexus 6p

Danas mi se već drugi put u tjedan dana desilo da mi zablokira cijeli mob. Dakle listam Fb naslovnicu, stisnem home tipku i neće da reagira, probam power tipku također neće. Dakle niti jedna tipka ne reagira ali i dalje mogu nesmetano listati Fb aplikacijom.. i onda odjednom za 30ak sekundi se odblokira cijeli mob tako da u isto vrijeme reagira na sve tipke koje sam

stisnuo. Prvi put mi se to desilo dok sam bio na Whatsapp a drugi put na Fb, jeli se nekome nešto slično desilo?

If you're going through hell, keep going!

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

0 0 hvala 0
9 godina
Cek i to na ajfonu od 1000€? Di si sad r36 sa uvjerenjem da ajfon nikad ne steka i da je najbolji mob?

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Cek i to na ajfonu od 1000€? Di si sad r36 sa uvjerenjem da ajfon nikad ne steka i da je najbolji mob?

Ja mislim da nije do iPhonea nego do iOS-a 10.x.x. Ja na svojoj 6-ici imam problema koje nikad nisam imao na iOS 9.x.x. Tako da se sad premišljam o kupovini 7-ice 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice