Apsolutno je korak unatrag... Naravno da ima još toga, ali ženin je iPhone, a mobiteli stoje s moje strane kreveta pa najviše doticaja imam s njim ujutro.
Još jedna stvar koja me nedavno naživcirala je shareanje stvari. Naravno, kako iPhone nema normalni file system ovo ono, za svaki vrag moraš imati dodatne korake. Neki dan sam si htio preko WhatsAppa na brzinu prebaciti nekakav PDF, i ne možeš kao na Androidu jednostavno iz chata stisnuti attach document, naći ga i poslati, nego moraš izaći iz WA, otvoriti reader, u njemu otvoriti fajl, stisnuti share, na WhatsApp, na ime kontakta i tek onda se pošalje. Pa daj me nemoj je**** da to ne može biti lijepo i jednostavno kao na Androidu u dva klika.
Svakako preporučujem prebacivanje na Android, život će ti biti 500 puta ljepši hahaha
Šta ima kod nas negdje OnePlus 3?
...
Jbg ti to ne razumijes. Jednostavnost koristenja je jedna od glavnih salespoint IOS-a ;) Kao...
Ono malo sto sam se druzio sa ios-om je bilo malo upravo radi takvih stvari. Drzis telefon u ruci i gledas u njega ko kreten da odradis ovakve stvari. Posumnjas u svoju inteligenciju...
Vidis koliko je to jednostavno odraditi na andoridu i ne samo to vec mozes odraditi kako god zelis. Iz app, iz galerije, iz file managera.... Kako god zelis....
P.S. Ima pametnijih stvari za raditi ujutro od cackanja iphonea ;) Barem za neke ;)