iOS 26 nakon dugo vremena čekanja da počne skidati sada piše pauzirano. Imam oko 30GB slobodnog prostora na disku možda i više. Šta to znači?
iOS 26 nakon dugo vremena čekanja da počne skidati sada piše pauzirano. Imam oko 30GB slobodnog prostora na disku možda i više. Šta to znači?
Onako napamet i na prvu, koliko juhe ima bakterija?!
Makar, više nije MUST have minimalno 50% juhe, ali ipak! Check please mate!

100%
ni sam ne znam zašto neće startati sa upgradeom. Na punjač je spojen
Druga opcija je prevelika opterećenost na globalnoj razini!
Osobno, kada sam jučer tražio, nakon što sam konačno vidio da je iOS26 pušten s lanca, update, prvo sam dobio 18.7 ako sam dobro upamtio. I trajalo je skidanje nekih pola ure nekih 600 MB, da bih u roku pola ure dobio ponudu i iOS26 skinuti!
Koji ste zadnji OS imali prije pokušaja skidanja iOS26 verzije?
Da li još uvijek (pokušavate) skinuti, ili ste prekinuli?! Dok sam skidao jučer iOS26, gledao sam video Aarona sa kanala ”Zollotech”, pa sam usput čitao komentare! Ljudi su stavljali da im piše da će downloadati po 2 dana ?!?!
Meni je skidalo dulje od sat i pol, sok je pokrenulo jabuku na ekranu, a vjerujem da bi i pisalo da ima premalo interne slobodne memorije!
Imam iphone i appe watch s multisimom, i ostavim mobitel kod kuce ali sat mi uopce
ne zvoni, vec samo dobijem obavijest na satu da imam propušten poziv. A zvoni mi kad npr. ugasim mobitel. Pa
me zanim dali se moze napraviti da zvoni i sat i mobitel iako nisu upareni?
Napravio sam update istu večer čim je izašao oko 19:10h, trebalo mi je cca 15 min za skinuti preko mobilnih podataka.
Ima nešto bugova i glitcheva, a baterija mi je tu negdje kao i na iOS 18.6. (iPhone 16 Pro Max)
Jedino što sam napravio drugi dan nakon posla, ručno sam skinuo ipsw, te preko iTunesa napravio restore da imam "clean install".
Iskreno iOS 26 mi se nikako ne sviđa. Taj proziran dizajn koji danas smatraju modernim meni baš ne odgovara. Mi stariji smo te prozirne efekte već prošli s Windows Vistom, tako da mi to danas nije ništa posebno ni inovativno. Sve mi to djeluje više kao ponavljanje starih ideja nego nešto novo. Na Mac mini i MacBooku sam primijetio da kad radim "paste" pojavi se loader na kursoru na dvije tri sekunde, pretpostavljam da to ima neke veze s tim novim clipboard managerom.