Svaka cast!
Youtube premium
- poruka: 1.180
- |
- čitano: 418.892
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Svaka cast!
Meni se desilo slijedece. Dodao sam novog sebe u Family (Apple ID) i kupio preko turske Google One 2TB.
Medutim svi clanovi i ja na glavnom accountu ne vidimo tih novih 2TB. A novi account nas vidi sve i kolko tko ima gigabajta zauzetih kad ode u Family.
Pretpostavljam da je razlog sto originalna pretplata od 200gb jos nije istekla, nego treba cekati do 8.mj nagodinu.
Razmisljam da bi solucija bila da svi clanovi prijedu u novu obitelj na taj moj novi dodatni account sa 2TB pretplatom pa da on bude glavni...
UPDATE/SOLVED: Na svom glavnom accountu sam trebao iskljuciti "Share Google One with your family" i onda se ta opcija pojavila na tom novom accountu. Sada svi imamo 2TB umjesto 200gb! Osim mene, ja imam 2.2TB jer se zbraja ono sto je tam accountu kupljeno, ali samo jedna pretplata se moze shareati unutar grupe.
Treba mi potvrda jesam li dobro shvati prije nego krenem haha.
1. napraviti turski Apple ID
2. ulogirati se s njim an iPhone i dodati svoj pravi Apple Id u Apple family
3. kupiti Goolge One
4.
... sad tu nisam shvatio moram li napraviti novi Google racun preko kojeg cu i tu dodati svoj pravi u family da bi koristio tu pretplatu?
Ja sam morao napraviti novi gmail koji sam dodao u postojecu obitelj i stisnuo "Allow share..." i odmah mi je tako prihvatilo.
Meni se desilo slijedece. Dodao sam novog sebe u Family (Apple ID) i kupio preko turske Google One 2TB.
Medutim svi clanovi i ja na glavnom accountu ne vidimo tih novih 2TB. A novi account nas vidi sve i kolko tko ima gigabajta zauzetih kad ode u Family.
Pretpostavljam da je razlog sto originalna pretplata od 200gb jos nije istekla, nego treba cekati do 8.mj nagodinu.
Razmisljam da bi solucija bila da svi clanovi prijedu u novu obitelj na taj moj novi dodatni account sa 2TB pretplatom pa da on bude glavni...
UPDATE/SOLVED: Na svom glavnom accountu sam trebao iskljuciti "Share Google One with your family" i onda se ta opcija pojavila na tom novom accountu. Sada svi imamo 2TB umjesto 200gb! Osim mene, ja imam 2.2TB jer se zbraja ono sto je tam accountu kupljeno, ali samo jedna pretplata se moze shareati unutar grupe.
3. kupiti Goolge One
4.
... sad tu nisam shvatio moram li napraviti novi Google racun preko kojeg cu i tu dodati svoj pravi u family da bi koristio tu pretplatu?
Ne razumijem kakve veze ima Apple Family s Google One pretplatom?
Taj turski Apple ID će ti isključivo služiti za naplatu pretplate, ništa više. Google One će biti aktivan na tvom primarnom Google računu, nema potrebe praviti novi. Kad se pretplatiš na Google One i YouTube Premium, možeš se izlogirati iz turskog Apple ID-ja.
3. kupiti Goolge One
4.
1. Otvori turski Apple ID na novom accountu.
2. Taj novi account ako nije @gmail, kreiraj s njim google account.
3. Pozovi taj novi account sa turskim Apple IDem u svoj Google Family.
4. Na tom uredaju gdje si ulogiran sa Turskim AppleIDem i novim Google acountom (koristis isti email za oba) odi u Google One aplikaciju i trebao bi vidjeti pretplate u turskim lirama. Kad dodes do ovog koraka onda nadoplati giftcard u AppStoreu, vrati se u Google One i plati pretplatu godinu dana.
5. Shareas na opcijima Google one sa ostalima u Family.
Bas ste zakomplicirali.
Niti je potreban novi Google account, niti se e-mail na Google accountu i turskom Apple ID-ju moraju poklapati.
Bas ste zakomplicirali.
Niti je potreban novi Google account, niti se e-mail na Google accountu i turskom Apple ID-ju moraju poklapati.
Ne mora, ali ja na svom nisam mogao jer sam vec placao google one, i k tome jos traje godisnja pretplata na 200gb i nije mi moguce na postojecem.
Mislim da vise nemam opcija na iOSu. Morat cu po putovnicu i po Turski.
Onaj tko ima iOS, njemu niti ne treba Ininal ni vpn ni ništa.
Napraviti novi turski Apple ID i dopuniti ga s Apple gift cards (kupuju se na Turgame) i onda ti pretplatu za YouTube, Google One i ostale turske servise skida s toga Apple računa kojeg povremeno dopunjuješ (ne moraš biti ulogiran u taj Apple ID, samo prilikom aktivacije pretplate).
Pozdrav
A kako povezati Apple ID sa premium app?
Meni nudi samo dodavanje nove kreditne ili debitne kartice?
Naime, imam pretplatu u Indiji i dobio sam mail do 6.12. da rjesim nacin placanja.
Imam stari Apple ID na Njemackoj, ali ga mogu promjenit u Indiju. A neznam samo kako da sad prebacim placanje sa kartice na Apple ID
Napraviti novi turski Apple ID i dopuniti ga s Apple gift cards (kupuju se na Turgame) i onda ti pretplatu za YouTube, Google One i ostale turske servise skida s toga Apple računa kojeg povremeno dopunjuješ (ne moraš biti ulogiran u taj Apple ID, samo prilikom aktivacije pretplate).
Pozdrav
Naime, imam pretplatu u Indiji i dobio sam mail do 6.12. da rjesim nacin placanja.
Imam stari Apple ID na Njemackoj, ali ga mogu promjenit u Indiju. A neznam samo kako da sad prebacim placanje sa kartice na Apple ID
Ulogiras se na iPhone s tim indijskim/turskim Apple ID-jem, otvoriš YouTube app i pretplatis se na Premium.
Automatski ide naplata preko Apple ID-ja jer iOS YouTube app te ni ne traži da dodaš karticu.
Pozdrav
Ulogiras se na iPhone s tim indijskim/turskim Apple ID-jem, otvoriš YouTube app i pretplatis se na Premium.
Automatski ide naplata preko Apple ID-ja jer iOS YouTube app te ni ne traži da dodaš karticu.
Jeli tko gledao gdje je jeftinije, Turska ili Indija?
evo i mene ukinuli preko nigerije youtube premium... sta je rijesenje osim turske? sta jos prolazi?
evo i mene ukinuli preko nigerije youtube premium... sta je rijesenje osim turske? sta jos prolazi?
Ništa.
procitaj zadnjih par stranica. Prolazi uplata preko Applea za tursku pretplatu (koristi se Apple gift card za plaćanje) ili direktna naplata turske pretplate preko turske virtualne debitne kartice "Ininal".
Može li se instalirati neki iOS emulator na Windows10, te preko njega napraviti turski account, ući u Youtube i aktivirati Premium, a usputno i Google Drive? Jučer mi istekla 100GB pretplata, moram riješiti ASAP
Njet... jedina šansa ti je ili nać nekog frenda koji ima ajfon ili kupit najjeftiniji i onda ga rentat usput ovde onima koji ga nemaju
Nakon dugo vremena premiuma, dao šansu revancedu na mobitelu, radi perfektno.
Na Android boxu smartube aplikacija, brza, cak i skida sponsor video.
Dok god ovo radi, Premium me vise nece vidjeti.
I onda kad si oces na smart tv pustit nesto iz mobitela na yt ili na android autu koristi yt imas figu a ne premium.
Takvo rijesenje vrijedi samo nekim nezahtjevnim ljudima i to jedino na androidu.
Placanje turske pretplate je jedino punokrvno premium rijesenje i dalje.
I onda kad si oces na smart tv pustit nesto iz mobitela na yt ili na android autu koristi yt imas figu a ne premium.
Takvo rijesenje vrijedi samo nekim nezahtjevnim ljudima i to jedino na androidu.
Na android autu normalno koristim yt music revanced i radi bez problema, ista stvar sa Spotify, radi odlično.
Na android autu normalno koristim yt music revanced i radi bez problema, ista stvar sa Spotify, radi odlično.
Meni android auto nece uopce prikazati ne originalne aplikacije.
Jesi to morao nesto posebno namjestati ili radi samo od sebe?
Moraš uključiti developer opciju na andorid autu i onda stavit kljukicu na "unknown sources" - naravno ako sama aplikacija podupire Android auto.
Pokuša sam sa Revanced, nije loše, ali imam onda problem na TV-u (LG Oled) jer tamo još najviše čačkam po YT i iskreno me reklame tamo ubijajo... tako da prebolim tih par eura na mjesec in ubacim si premium pa ne moram tražit stalno alternativna riješenja.
Sad mi došlo na mail, ima netko ideju kako tome doskočiti?;
YouTube Premium memberships based in India requiere safe payment issued in India.
To maintain your membership, please update your form of payment to one issued in India before December 5, 2024. If you do not update your form of payment, your membership will not renew automatically, and you will lose access to your YouTube Premium benefits.
Stigao isti mail za Indiju. Prije 2 godine sam samo prebacio plačanje na ženin revolut i prošlo je.
Postoji li novo rješenje ili dolazi kraj uživanja u ovoj povlastici?
Meni isto došao mail, na indiji sam od 2019.. Ubacio sam novu virtualnu karticu sa Revoluta i prošlo je za sada. Vidjet ćemo 5.12. jel bude i dalje igralo
Dodao novu virtualnu, bez VPN-a. Odmah autoriziralo i potvrdilo karticu. Slijedeća naplata 03.12.
Prošlo plačanje! Namaste Indija!
Pokuša sam sa Revanced, ali imam onda problem na TV-u (LG Oled) jer tamo još najviše čačkam po YT i iskreno me reklame tamo ubijajo...
Također me ubijaju reklame na OLED TV kad pustim preko ReVanced, imao sam skoro godinu dana bez reklama preko Ukrajine, sada pokušavam riješiti preko turske - ininal.
Sad mi došlo na mail, ima netko ideju kako tome doskočiti?;
YouTube Premium memberships based in India requiere safe payment issued in India.
To maintain your membership, please update your form of payment to one issued in India before December 5, 2024. If you do not update your form of payment, your membership will not renew automatically, and you will lose access to your YouTube Premium benefits.
Stigao isti mail za Indiju. Prije 2 godine sam samo prebacio plačanje na ženin revolut i prošlo je.
Postoji li novo rješenje ili dolazi kraj uživanja u ovoj povlastici?
Meni isto došao mail, na indiji sam od 2019.. Ubacio sam novu virtualnu karticu sa Revoluta i prošlo je za sada. Vidjet ćemo 5.12. jel bude i dalje igralo
Dodao novu virtualnu, bez VPN-a. Odmah autoriziralo i potvrdilo karticu. Slijedeća naplata 03.12.
Prošlo plačanje! Namaste Indija!
Meni ne prolazi dodavanje nove virtualne
Pokuša sam sa Revanced, ali imam onda problem na TV-u (LG Oled) jer tamo još najviše čačkam po YT i iskreno me reklame tamo ubijajo...
Također me ubijaju reklame na OLED TV kad pustim preko ReVanced, imao sam skoro godinu dana bez reklama preko Ukrajine, sada pokušavam riješiti preko turske - ininal.
Turska ti neće proć jer ona zahtjeva karticu iz Turske.
Na linku si nađi državu koja je ne zahtjeva način plaćanja da je iz te države i udri:
Prihvaćeni načini plaćanja za YouTube Premium - YouTube Pomoć
Na linku si nađi državu koja je ne zahtjeva način plaćanja da je iz te države i udri:
Ininal i je turska kartica i preko njega prolazi placanje.
sada pokušavam riješiti preko turske - ininal.
Ne prolazi više plaćanje sa Ininal?
EDIT:
Thx
Skužio naknadno da ima još odogvora i što je Ininal.
Jel treba i novi account ili prolazi i na postojećem koji je bio na Indiji?
Jel treba i novi account ili prolazi i na postojećem koji je bio na Indiji?
Nisam pravio novi acc nego sam stari prebacio s argentine na tursku i sad kad sam dobio mail kao i svi samo sam unio karticu iz Ininal aplikacije i nastavilo je napracivati.
S Revolutom prebacujem na Ininal bez ikakvih provizija.Ako im je samo uvjet kartica iz te drzave onda s ovim nebi trebalo biti problema dalje,ali vidit cemo.