Youtube premium

poruka: 1.001
|
čitano: 382.374
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 mjeseca
Re: Spotify premium individual
soja kaže...

Pozdrav,

postoji kakav način za jeftiniju mjesečnu pretplatu za Spotify premium individual? 

Postoji. Ja imam Duo Premium, ali može naravno i individual.

Potrebna ti je turska virtualna kartica Ininal (poput turskog Revoluta). Pričali smo na prethodne 3-4 strane o tomu. Ta kartica prolazi na svim servisima po jeftinijim turskim cijenama.

Spotify Individual košta 1.59 EUR, Duo 2.00 EUR i Family 2.49 EUR.

12 godina
Re: Youtube premium
homer32 kaže...

Samo da javim da najnormalnije funkcionira Netflix Nigerija.

Cijena za Premium paket je 3.99 EUR (7,000 NGN)

Prihvaćaju naše kartice. Jedina "caka" je ta što je prvo potrebno izabrati Basic paket kako bi se mogao "skipati" dodavanje nigerijskog broja telefona. Odmah nakon što započnete pretplatu, možete promijeniti paket na Premium. 

Moguće je odmah gledati bez VPN-a i, naravno, prikazuje hrvatski sadržaj.

Reddit je pun komentara da se sve pretplate preko jeftinijih zemalja otkazu prije ili poslije .I s tim da postoji geo lock prvih mjesec dana.

4 mjeseca
matecro007 kaže...
homer32 kaže...

Samo da javim da najnormalnije funkcionira Netflix Nigerija.

Cijena za Premium paket je 3.99 EUR (7,000 NGN)

Prihvaćaju naše kartice. Jedina "caka" je ta što je prvo potrebno izabrati Basic paket kako bi se mogao "skipati" dodavanje nigerijskog broja telefona. Odmah nakon što započnete pretplatu, možete promijeniti paket na Premium. 

Moguće je odmah gledati bez VPN-a i, naravno, prikazuje hrvatski sadržaj.

Reddit je pun komentara da se sve pretplate preko jeftinijih zemalja otkazu prije ili poslije .I s tim da postoji geo lock prvih mjesec dana.

Nema geo-blocka kod nas prvih 30 dana, to je samo za one iz Zapadne Europe koji kupuju jeftini Netflix :)

radi najnormalnije. Pratim i srpski forum gdje ljudi koriste normalno od veljače 2024. nigerijski Netflix, a turski od 2022.  

8 godina
Ima da ili vpn kao yt , pa ima gamsgo servis pa djeliš i platiš sitno, ili siva zona tipa xmanager
5 godina
homer32 kaže...
DangerousB kaže...
Posmatrač kaže...
DangerousB kaže...

Jel ovaj ininal radi i za bosnu? Jel ko pokusavao iz bosne?

homer32 kaže...

Radi u svim državama. BiH se može izabrati iz padajućeg izbornika i za dokument i za telefonski broj. 

Jeste ali kad pokusam dodati debitnu i revolving karticu NLB banke kaze kartica nije prepoznata.... Pokusacu kasnije sa viza karticom....

Eh zbog ovog pitam kako da nadopunim?!  Znam da se nalog moze otvoriti bez problema jedino eto kako je nadopuniti

Aircash ima opciju slanja na TR IBAN i radi odnedavno u BiH 

Kako? 

4 mjeseca
Posmatrač kaže...
homer32 kaže...
DangerousB kaže...
Posmatrač kaže...
DangerousB kaže...

Jel ovaj ininal radi i za bosnu? Jel ko pokusavao iz bosne?

homer32 kaže...

Radi u svim državama. BiH se može izabrati iz padajućeg izbornika i za dokument i za telefonski broj. 

Jeste ali kad pokusam dodati debitnu i revolving karticu NLB banke kaze kartica nije prepoznata.... Pokusacu kasnije sa viza karticom....

Eh zbog ovog pitam kako da nadopunim?!  Znam da se nalog moze otvoriti bez problema jedino eto kako je nadopuniti

Aircash ima opciju slanja na TR IBAN i radi odnedavno u BiH 

Kako? 

Klik na usluge > zastava u gornjem desnom kutu > odaberi lokaciju Austrija/Njemačka jednim klikom. Dolje će ti se pojaviti opcija slanja u Tursku. Kad završiš opet jednim klikom vratiš na željenu lokaciju.

14 godina
Ekipa,ima tko da bi me ubacio u family youtube premium.Placam na revolut..
14 godina
galinjo24 kaže...
Ekipa,ima tko da bi me ubacio u family youtube premium.Placam na revolut..

Ja bih se isto pridružio ako ima zainteresitanih?? 😊

15 godina
Youtube premium

Kučke agresorske !!!

zavrnuli mi ruku te sam morao prihvatiti povećanje cijene JuBiTo obiteljskog prvoligaškog paketa, s 189 INR na 299 INR...

u novodomaću valutu s 2.03 na 3.22 ojra

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Izdrži dragane, mene još uvijek deru sa 1.63 €...do kad više, do kad...užas!
12 godina
Stric_Jura kaže...

Kučke agresorske !!!

zavrnuli mi ruku te sam morao prihvatiti povećanje cijene JuBiTo obiteljskog prvoligaškog paketa, s 189 INR na 299 INR...

u novodomaću valutu s 2.03 na 3.22 ojra

Također sam u istom košu!

Tko ne prihvati povećanje s 1.10. mu se pretplata atuomatski ukida.

16 godina
homer32 kaže...

Radi YouTube Premium Turska uz ininal karticu, s obzirom na to da je kartica turska.

Ininal je nešto kao turski Revolut, imaju licencu njihove Središnje banke i 7 milijuna korisnika (mnogi su izvan Turske i koriste karticu za kupnju turskih pretplata)

Dobro je napomenuti da ova kartica prolazi i za turski Spotify (1.62 EUR/mj), turski Disney+ (3 EUR/mj), Google One 2TB (13 EUR/godina), Apple Music (1 EUR/mj), turski PlayStation/Xbox Store sa puno povoljnijim cijenama itd itd

https://www.ininal.com/en

Evo Nijemci nas preduhitrili za Ininal 

Koji vpn koristis?

Napravio sam karticu na ininal-u ali yt baca: We couldn’t verify your country.

14 godina

Ekipa,upogonio sam vpn,i ponudi mi pretplate iz Indije ili Ukrajine,ali kad odem na naplatu neprolazi kao nije ista drzava..Probao sam par kartica,revolut,hr banka...Da li bi sa Air cash proslo?

14 godina
andreas11 kaže...
homer32 kaže...

Radi YouTube Premium Turska uz ininal karticu, s obzirom na to da je kartica turska.

Ininal je nešto kao turski Revolut, imaju licencu njihove Središnje banke i 7 milijuna korisnika (mnogi su izvan Turske i koriste karticu za kupnju turskih pretplata)

Dobro je napomenuti da ova kartica prolazi i za turski Spotify (1.62 EUR/mj), turski Disney+ (3 EUR/mj), Google One 2TB (13 EUR/godina), Apple Music (1 EUR/mj), turski PlayStation/Xbox Store sa puno povoljnijim cijenama itd itd

https://www.ininal.com/en

Evo Nijemci nas preduhitrili za Ininal 

Koji vpn koristis?

Napravio sam karticu na ininal-u ali yt baca: We couldn’t verify your country.

Jesi imao mozda kakvu staru pretplatu na yt koja jos nije istekla?

Meni kaze isto ko i tebi, couldn't verify country ali to sam pripisao tome sto mi do 3.9 vrijedi yt premium pretplata preko ukrajine. 

Ja sam vec sve namjestio za ininal karticu, novi profil placanja turski, izbrisao ukrajinski tako da mi sad za sve pokazuje turske cijene.. Po meni trebalo bi proci cim mi istekne ukrajinska pretplata, kad vec svima drugima normalno prolazi 

14 godina
Meni prikazuje,cijene drzava koje najmestim na vpn..ali kad placam revolutom neprolazi jer mi izbacuje,da nisam ta drzava kod placanja.
14 godina
galinjo24 kaže...
Meni prikazuje,cijene drzava koje najmestim na vpn..ali kad placam revolutom neprolazi jer mi izbacuje,da nisam ta drzava kod placanja.

Aha zabrijo sam da imas ininal..

Neko je pisao nedavno da mu prolazi turska sa aircash karticom, vrijedi probat, imas na bengi tih kartica za kupit. 

7 mjeseci
Da , AirCash je mogao/ može proći u TR ( u 2 sluc provjereno prije cca 2mj) , kao i u Ukr ( prije 10tak dana )

0 0 hvala 0
14 godina

Budem uzeo onda aircash karticu,pa cu probat

14 godina
Prosla mi je Ukajina sa Aircash karticom😀
12 godina
Youtube premium

Meni Turska uredno radi preko žiro računa već 2 godine, svaki mjesec uredno skida za family pack 115try

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mazy651 kaže...

Meni Turska uredno radi preko žiro računa već 2 godine, svaki mjesec uredno skida za family pack 115try

Situacija: dosad sam imao yt i google preko ukrajine koja ipak ima vece cijene za google disk (53e vs 13e).

Napravim ininal, prebacim sve na tursku, danas mi istekne mjesecna pretplata za ukrajinu i ne mogu uzet novu obiteljsku preko turske iako imam vpn, kaze ne mozemo potvrditi vasu drzavu. 

Jel imo neko slicnu situaciju? Mozda da na neki drugi profil prebacim upravitelja obitelji pa tako probam kupit tursku pretplatu.

Edit: ako vam se ovakvo sta desi pisat ce vam vam u gornjem djelu obnovi pretplatu i nudit cijenu u staroj valuti zemlje preko koje ste imali pretplatu. To ne klikajte. 

Odite skroz dole i pisat ce obiteljska premium i kliknite na saznaj vise plavim slovima, onda ce vam ispravno ponudit cijenu u turskoj valuti i nece bit greske vezano za zemlju. Uredno prosla uplata preko inial kartice, bit ce mi ovo preporod najvise sta se tice google one koji sam preko ukrajine placao cca 50e godisnje za 2 tb a sad ce me kostat 13e.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2024 18:39 (domac5).
4 mjeseca
domac5 kaže...
mazy651 kaže...

Situacija: dosad sam imao yt i google preko ukrajine koja ipak ima vece cijene za google disk (53e vs 13e).

Napravim ininal, prebacim sve na tursku, danas mi istekne mjesecna pretplata za ukrajinu i ne mogu uzet novu obiteljsku preko turske iako imam vpn, kaze ne mozemo potvrditi vasu drzavu. 

Jel imo neko slicnu situaciju? Mozda da na neki drugi profil prebacim upravitelja obitelji pa tako probam kupit tursku pretplatu.

"We couldnt verify your country" praktički znači da ti VPN ne valja, tj. YouTube ga prepoznaje kao VPN.

EDIT: Vidim da si riješio situaciju. Uživaj :) sad praktički možeš uzeti bilo što po turskim cijenama, npr. Spotify za 1.49 EUR itd

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2024 18:45 (homer32).
14 godina
homer32 kaže...
domac5 kaže...
mazy651 kaže...

"We couldnt verify your country" praktički znači da ti VPN ne valja, tj. YouTube ga prepoznaje kao VPN.

EDIT: Vidim da si riješio situaciju. Uživaj :) sad praktički možeš uzeti bilo što po turskim cijenama, npr. Spotify za 1.49 EUR itd

Vec sam se naoruzao sa spotify duo, tivimate iptv, tunein radio premium. Kad istekne godisnja pretplata za radarbot od 32e, imat cu po turskoj cijeni od 10e i probat cu jos caristu premium kad dodem do auta.. Ugl isplatit ce mi se ta putovnica sto sam radio samo za ininal.

Skidanje krekanih polufunkcionalnih aplikacija je proslost a za ove sa iphonom ovo je dusu dalo.. Ne treba vise turske gift cardove kupovat 

10 godina
Youtube premium

Pitanje za ekipu,moze li se prebacit s air cash kartice direkt na inial karticu?

Posto kao standardni korisnik iniala ne vidim iban vec me trazi da postanem plus korisnik.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 mjeseca
hrka11 kaže...

Pitanje za ekipu,moze li se prebacit s air cash kartice direkt na inial karticu?

Posto kao standardni korisnik iniala ne vidim iban vec me trazi da postanem plus korisnik.

https://www.ininal.com/en/ininal-card-top-up-points

10 godina
homer32 kaže...
hrka11 kaže...

Probao sam preko svoje kartice nije moglo,preko aircas kartice isto tako nije moglo,a iban ne mogu dobit dok ne budem plus korisnik.

Ako preko revoult a prelazi lagano,onda ako netko.moze sa mi pošalje 20€ vraćam mu na aircash 20€.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2024 0:51 (hrka11).
14 godina
hrka11 kaže...
homer32 kaže...
hrka11 kaže...

Probao sam preko svoje kartice nije moglo,preko aircas kartice isto tako nije moglo,a iban ne mogu dobit dok ne budem plus korisnik.

Ako preko revoult a prelazi lagano,onda ako netko.moze sa mi pošalje 20€ vraćam mu na aircash 20€.

S revolutom ide bez problema, uplata direktno na broj inial kartice ne na inial iban

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2024 7:19 (domac5).
14 godina
Youtube premium

Odbijena mi je rega jer nisam uslikao drugu stranicu...

koja je to druga stranica u slucaju HR putovnoce? ona sa OIBom?

kaze da updateam registraciju, ali kako kad nemam gdje... jel to znaci da ponovo sve popunim istim podacima?

0 0 hvala 0
14 godina

Otvori putovnicu skroz, nemoj preklopit drugu stranicu prema iza, slikaj se s takvom potpuno otvorenom kraj glave

10 godina
domac5 kaže...

S revolutom ide bez problema, uplata direktno na broj inial kartice ne na inial iban

To mi je jasno,ali revolutn nemam zato i pitam ovo iznad.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice