da li je mininova umrla-već tri dana se stranice normalno otvaraju ali što god želim skinuti ima 0 seeder i 0 leechers
preporuka za neki dobri muzički torrent?
da li je mininova umrla-već tri dana se stranice normalno otvaraju ali što god želim skinuti ima 0 seeder i 0 leechers
A da kupiš koji CD? To se nisi sjetio?
SKINI program Shareza,koji je besplatan i tu moš skidat,slusat i gledat spotove,meni je odlican.www.skidajmo.com
da
pokušaj na torrentz i piratebayu
ko zna zašt se neče skifat torrent kod mene kao kod svih normalnih ljudi ?
dajte pomozite na moj mail : rfbios@gmail.com
unaprijed vam svima hvala!!!!!!
kako je moguc download bez seedera ?
moguc je al ti ovaj file neces do kraja skinut jer ga niko ne posjeduje
pronasel drugog s preko 500 seedera i par peers-a...
Zasto mi pise da je moj account na Zamundi disabliran, nigdje nisam procitao da traze odredjenu kolicinu uploada ?
Zasto mi pise da je moj account na Zamundi disabliran, nigdje nisam procitao da traze odredjenu kolicinu uploada ?
Dali si mozda varao koristeci program da lazira upload?Ako jesi to bi mogao biti razlog da dobijes bann ako su te uhvatili...
Ma nisam... nisam radil nist sumnjivo da bi utjecalo na disabliranje, mene samo muci kolicina uploada, jer sam skinuo 40 gb, a uploadao oko 10 gb
Ma nisam... nisam radil nist sumnjivo da bi utjecalo na disabliranje, mene samo muci kolicina uploada, jer sam skinuo 40 gb, a uploadao oko 10 gb
Evo pogledao sam pravila i FaQ na zamundi ne pise nista oko toga kolki ratio moras odrzavat,jedino sto sam naso je da "A: If your rating is less than 0.30 and you’ve uploaded less than 2 GB, you can't write comment";ali to je nevezano uz tvoj problem.Dali si mozda bio duze vrijeme neaktivan tamo( da nisi nista download/upload)?
necu rec da skidam svaki dan nesto, ali barem 3 puta na tjedan, sad sam si napravio novi racun