Torrent zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.710
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Torrent

Pozz momci nezz smijem li uopste postavljati temu o torrentima? imam konekciju 2048kbps ali kada skidam neki film sa torrenta nekog brzina mi je 80kbps :S bas trazim sa punoo seedera i nadjem film sa 1000 seedera kontam brze ce ici ali nista opet 80 max 90kbps :S :S

Prijatelj mi ista istu konekciju isti film skidamo a on skida sa 200kbps!!

Do cega moze to biti??

hvala unaprijed!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrent
Brzina torrenta ovisi o mnogočemu.Važno je da je veći broj seedera nego lechera,važno je i jeli otvoren port...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Torrent
DangerousB kaže...

Pozz momci nezz smijem li uopste postavljati temu o torrentima? imam konekciju 2048kbps ali kada skidam neki film sa torrenta nekog brzina mi je 80kbps :S bas trazim sa punoo seedera i nadjem film sa 1000 seedera kontam brze ce ici ali nista opet 80 max 90kbps :S :S

Prijatelj mi ista istu konekciju isti film skidamo a on skida sa 200kbps!!

Do cega moze to biti??

hvala unaprijed!!

Koji torrent program koristiš? uzmi utorrent, iskonfiguriraj portove i ide max brzina cijelo vrijeme

Stick to the shadows....
16 godina
Torrent

Moze ti pisat i 13 milijuna seedera ali đaba ti to kad ti sam njih par seeda i to po par kilobajta pa si ti gledaj,tak ja sad skidam mass effect i pise 400 seedera a skida mi se po 15 kbs pa si ja mogu gledat ko seeda,to su ti sve gamad koja nezeli seedat neg sam uzmu zdravo za gotovo i bas ih boli briga za druge.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

ostavi se public trackera i prijeđi na privatne, pa da vidiš veselja... brzina je 99% vremena max...

Stick to the shadows....
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

ostavi se public trackera i prijeđi na privatne, pa da vidiš veselja... brzina je 99% vremena max...

Bas da, samo pazi na ratio i sve pet.

torrentolog!
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Da i onda to sto skines moras 16 svjetlosnih godina upload.

Many things can be preserved in alcohol. Dignity is not one of them.
17 godina
odjavljen
Emil-ri kaže...

Da i onda to sto skines moras 16 svjetlosnih godina upload.

A onda skidaj sa 80kbits na 4mbit vezi ako te to veseli.... Komp ionak dela 0-24, zašto usput nebi radio neš korisno? Nek seeda, imaš flat, baš te briga....

Stick to the shadows....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice