Torrent-OT

poruka: 7
|
čitano: 1.756
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Torrent-OT

Tema vezana opcenito o torrentima i svemu ostalom sl.

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrent-OT

imam ja jedno pitanje koje se tice stranice torrenthr, jel zna neko jel ima jos slobodnog mjesta i jel se mogu registrirati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Torrent-OT
Pinc kaže...

imam ja jedno pitanje koje se tice stranice torrenthr, jel zna neko jel ima jos slobodnog mjesta i jel se mogu registrirati?

Samo ako imaš invite kod (pozivnicu za taj torrent).

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
16 godina
protjeran
Pinc kaže...

pitaj na HR warezu, isit je staff kao i za torrentHR pa ce t isigurno dati pozivnicu!

16 godina
neaktivan

Cuo sam da postoji program koji prati kada je koji privatni torrent otvore...ali zaboravio sam kako se zove taj torent!??JEl tko zna?

17 godina
neaktivan
Torrent-OT

Torrent checker.

Možeš otići i na ovu stranicu-dijele pozivnice ili daju obavijesti kad je otvoren sign up za pojedini tracker.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torrent-OT

Neznam ljudi zasto ste navalili svi na taj torrenthr a zapravo na njemu nema nist niko ne seeda obicna glupost od trackera da me se pita mogu ga i iskljucit.error gs je najbolji

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice