Smiley.hr?

poruka: 94
|
čitano: 35.021
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Smiley.hr ???
pbandov kaže...

Smetale su ga nepravda, nepoštenje, laž i sve

loše vijesti na TV-u i radiju, koje je proživljavao

dublje od svojih vršnjaka. 

Smajli je znači EMO Smijeh

kod mene normalno radi.....
14 godina
RE: Smiley.hr ???
Bukva kaže...

Zakaj mene ovaj lik na kojem je nakeljen "Smiley" podsjeća na B. Stinsona?

zato što ima odijelo

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Smiley.hr?

evo sta je to ...  http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/smiley.html

Dakle ,prakticki svaki put kad to zelite aktivirat morate nadoplatiti racun s bonom od 100 kuna(ako koristite to godinu dana onda je to dakle 12x100=1200kn!!) ! FAIL -.-!

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 14:13 (viper).
Moj PC  
10 1 hvala 1
15 godina
RE: Smiley.hr?
viper kaže...

evo sta je to ... http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/smiley.html

Dakle ,prakticki svaki put kad to zelite aktivirat morate nadoplatiti racun s bonom od 100 kuna(ako koristite to godinu dana onda je to dakle 12x100=12000 kn!!) ! FAIL -.-!

khm...Belji se(mislis 1200 kn)

A slogan glasi "Smiley nekosta nista"Izlanuo se

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 12:41 (rocker55555).
17 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
viper kaže...

evo sta je to ...  http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/smiley.html

Dakle ,prakticki svaki put kad to zelite aktivirat morate nadoplatiti racun s bonom od 100 kuna(ako koristite to godinu dana onda je to dakle 12x100=12000 kn!!) ! FAIL -.-!

khm...Belji se(mislis 1200 kn)

A slogan glasi "Smiley nekosta nista"Izlanuo se

omakla mi se nula valjda ,a ono... desava se..  Smijeh

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
15 godina
neaktivan
Smiley.hr?

jeeej napokon otkrivena misterija smileya Smijeh

Dont bug me!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smiley.hr?

Ja sam odmah ciljao na to da je to neka TELE2 reklama.

Prepoznatljiv mi je taj njihov stil, boja... Ne znam, deja vu :D

3 0 hvala 0
15 godina
PsyTrance kaže...

Ja sam odmah ciljao na to da je to neka TELE2 reklama.

Prepoznatljiv mi je taj njihov stil, boja... Ne znam, deja vu :D

Ma zbog fonta..identičan je..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
15 godina
neaktivan
Smiley.hr?

istina, ja sam isprve mislio da to neka tarifa gdje možeš slati smajliće ili nešto, nzm, tak da ono, dobili smo očekivano, tele2 tarifu..

Dont bug me!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smiley.hr?

Po meni preglupa kampanja za neku najobičniju tarifu... Novci bačeni u vjetar.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Po meni preglupa kampanja za neku najobičniju tarifu... Novci bačeni u vjetar.

al što je je, reklamirali ko da prodavaju lijek protiv raka.

Dont bug me!
15 godina
neaktivan
Smiley.hr?

Počinju me nervirati te "tajnovite" reklame sa skrivenom porukom... Pa si ti misli što je to :)

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ajmmeee, koji avangardni transfer .Najprije cosa nostra pa sad ovaj nasmješeni revolucionar sa nesretnim djetinjstvom.Eto,sad se riješio kompleksa.Stiglo stado i rulja i konačno je revolucionar došao na svoje.Sad kad se napokon socijalizirao moze početi krasti :

"*Prijenos podataka u Tele2 mreži na Tele2 signalu iznosi 0,10 kn/ 100 kB, a u Tele2 mreži na T-Mobile signalu iznosi 2,00 kn/100 kB. Kako bi provjerili na kojem se signalu nalazite, ukucajte na svom mobitelu *107# i pritisnite tipku za pozivanje.

kao i mnogi revolucionari na ovom prostorima kroz duboku povjesti.

Fucking ,ovaj narod je stvarno jato guski u magli. I svako toliko im treba neka revolucija ....i revolucionari .Tek toliko da osjete da su živi i samopotvrde svoj revolucionarni ego.

Živjele revolucije.

15 godina
neaktivan
Smiley.hr?

heh, moram te malo razočarati, ta cijena stoji već duže vrijeme.Znam kada sam ja kupio u tele2 prije 3 mjeseca mob da sam proučavao tada tarife.Mislim da ima ovdje i topic o tome kada ti prebaci signal na t-com pa plačaš 2kn.

Dont bug me!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 23:37 (pbandov).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smiley.hr?

ja mislim da je to sve nepotrebno...

nije da vadim kartu "preseravanje" ali u vipu isto tako za 100kn mjesecno(mora se bon ukucati, lova ostaje) i besplatno se aktivira tarifa koja nudi poziv prema svim j^%$bin mrezama za nekih 40-45 lipa po minuti i poruke oko 20 lipa... jedino preostaje od tih 100kn koji se prakticki nedaju potrositi(sam probao) uzeti surf paket od 100mb za 30kn i skinuti operu i surfati mjesec dana bez beda...

uz to ima se dzabe fejs i m.bug.com...

i ako maaaloo pogledate, odmah vam kazu o cemu se radi, ne reklamiraju se na razini downovog sindroma, imaju signala i 4m pod vodom...

stvarno promasen pokusaj...

ali svejedno, zainteresirali su publiku...:)

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
viper kaže...

Dakle ,prakticki svaki put kad to zelite aktivirat morate nadoplatiti racun s bonom od 100 kuna(ako koristite to godinu dana onda je to dakle 12x100=1200kn!!) ! FAIL -.-!

ROFL

Usporedi to s nekakvom pretplatom na VIP-u ili T-Mobilu di imas pretplatu i od

te pretplate dobivas nekoliko gratis stvari, dok ovdje dobivas onoliko kuna kolko si uplatio,

i za te pare ukljucujes smiley tarifu i te pare ne moras potrosit jer ti ostaju na racunu.

Kad vidim kolko mudonja jos uvijek koriste Simpu, ili nekakve debilne tarife 60 i sl. dode mi zlo. i onda se

zale da nece zvat u drugu mrezu osim iste koju koriste.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
protjeran
Smiley.hr?

Imaju slab WOT rating.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
XP Master kaže...

Imaju slab WOT rating.

Kakve veze ima WOT rating s tarifama u mobilnoj telefoniji???

LOL

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
neaktivan
Smiley.hr?

Ja u principu se nadam da ću doživiti idulu života kao u StarTreku i onda da će zabraniti reklame i ukinuti lovu..............bilo bi idealno........ :):)

!SPREMAN SAM NA INVAZIJU....KUPIO SAM PUNO KONZERVI!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Smiley.hr?
Što se tiče onih smiley crtarija po podu u gradu..malo sam ih proučio i..legalni su..
Jer to ustvari nije pobojano, već je pod samo očišćen tj. izbjeljen po tom smiley "predlošku".
/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Što se tiče onih smiley crtarija po podu u gradu..malo sam ih proučio i..legalni su..
Jer to ustvari nije pobojano, već je pod samo očišćen tj. izbjeljen po tom smiley "predlošku".

ahhahahhhahaha, očišćen, to je spaljeno, jer znam da su ovi naši iz unikoma došli i probali svime i svačime to oprat, no ništa.Oprali u obliku reklame, thats rich! Smijeh

Dont bug me!
15 godina
neaktivan
viper kaže...

Da, baš je fail šta moraš potrošiti 100kn mjesečno na mobitel, tih 100kn možeš potrošit na razgovore, a imaš besplatne smsove i 150mb internet prometa, ti si fail... Najbolje da budu dali besplatne smsove pa da ništa ne moraš uplatit na račun, lol. Baš me zanima kolko ti trošiš na mob mjesečno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 9:06 (ojpi).
15 godina
neaktivan
ojpi kaže...
viper kaže...

Da, baš je fail šta moraš potrošiti 100kn mjesečno na mobitel, tih 100kn možeš potrošit na razgovore, a imaš besplatne smsove i 150mb internet prometa, ti si fail... Najbolje da budu dali besplatne smsove pa da ništa ne moraš uplatit na račun, lol. Baš me zanima kolko ti trošiš na mob mjesečno...

što se mog mišljenja tiče, ja mislim da je tarifa odlična, no stvar je u tome što ja, tj. ja na mobitelu nikad nepotrošim više od 10 mb jer mi jednostavno ne treba, sve što mi je bitno radim na PC-u, no, ipak, 150 mb i besplatni sms-ovi, vjerujem da je to stvarno o.k. , baš za one koji sve prstima rade.Ja nekako sve pomalo, malo priče, malo sms malo net.A inače ja na mjesec dva potrošim oko 50 kn, naravno sve ovisi o vremenu i tak.

Dont bug me!
14 godina
neaktivan
Smiley.hr?

wot keze: (pogledajte sliku)

http://www.mywot.com/en/scorecard/smiley.hr

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Smiley.hr?

bila je reklama na tv-u za tele 2 onaj tony i oni a na kraju kaže smiley ne košta ništa

znači imali ste pravo.Smiley je čisto  maslo od tele2

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Smiley.hr?

Ako i tebe nervira skup život, škola, faks, starci, frendovi, ispiti, laž, korupcija, a nadasve ljudska glupost, istresi se Smileyu i ima nade za tebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Smiley.hr?

radi ovog prebacujem broj na tele2 ovih dana....kako provjerit ovo u vezi neta...da nebi mozda placao t-mob.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smiley.hr?

To ne možeš ovako znat... Tek kada ga budeš koristio u praksi ćeš znati Namigiva

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DaNiTo kaže...

radi ovog prebacujem broj na tele2 ovih dana....kako provjerit ovo u vezi neta...da nebi mozda placao t-mob.

Bitno je da na mobu podesiš ručno traženje mreže ,kad to stavis na tele2 tako ce ti i ostat tj nece ti se prebacivat na t-com signal.

ojpi kaže...

Da, baš je fail šta moraš potrošiti 100kn mjesečno na mobitel, tih 100kn možeš potrošit na razgovore, a imaš besplatne smsove i 150mb internet prometa, ti si fail... Najbolje da budu dali besplatne smsove pa da ništa ne moraš uplatit na račun, lol. Baš me zanima kolko ti trošiš na mob mjesečno

ojpi,sta ako mi treba dodatnih 150mb prometa? Onda cu morat za tjedan dana OPET nadoplatit 100kn samo zbog toga jel? Fala ku*cu da je t-com bolji na tom polju (citaj 20kn=300mb)

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 18:41 (viper).
15 godina
neaktivan
viper kaže...

ojpi kaže...

Da, baš je fail šta moraš potrošiti 100kn mjesečno na mobitel, tih 100kn možeš potrošit na razgovore, a imaš besplatne smsove i 150mb internet prometa, ti si fail... Najbolje da budu dali besplatne smsove pa da ništa ne moraš uplatit na račun, lol. Baš me zanima kolko ti trošiš na mob mjesečno

ojpi,sta ako mi treba dodatnih 150mb prometa? Onda cu morat za tjedan dana OPET nadoplatit 100kn samo zbog toga jel? Fala ku*cu da je t-com bolji na tom polju (citaj 20kn=300mb)

Pročitaj prvo uvjete korištenja da ne pišeš takve gluposti više...

Uglavnom, možeš aktivirati podatkovne pakete i na toj tarifi ako ti 150mb nije dosta, dok si ovih 150 dobio na poklon...

http://www.tele2.hr/files/Uvjeti_koristenja_tarife_smiley.pdf

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 12:08 (ojpi).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice