RSS TV Raspored

poruka: 10
|
čitano: 4.116
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RSS TV Raspored

da li netko zna postoji li neki site koji nudi RSS Feeds za tv programe HTV 1 i 2, Nova TV i RTL?

imam rainmeter na laptopu i mogućnost da primam vijesti, tv raspored i sl. na svoj desktop bez da otvaram siteove pa bih volio da vijestima pridodam tv raspored naših nacionalnih tv postaja, a za to mi trebaju RSS Feeds adrese kao što ih ima (koliko ja znam jedini) Net.hr

Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: RSS TV Raspored
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
protjeran

možeš mi objasnit kako da to koristim?

na net.hr je sve lako: kopiraš adresu i sve 5. a ovo?

15 godina

Pa i ovdje bi trebao kopirati adresu.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
protjeran

koju? ima ih više pa se ne snalazim. jesi probao?

na net.hr je samo jedna adresa i sve radi.

15 godina
16 godina
protjeran

jesam. ne dobije se ništa, osim popisa kanala. meni treba raspored.

17 godina

Ja isto to tražim, ali nema nigdje (ima samo za HRT1 i HRT2). Ima jedan gadget za Win7 sa brdo programa, ali nisam našao link za rss feed da mogu staviti u Rainmeter.

15 godina
protjeran
RSS TV Raspored

http://www.softpedia.com/get/Windows-Widgets/Widget-Miscellaneous/What-s-on-TV.shtml

Windows 7 gadget, brdo programa, jednostavan i informativan, no mislim da ti se ne uklapa u potupunosti u izgled rainmetera, ali sam procijeni - estetika ili funkcionalnost.

Postoji i mogućnost da na nekom portalu tipa kamo.hr staviš da te mailom obavijesti što je na tvu, a mail središ u rainmeteru (možda ako ima nekakav rss koji te obavijesti o novom emailu).

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 23:05 (lukavg).

0 0 hvala 0
17 godina

Ma da, znam za taj widget, super je, ali kako si i sam zaključio - ne uklapa mi se na desktop.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice