Router password

poruka: 5
|
čitano: 7.472
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
router password

Koristim Bnetov Cisco EPC2325 modem za njihov najjeftiniji flat paket, te mi se u zadnje vrijeme na cs serveru lag i ping povećao bez ikakvih očitih razloga. Zvao sam službu za korisnike, ništa mi nisu pomogli, pa evo sada hoću da promijenim password za net, kada uđem na 192.168.0.1. ima na početku odmah opcija za promijeniti lozinku, te kada upišem old password kaže mi da to nije taj, ne ide mi to u glavu, kako sam onda spojen na net?

Uglavnom hoću promijeniti lozinku jer za ovu sadašnju je potrebno 4 sekunde da se razbije za onog ko zna, a nemam pojma više kako i šta da napravim?

Pozdrav

P.S. Zvao sam službu za korisnike jer sam jednom zabrljao nešto kada sam mijenjao enkripciju i oni su mi sve vratili u normalu. U vezi usporavanja interneta sam 3 puta zvao i ništa mi nisu pomogli, a čak su jednom rekli da će ponovo zovnit oni mene nazad kad nešto provjere. Naravno da nisam dobio poziv nazad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Router password

jel si probo password: user vecina je tako

Benac SB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Router password

ne, mislim da nije to, ovo o čemu ja govorim je baš opcija za mijenjanje lozinke, pita te da upišeš stari, potom 2 puta novi password. ovo o čemu ti govoriš je popup window koji se javlja čim uđeš na svoj router, traži me username i password, ja ostavim sve prazno i kliknem ok, te mogu nastaviti dalje.

16 godina
Re: router password

-na bnetu nema (za korisnika) nikakvog podešavanja, nedaju admin pass.

-ugasi, upali, to je sve. Ostalo što možeš je zvati SZK (radije se čekićem lupaj po prstu, ugodnije je..)

napomena: -ping u igri nije neka stvar koju stvarno možeš prigovarati. Provjeri na speednetu, ako je tamo 10-30 to je OK, ak je do 60, još je OK, ako je iznad 100 reklamiraj.

Dok za game servere nema nikakve veze sam ISP...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Re: router password

Pa ok, kako onda mijenjam wireless šifru, pa mora postojati način?

Ma upućen sam u ping, testirao sam baš na speednetu, ping je 40-50 (tako je bilo i prije nego su se počeli javljati problemi), ali na serveru mi opet bude 80-120. Server je u Njemačkoj, ali opet sve do prije jedno mjesec dana ping je bio ok i sad nikako vratit se na to, eto znaš koliko sam očajan kad sam SZK zvao 3 puta :)

P.S. Jel vrijedno spomena da su se problemi počeli javljat nakon što sam se vratio u Split nakon 2 mjeseca, dakle u 2 mjeseca sam samo 2 puta navratio u stan, i sve je normalno funkcioniralo, u međuvremenu je modem bio isključen. Stvarno sam očajan više nikako prokužit ovo, dođe mi da uzmem malo benzina i upaljač...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice