Program za praćenje prometa

poruka: 6
|
čitano: 12.343
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Priča je stara i znam da može biti milijun razloga i rješenja : svakih sat-dva  internet mi se prekine na 30-ak sekundi i naravno izletim iz igrice i urgh-nrgh itd..

Zanima me zna li netko kakav dobar ( i besplatan ) program za praćenje veze i prometa da vidim kad se to događa i koliko traje, možda mi pomogne detektirati kvar , T-comovce sam davno otpisao..

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Program za praćenje prometa

Prijatelj je koristio jedno vrijeme Net Limiter za pracenje prometa, mozda ti pomogne.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
Možda ti je najbolji BitMeter . Iako ni net limiter nije loš.
CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
neaktivan
za net limiter neznam ali bitmeter nije besplatan.. traje samo 30 dana
17 godina
neaktivan
Meni je najbolji DU Meter..
You cannot change your fate, no man can...
17 godina
neaktivan

Pozdrav tebi Dark Prince, i pozdrav ekipi ovdje na forumu. Imam jedno pitanje ujedno i molbu. Koristim ADSL od T-com/a i tamo sam na start paketu od 1024MB mjesećno. Ovako pitanje je zapravo vezano za program "DU metar", to jest kako se u tom programu može podesit diskonekcija. Recimo kada dođem do nekih 1020MB da me diskonektira ili da me barem makar upozori zvučno da me obavjesti kada sam blizu tog 1GB. Lijepo molim da mi netko pomogne oko tog problema?! Prije sam to imao podešeno i radilo je super, ali onda smo radili format harda i sve instalirali ponovo pa i DU metar ali ga nisam podesio iskreno ja sam za to truba, pa eto iskreno je bar od mene. Ljudi Help??Plač

Bitno je očima nevidljivo, ali je zato ušima čujno!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2008 22:14 (Kimax).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice