Problemi s internetom

poruka: 20
|
čitano: 2.005
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Problemi s internetom

Zadnjih par dana imam problema s internetom, ping skace s 60 na 1000, jitter zna biti po 400, download speed preko wifia i kabela zna biti 20 kb/s (a normalna je 500 kb/s), nekoliko je puta veza potpuno pukla, internet provider je H1 u zvali smo ih 6 puta u zadnjih 3 dana u odbijaju ista napraviti dok im ne dostavimo rezultate hakometra, medutim rezultate nije moguce dobiti jer CPU bude overloadan. Drugo racunalo koje ce moci testove obaviti dolazi tek za 3 dana, jel moguce ista napraviti dok ne obavimo te testove, jel sada je internet doslovno ne upotrebljiv 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problemi s internetom
SirTagsalot kaže...

Zadnjih par dana imam problema s internetom, ping skace s 60 na 1000, jitter zna biti po 400, download speed preko wifia i kabela zna biti 20 kb/s (a normalna je 500 kb/s), nekoliko je puta veza potpuno pukla, internet provider je H1 u zvali smo ih 6 puta u zadnjih 3 dana u odbijaju ista napraviti dok im ne dostavimo rezultate hakometra, medutim rezultate nije moguce dobiti jer CPU bude overloadan. Drugo racunalo koje ce moci testove obaviti dolazi tek za 3 dana, jel moguce ista napraviti dok ne obavimo te testove, jel sada je internet doslovno ne upotrebljiv 

pazi da nemaš neki malware ili nešto slično???

Chill Now And Forever
9 godina
neaktivan

Testirano na 3 razlicita uredaja, malo vjerovatno

12 godina
neaktivan

A ne kužim od čega je CPU overloadan, ako je samo problem internet nebi trebao biti

Chill Now And Forever
9 godina
neaktivan

Tijekom tog testiranja, test se nece vrijediti ako se na nekim djelovima CPU usage popne na 100% ( vjerovatno zbog temperature posto je stariji laptop s potrganim ventilatorom).

12 godina
neaktivan

Pa kako ti to onda uopće funkcionira ako ne radi vent, koje su ti temperature...

Pa ako je testirano na 3 različita uređaja onda nije svugdje overloadan CPU? ili ti je na sva 3 potrgan vent??  Nešto mi tu ne štima 

Chill Now And Forever
9 godina
neaktivan

Vent mozda radi max 10%, cpu je stalno na kriticnih 95C, drugo racunalo je na popravku zbog stalnih driver crashanja, a 3 uredaj je bio android mob (Xperia Z). Sranja s internetom su se pocela dogadati u ponedeljak ujutro, i od tada speedtest na laptopu( spojen zicom), stolnom racunalu (spojenom preko wifi adaptera jer je u drugoj sobi) i mobitelu. Speedtest je na sva 3 uredaja (laptopu, stolnom racunalu i mobitelu) pokazuje brzine koje nisu konstatne, nekad je 500 kb, nekad 200 kb a nekad pada na 0.03 kb.

9 godina
neaktivan

Stolno racunalo je otislo jucer na popravak

12 godina
neaktivan

Ja ti savjetujem da pričekaš da ti poslože komp, i da isprobaš to kak spada a ne ove gluposti sa mobom i to, e kad dobiješ rezultate na kompu onda javiš svom operateru da ti poslože ako je net problem a ako nije onda dalje rješavamo...

Chill Now And Forever
9 godina
neaktivan

Ok, trebao bi doci u subotu, pa cu vidit sve

9 godina
neaktivan

Padanja u brzini su tu jos uvijek, testirano s novim kompom. Operater odgovorio da oni dostavljaju brzinu koju im placamo. Medutim ping i dalje jako varira i dolazi do povremenih pucanja... Nezz sto da dalje radim.

12 godina
neaktivan
SirTagsalot kaže...

Padanja u brzini su tu jos uvijek, testirano s novim kompom. Operater odgovorio da oni dostavljaju brzinu koju im placamo. Medutim ping i dalje jako varira i dolazi do povremenih pucanja... Nezz sto da dalje radim.

Neznam možda neko drugi zna bolje, ali skini hitman pro, skeniraj komp uključi firewall ako nemaš, neki antivirus nebi škodio možda ti nešto korsiti internet u pozadini

možeš i sa malwarebytes anti malware probati isto dobar programčić pa onda vidiš šta će se diesiti

Chill Now And Forever
9 godina
neaktivan

Probat cu, nadam se da cu tako to rijesiti, hvala!

12 godina
neaktivan

Reci jel išta pomoglo ništa ne pišeš???

Chill Now And Forever
9 godina
neaktivan
Problemi s internetom

ovako imam neki cudan problem,naime neko neodredjeno vrijeme imam konstantnu max.brzinu interneta koja mi je pustena onda kroz neko vrijeme brzina se pocinje smanjivati i dodje do nekih 0.70 mbps i tu se zadrzi,onda ja moram sve kablove preistekivat da mi se vrati maksimalna brzina,do cega je to? :D :D

mamicu cigane

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Sori, bio sam zauzet s nekim projektom... Ma isto sranje, net opet puknuo jucer, druga linija prestala raditi, zvao sam ih opet, mjenjali smo zice, nije pomoglo, pa smo mjenjali neke postavke na centrali pa cemo vidjeti kako se dalje razvija situacija

12 godina
neaktivan
Jesu li mjenjali zicu u kuci ili vani, moguce da se negdje vani olabavio pa uzrrokuje losu konekciju,
Bio nama taj problem, promjenili zzi cu od kuce do palinne i sve super
TD people now you are on my Death Note
9 godina
neaktivan

Probali smo zice od uticnice do modema, isto je bilo.

12 godina
neaktivan
A vanjsku od uticnice pa van.
Ili je zgrada pa nemoze (jer se treba zid razbijati itd)
Pa meni je nestalo ideja
TD people now you are on my Death Note
9 godina
neaktivan

Nisam siguran, necu se s tim zajebavat da ne sjebem vise, poslat ce tehnicare u pon pa cu vidjeti kako ce se situacija razvijati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice