Koristim firefox i jedino s njim ne mogu otvorit tportal i to je jedina stranica koju ne mogu s njim otvorit. U čemu bi mogo bit problem?
Problem - tportal
- poruka: 13
- |
- čitano: 2.726
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Još uvijek isti problem ili?
Meni radi normalno..
Već jako dugo vremena mi se to događa. Kad ju pokušam otvorit bude bijela stranica i beskonačno se učitava...
Meni radi,ali se sporo učitava.
ovako mi je već duže vremena, ne želi nijedan video učitat, imam zadnju verziju adobe flash playera. neka mi netko pomogne ako je moguće
Si na Optimi?
ovako mi je već duže vremena, ne želi nijedan video učitat, imam zadnju verziju adobe flash playera. neka mi netko pomogne ako je moguće
Si na Optimi?
jesam, šta to ima nekakve veze? mogao sam gledati prije i dok sam bio na optimi ali onda samo odjednom ovo i ne znam šta da radim...
proradilo majke ti mile
Radi se o tome da su zadnjih mjeseci drkali nesto po IP adresama i jednostavno dolazi do greske, velik problem je bio s YouTube-om, dosta korisnika nije moglo pokrenuti preko 50% videa, zatim nije radio pohrani.hr servis, pa sam automatski posumnjao na to.
Ak ti malo radi malo ne, nazovi ih, prijavi problem, i trebali bi ga rijesit.
Radi se o tome da su zadnjih mjeseci drkali nesto po IP adresama i jednostavno dolazi do greske, velik problem je bio s YouTube-om, dosta korisnika nije moglo pokrenuti preko 50% videa, zatim nije radio pohrani.hr servis, pa sam automatski posumnjao na to.
Ak ti malo radi malo ne, nazovi ih, prijavi problem, i trebali bi ga rijesit.
morat ću ih nazvat nema mi druge, hvala
Pozz
Ja imam sličan problem.
Na b-netu sam imam onaj među prvim njihovim modemima znači nije warless.
Znači dešava mi se da sa ni jednim preglednikom ne mogu otvoriti stranicu progaming.ba tj. ja kada ukucam tu stranicu on mene baci na početnu "google.hr"
Stranica nigdje nije blokirana znači c/windows/sistem32/host itd nema ništa da piše.
Žena i ja samo koristimo pc tako da sumnjam da smo nešto zbrljali.
Susjed koji je na b-netu njemu ista stvar kao i meni a kum koji je na iskonu otvori stranicu,ja ju preko mob-a otvaram ali sa svog kompa nema šanse,virusa nema čak sam i nanovo stavljao windowse i opet nema pomoći,prelistao 100 foruma što stranih što naših i nitko da ima sličan problem.
Pa eto ako netko ima predpostavku šta bi bilo neka pomaže.