Problem s t-com vezom

poruka: 10
|
čitano: 3.438
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s t-com vezom

Eto pisem ovdje jer nazalost u zadnjih mjesec dana imam problema s t-com flat rate vezom. Koristim jos onaj stari modem Elconov koji se dobivao prije 2god uz internet. Problem je sljedeci : internet veza jednostavno prestane reagirati, modem lampice vise ne svijetle kako treba ( activity, status itd. ) ali windowsi nisu registrirali disconnect i ponudili redial vec normalno prikazuju 2 "kompjutorcica" dolje na taskbaru. ( takodjer se odbrojava sent i received.). Kad mi se ni jedna stranica vise ne zeli otvoriti ja "manualno disconnectam" vezu na windowsima i bez problema se ponovo spojim na vezu i radi. ALI, radi opet 5 min i prekine se. Da stvar sad bude jos zabavnija i bolja... to se ne dogadja cijeli mjesec nego jedan dan budem bez problema na netu bez ijednog Disconnecta, drugi dan opet ne radi, pa 3-4 dana opet bude ok... to pomalo zivcira pogotovo ako ovisite o internet vezi ;)

Zvao sam T-com sluzbu za korisnike i oni mi nisu bas nesto pomogli, rekli su mi da "ocito imam problema s vezom" sto kao nisam primjetio, al eto hvala njima. Poslali su mi radnika ovdje koji je bio zbunjen i nije mi nista korisnog otkrio vec je rekao da ne zna sta da radim jer je testirao vezu, modem, spliter i sve je funkcioniralo .. Pa eto ako netko ima slican problem ili zna ponesto o tome, bio bih vam zahvalan

( veza je normalna, nije wireless ili tako nesto )

hrcak

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s t-com vezom

Ne znam ti rješenje za to, ali par mojih frendova je imala slične zafrkancije s T-com-ovom flat uslugom isto, pa su na kraju prešli na Iskon (prije nego ga je T-com kupio). Ja sam zadnjih 3 godine na Iskonu i jako sam zadovoljan. Vrlo rijetko mi se prekine veza (možda jednom mjesečno i to na par sekundi).

U krajnjem slućaju uvijek možeš promjeniti operatera Belji se

Intel Core2 Duo E6400, 4GB OCZ 800, GF8800GTS 640MB, nForce650iUltra
17 godina
Problem s t-com vezom

Gotovo sam siguran da je problem u tvom modemu. Produlji ugovor s T-com-om i uzmi si za kunu onaj njihov D-link router. Ili kupi router. Ja imam SMC Barricade model SMC 7904BRB2, platio sam ga 400 kn. Iako kažem, jeftinije ti je uzeti za kunu od t-com-a

Ako ipak misliš da nije problem u modemu probaj od prijatelja i nekoga posuditi modem na dan dva da vidis kako ce se ponašati. Ako ti on ne bude zezao onda si siguran da je stvar u modemu.

King in the castle, king in the castle ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2008 19:15 (tjodalv).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s t-com vezom

ah eto, probat cu s drugim modemom na par dana pa cemo vidjeti, hvala na savjetu

hrcak

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Problem s t-com vezom

Čuj nazovi opet službu za korisnike i kazi im da ti resetiraju portove, možda ti pomogne a možda ne. Ali vjerojatno ti modem malo jeb*.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2008 21:15 (hellbyte0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s t-com vezom

Grad?

Modem je stvarno star.Uzmi MaxTV i dobijes Kasda Router.Super zadovoljan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s t-com vezom

sto se grada tice, zagreb..Vec sam ih i prije zamolio da mi resetiraju portove ( savjet od prijatelja ) ali eto jos se ponavlja. Jedino mi nije jasno, ako je doista problem u modemu zasto ponekad moze radit i po 4-5 dana bez problema.

hrcak

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s t-com vezom

meni se to zna s vremena na vrijeme dešavati (al ne tako često) da se zablokira veza na flat rate-u, a imam siemensov wireless router, a ispravim to tako što ga na nekoliko sekundi ugasim na prekidač koji ima za uključivanje isključivanje napajanja strujom, i kad ga upalim ponovo normalno radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dakel najbolje bi bilo da si uzmeš novi router

U slučaju da budeš utimo MaxTv oni če ti odmah dati novi router

Ali u nikojem slučaju nemoj uzeti D-Link-ov.

Radije uzmi neku ljevu marku nego njih.

To je moj savjet

Mnogi sa D-Link-om imaju problema

17 godina
neaktivan
Black Knight kaže...

Uzmi MaxTV i dobijes Kasda Router.Super zadovoljan.

Ti si onda jedan od rijetkih... :) Izmučio sam se s njima..  Al kad jednom namjestiš i ne diraš - dobro je :)

Ja sam pokušao iskamčiti novi router.. još imam Siemens A100 USB modem ..... :)

A što reći? Nećete vjerovati, ali - radi bez problema.. Čak su mi rekli da ne podržava brzine veće od 1Mb, ali ovaj moj i to pobija... T-com ti neće dati drugi žični modem za ovaj tvoj, nego moraš uzeti wireless modem i platiti ga 99,00kn jednokratno - pa je tvoj.. On će bez problema raditi na žicu, u opcijama mu isključiš wireless opciju i to je to..

Never interrupt your enemy when he is making a mistake.
Napoleon Bonparte
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice