Eto pisem ovdje jer nazalost u zadnjih mjesec dana imam problema s t-com flat rate vezom. Koristim jos onaj stari modem Elconov koji se dobivao prije 2god uz internet. Problem je sljedeci : internet veza jednostavno prestane reagirati, modem lampice vise ne svijetle kako treba ( activity, status itd. ) ali windowsi nisu registrirali disconnect i ponudili redial vec normalno prikazuju 2 "kompjutorcica" dolje na taskbaru. ( takodjer se odbrojava sent i received.). Kad mi se ni jedna stranica vise ne zeli otvoriti ja "manualno disconnectam" vezu na windowsima i bez problema se ponovo spojim na vezu i radi. ALI, radi opet 5 min i prekine se. Da stvar sad bude jos zabavnija i bolja... to se ne dogadja cijeli mjesec nego jedan dan budem bez problema na netu bez ijednog Disconnecta, drugi dan opet ne radi, pa 3-4 dana opet bude ok... to pomalo zivcira pogotovo ako ovisite o internet vezi ;)
Zvao sam T-com sluzbu za korisnike i oni mi nisu bas nesto pomogli, rekli su mi da "ocito imam problema s vezom" sto kao nisam primjetio, al eto hvala njima. Poslali su mi radnika ovdje koji je bio zbunjen i nije mi nista korisnog otkrio vec je rekao da ne zna sta da radim jer je testirao vezu, modem, spliter i sve je funkcioniralo .. Pa eto ako netko ima slican problem ili zna ponesto o tome, bio bih vam zahvalan
( veza je normalna, nije wireless ili tako nesto )