Ne mislim na Google AdSense, on jedini (po meni) valja...
No svi drugi planovi zarade mi ne idu u glavu... a neke sam isprobao i ne rade....
Zanima me vaše mišljenje, postoji li zarada preko interneta uopće? kakva?
No svi drugi planovi zarade mi ne idu u glavu... a neke sam isprobao i ne rade....
Ima zarada, samo moras i ti malo radit, nemoze se zaradit samo klikanjem..
primjeri zarade su ti izrađivanje web stranica. itd.
ako imaš kakve snimke kučnog sexa postoje neke stranice koje če ti dati kakvu sitnu lovu za to
šala mala...hmm, teško. taj koji ti nudi zaradu najčešče pokušava zaradit na tebi, to ti mora bit jasno!
probaj nešto izmislit novo. moraš biti kreativan. ili to ili se školuj za kakvog web dizajnera pa pravi i održavaj stranice za druge.
Znači, moglo bi nešto kao Script lance?
E, i mislim da ti je dobra zarada tu po bugu gledat po uslugama, pa ako netko nesto treba mu napravis i zaradis.
ako ti stranica obiluje tekstom onda si stavi Xclaimove sponzorirane linkove .
Što mislite o zaradi fotografiranjem? Tamo gdje se prodaju slike po dolar i pola ide vama?
Bok svima ja sam Rina bavim se ptc-klikanjem na reklame. klikom na reklamu u trajanju desetak ili vise sekundi zaradite 1 cent,ovisno o siteu.Radi se o stranicama koje se bave internet oglasavanjem,i njima je takodjer placeno od strane oglasavaca za svaki vas klik. zarada je sigurna i ne,nema nikakvih visrusa,hakera i slicno,to su sve ozbiljne vecinom stranice bar ove koje sam navela u blogu.
Idealan posao za one koji puno vremena provode online,iako realno ovo vam i nece oduzeti puno vremena i usput mozete raditi stvari koje i inace radite online.
koga zanima nesto vise moze procitati na mom blogu evo vam dolje link. puno pozdrava...
Rina
http://mojegluposti-rinica.blogspot.com/
xclaim recimo imaš isto.
Google Adsense, jucer dobio pismo sa PIN-om, cekam isplatu. Inace, taj novac koji se zaradi nije vrijedan toga slobodnog vremena, radije nesto nauci ili napravi.
Bok svima ja sam Rina bavim se ptc-klikanjem na reklame. klikom na reklamu u trajanju desetak ili vise sekundi zaradite 1 cent,ovisno o siteu.Radi se o stranicama koje se bave internet oglasavanjem,i njima je takodjer placeno od strane oglasavaca za svaki vas klik. zarada je sigurna i ne,nema nikakvih visrusa,hakera i slicno,to su sve ozbiljne vecinom stranice bar ove koje sam navela u blogu.
Idealan posao za one koji puno vremena provode online,iako realno ovo vam i nece oduzeti puno vremena i usput mozete raditi stvari koje i inace radite online.
koga zanima nesto vise moze procitati na mom blogu evo vam dolje link. puno pozdrava...
Rina
Čudesno je što sve ljudi rade samo da nebi morali RADITI...
Rina
Gle privati se ti lopate, i knjige i vidit ces sta je zarada