Pecalica

poruka: 3
|
čitano: 1.858
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pecalica

Imate želju da kupite neki predmet koji si nemožete priuštiti ili ti je pak roditelji neče ostvariti ?

Ovo je prava prilika za vas ! 

Jeste li čuli za pecalicu ?

To je internet stranica na kojoj se skupljaju bodovi te zamjenjuju za određene predmete po izboru.

Bodove dobiš kada se registriras (20 bodova) ,kad ispuniš osobne podatke (30 bodova) ,svakodnevnom prijavom (2 boda) . Bodovi se mogu skupiti na jos mnogo načina , npr. gledanjem reklama(5-15) ili ispunjavanjem anketa(4+4) .

Načini razmjene bodova : 1)Kada sakupite dovoljno bodova za proizvod koji Vas zanima, pričekate da za njega bude otvoreno pecanje. Prijavljujete se jednostavnim klikom na sliku proizvoda.Za svaki će proizvod prijave biti otvorene 24 sata. Nakon toga će stranica svim prijavljenim korisnicima poslati obavijest kada počinje njegovo „pecanje“. „Pecanje“ je otvoreno 10 minuta.Proizvod će na kraju upecati onaj koji prvi klikne na gumb upecaj, koji će se pojaviti u nasumičnom trenutku unutar najavljenih 10 minuta, i prepiše jedinstveni kod koji će se pojaviti odmah nakon toga. Pobjedniku slijedi kupnja proizvoda za 1 kunu!

2)Zamjena bodova za određeni prozvod (uskoro dostupno)

Popunite koju anketu , pustite da se odvrti koja reklama i osvojite mrak stvari !

Molio bih da se registrirate preko mene: http://pecalica.hr/users/add/279da26dbb4e9cc86ceb1661f7cab0ac , vama to ništa ne mjenja , a meni puno znači.

Hvala !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pecalica

Postoji već tema: Pecalica-Hrvatski Lockerz

Tako da će ti ova tema,pošto je potpuno bespotrebna...ubrzo pod LOCK!

Old Insomniac
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 17:18 (fromcelltohell).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pecalica

Znam ,videl sam , al tam nije objasnjeno , mozda neko nezna sta je lockerz :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 17:18 (dartz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice