OptiTV - problem

poruka: 2
|
čitano: 2.471
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
OptiTV - problem

Sry ako već ima tema, al je hitno. Dakle,

Uzea sam OptiTVSuft, tv+telefon+net 5 mbps, I sada spojim sve na televiziju i modem za net, al problem je što se nemogu konektirat na internet nikako, stalno javlja probleme nekakve.

Modem je TP-Link TD-W8901G, a moj stari modem tj. prijašnji Telsey od optime radi odlično i s njim se mogu konektirat.

Nikako mi nije jasno zašto se nemogu konektirat, čak sam kupio i Mrežni kabel od 20 metara da spojim modem s televizije ovdi s modemom kraj kompića. 

Također sam probao skinuti Drivere službene, al kad ih skinem i počnem instalirat.. on počinje provjeravat Network Adapter I Network Connection.. Adapter je u redu, al network nije program kaže.. Probao sam resetirati modem, čak ga ugasio 10 sec i opet ništa. 

Sve je točno spojeno, al nikako nemam pristup internetu a ni OptiTV-u s ovim novim modemom ( TP-Link), a s starim modemom nemogu s njim gledat OptiTV ):, 

Pa ako netko može pomoć što da radim.. čak sam zvao i njih i govore da uzmem mrežni kabel al opet ista stvar. 

Lp.

Daria
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OptiTV - problem

Ne znam ti riješenje ali samo ću reći: Zašto Optima? Slovenci... :( pa di ćeš gore

Hrvatski besplatni web hosting: www.winning-host.info

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice