Optima Telekom Prevaranti

poruka: 23
|
čitano: 16.535
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Poštovani,

Crko mi je router od navedenog operatera! Pazi zovem njihovu službu za korisnike i kažu mi da mogu dobiti novi router za 100kn i produženje ugovora na 2godine! Nije mi jasno, imam ugovor koji vrijedi još godinu dana, pa oni su dužni brinuti o svojoj opremi a ja kao korisnik

usluge koristiti internet! IMA NETKO SAVJET, ŠTO DA RADIM? 

PREPORUČAM SVIMA DA SE DRŽE PODALJE OD OVOG OPERATERA. SVI SU ONI LOPOVI ALI OVI SU ŽEŠĆI

Moj PC  
7 7 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Optima Telekom Prevaranti
mira88 kaže...

Poštovani,

Crko mi je router od navedenog operatera! Pazi zovem njihovu službu za korisnike i kažu mi da mogu dobiti novi router za 100kn i produženje ugovora na 2godine! Nije mi jasno, imam ugovor koji vrijedi još godinu dana, pa oni su dužni brinuti o svojoj opremi a ja kao korisnik

PREPORUČAM SVIMA DA SE DRŽE PODALJE OD OVOG OPERATERA. SVI SU ONI LOPOVI ALI OVI SU ŽEŠĆI

http://www.hakom.hr/default.aspx?id=127

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
13 godina
mira88 kaže...

Poštovani,

nisu nikakvi lopovi nego kolko para tolko muzike.. još to nisi skužio?

12 godina
protjeran

@Mira...Ti bi džabe i kod stare babe..100 kn je uz pretplatu od dvije godine,povoljna cijena.Nedavno sam imao neki problem i majstor iz servisa je donio neki TP-Link,kao zamjenu mom D-Linku,u slučaju da je on krepao.Pitao sam ako je router krepao,i on ga zamijeni sa TP-Likom,koliko bi morao platiti,ako sam još pod ugovorom.Majstor mi je rekao-ništa,jer kvar se plaća jedino ako je korisnik kriv(pao ruter sa stola i polomio se..primjer..).Lik je vidio da imam i prenaponsku zaštitu i za napajanje i za samu telefonsku liniju,i to je to..Router nije krepao,sva sreća,jer TP-Link mu nije sluga,ali je poanta,da ili te netko vuče za rogove ili ti pljuckaš,bez razloga..Dakle,ako nisi direktno roknuo router,ništa ne plaćaš..

1 0 hvala 0
15 godina
mira88 kaže...

Poštovani,

Kao prvo, za zadnju caps rečenicu: LoL

Kao drugo, ja sam korisnik Optime tj. Opti TV paketa usluga već 2 godine. Nikakvih većih problema nisam imao osim kad je bilo rad na mreži, ono popravci i tak to. Ako ima problema zoveš SZK i pitaš wtf se događa, oni ti fino objasne i ti si miran što se tiče toga. Dakle moje iskustvo s njima ukratko: dobra usluga, SZK jako dobra, cijene su u redu kad usporedim s ostalim dostupnim operaterima kod mene....na kraju krajeva meni odlična usluga.

E sad što se tiče tvojeg crknutog routera, reci im što se dogodilo. Ako si ti krivac za to, kao što je kolega iznad rekao: (router pao sa stola/police, slučajno polio vode po njemu itd) e tad ti se naplaćuje router. Kad pogledaš cijene routera, ti plaćaš jedva 25% od cijene samog routera. Pa ovaj D-link što ja imam je u slobodnoj prodaji oko 600 kn, tako da ja bi platio šestinu tog istog routera, ali pošto oni mijenjaju opremu stalno onda dolazi druga oprema tipa TP-link i sl.

Znači, prije svega ustanovi jesi li ti kriv na bilo koji način za kvar opreme, ako jesi ili nisi svejedno nazovi SZK i reci im u čemu je problem.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 14:10 (Krešo91).
15 godina
moderator

imao sam Optimu i njihov router (tp-link neki) i sjećam se da je garancija na router trajala 2 godine, koliko i ugovor...

jedino ako je kvar tvoja krivica..,onda ga sam moraš i kupit...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Router je prestao raditi, nemam pojma sto se dogodilo! 

Imam ugovor koji traje još godinu dana, dakle garancija je još godinu dana na uređaj.

Zvao sam SZK i vele mi da će mi dati novi router za 100kn i produžiti ugovor na još dvije godine! Problem je u tome što ja ne želim dvije godine, nego još ovu 1 godinu, ali isto tako želim da mi zamjene uređaj na koji imam garanciju ili nek izvole otkloniti kvar na sadašnjem!

Ne razumijem čemu onda garancija!!! Znači garancija ti je novi uređaj za 100kn i produženje ugovora na još 2 godine( informacije i SZK, tko ne vjeruje nek nazove i provjeri)

Ovakvim potezom žele meni i nekom tko ima slične probleme  prisilno nametnuti još jednu godinu obveznog ugovora!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 18:41 (mira88).
Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina

Zato ja i biram operatere koji imaju neki fizički centar. Ne samo preko "interneta, telefona, ili studenata po ulici"...

Zašto? Pa zato da mi kaže ovako nešto, da mogu otići na mjesto i lagano ga zadaviti i onda ga gađati polumrtvog istom tom opremom...

AKo nešto platim, platim da radi. Ne platim da bih ga koristio do prve prilike za produženje ugovora...

Do sad sam uvijek sve imao u HT-u, ali nekako mislim da bi uskoro mogao preći i na VIP, dok samo malo više vidim iskustva ljudi koji će riskirati prvi probati {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
lijepo im objasnis kako stoje stvari. imas lijepo u ugovoru da su oni zaduzeni za opremu i kazes im da ako ne zele otkloniti kvar da ces biti prisiljen raskinuti ugovor. ne skodi ni spomenuti zastitu potrosaca i hakom. sve je u stvari kako se postavis prema njima. uglavnom svi ce ti izaci u susret za par lijepih rijeci ali ne odustaj od toga da ti oni zakonski moraju otkloniti kvar ili u suprotnom raskinuti ugovor.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pokušao sam lijepo sa SZK ali vele da je takva procedura. jbga

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Desni klik na link > save as...

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ajde nadi ugovor i tamo pogledaj tko je zaduzen za opremu. moraju biti oni i moraju ti ukloniti kvar sve dok si korisnik njihove usluge
14 godina
neaktivan

Evo što kaže članak 20. stavak 5.

5) Prilikom prijave kvara nadležne službe OT-a će Pretplatnika detaljno upoznati

sa mogućnošću zamjene kupljene opreme od strane OT-a unutar jamstvenog

roka, odnosno kupovine nove opreme potrebne za pružanje OT usluge

ukoliko dosadašnja oprema nije pod jamstvenim rokom uz uvjet sklapanja ugovora

sa ili bez obveznog trajanja ugovornog odnosa sukladno važećem Cjeniku

OT-a i primjenjivim zakonskim propisima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Znači da ako imaš jamstevni rok moraju ti to zamijeniti. Tj ako si još pod preplatom moraju ti zamijeniti uređaj ako nisi onda ti možeš birati uređaj da platiš i ne ideš na preplatu i onda te uređaj dosta skuplje košta, ako potpišeš novi ugovor onda ga opet dobiš badava.

13 godina
neaktivan

Pronađi još koliki ti je jamstveni rok .... možda je jasmtvo npr 1g.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

e ovako,ja sam bio na iskonu i ista mi se stvar desila;ali oni su došli i zamjenili mi router bez rječi ikakve (prvi put). Nije bilo riječi nikakve o naplati za router i produzenju ugovora,drugi put kad mi se to desilo nikom ništa i nisam dobio 3ći router.Mislim da ti to oni moraju mjenjati ako si još pod ugovorom,kad istekne ugovor tek onda plaćaš njima njihovu opremu.Sad sam prešao na optimu,to jest danas mi upalili internet. Usput zna netko tu šta trebam raditi s stb-om za iptv? Međutim pokazuje mi connection error;veza izmedju rotera i njega uredu ali nenalazi davatelja usluge. S obzirom da imam na katu 2 kompa spojena LAN kabelom,dolje u prizemlju isto LAN kabel kojega sam samo njega tutnio,na tom LAN kabelu mi bio 3ći PC spjen i radio bez ikakih problema.

M
15 godina
neaktivan
neznam kako postaviti novi post, pa pišem ispod ovog. Već deset dana vodim borbu s Optimom, internet ne radi dobro, slika na tv-u se ledi. oni iz centrale me stalno zivkaju, kao propravljaju. i to kako, malo smanje brzinu prema kompu, malo prema tv-u. Majstor došao, promijenio onu "kutiju" koja se priključi za tv, ništa bolje- i sad on meni veli- možda je TP link u kvaru, garancija vam je prošla u 3.mj., trebali bi ga promijeniti. razmišljam kako je krepao ako radi? I pitam ga, a što ako nije? veli on meni onda budete imali dva, ali mi moramo promijeniti svu opremu prije nego zovemo telekom na teren da ispitaju parice, jer ako oni ustanove da je s njihove strane sve u redu onda nam naplaćuju 500 kuna. dakle u tome je štos- nek ja platim 600 kuna za novi modem, da se oni osiguraju, aa što će napraviti ako je sve u redu s tel.vezom? Inače sam pod ugovorom, produljila prije mjesec dana, i veli on nema veze- možete vi opet produljiti ugovor i dobiti modem za 230 kuna, ili ga uzeti u najam za 11 kuna mjesečno pa ga onda mi imamo u vlasništvu, i servisiramo tako dugo dok ste na Optimi. Rekli su mi jučer da razmislim do danas, jer ako ne želim kupiti novi da mora razgovarati s nadležnima što će poduzeti. Znači modem - tp link, niti je pao, niti je zaliven s vodom, ne pomiče se s mjesta već dvije godine- što bi mu moglo biti- ne vjerujem da je pokvaren- KAKO DA SE POSTAVIM DALJE???????
14 godina
neaktivan

nisam siguran, ali mislim da su ti cak i morali dati novu opremu nakon 2 godine, tj, nakom produljena ugovora! NISAM SIGURAN.

druga stvar je ta sto sam ja bio korisnik optiTrio i tv mi nije nikada radio dobro! zvao sam ih najmanje 200 puta i nikad nisu nista napravili! internet je uvijek radio ok, ali tv nikad! promijenili su mi 3 ili 4 routera (neznam vise ni sam)  i 2 STB-a. nikad kune nisu trazili! NIT BI DOBILI dok sam pod ugovornom obvezom!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
upravo su me nazvali i rekli da dolazi tehničar, da će testirati pol sata, ako ne bude dovoljno da će ostaviti modem dva dana- ali moram napisati zamolbu da se to izvrši. ma mislim kak me veslaju
12 godina
protjeran

OPTIMA NEMA tehničare..to su ili T-Scumovi,ili odneke firmice na terenu u blizini mjesta,sa kojom imaju ugovor o održavanju..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zato se ja drzim T-coma. Kakvi god da jesu, dobri su. Da malo smanje cijene bili bi jos bolji, ali neka...
Prije koji mjesec sam ih trazio novi daljenski za maxtv posto stari vise nije radio (fizicko ostecenje, mojom krivicom/krivicom ostalih ukucana)
Covjek dosao zamjeniti daljenski, a ja mu usput napomenuo da imam problema s ovim novim digitalnim signalom. 
Drugi dan, eto njega, dosao zamjeniti i router...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Ja sa Optimom nemam problema..Jasno mi je da T-Scum sapliće Optimu,čisto mogućnost monopola..

@REBELSKY..usput se zapitaj,koju proceduru mora proći svaki zahtjev prema Optimi.Sve ide preko T-Scuma,ali sve,a oni otežu,zaebava*u,i rade sve samo da narodu zgade Optimu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 11:52 (redneck).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice