Nesigurna veza?

poruka: 10
|
čitano: 11.656
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Nesigurna veza?

Danas sam se spojio na net sa onim Vipovim usb-om(preko Carneta).

Koju god da stranicu probam otvoriti Mozilla mi javlja da je veza nesigurna?

Otvaram stranice tipa Facebook,Youtube,Mail.com....

Bug mi je prije restarta isto blokirao,ali sada samo on radi i Vipova stranica!(nakon restarta)

otvaranje Youtubea otvaranje Youtubea
"razumijem rizik" "razumijem rizik"
ostro upozorenje ostro upozorenje
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nesigurna veza?

Moguce da ti je sat na kompu/laptopu krivo namjesten, to zna stvarati identican problem.

clock2much

2 0 hvala 2
13 godina
Re: Nesigurna veza?
mate960 kaže...

Moguce da ti je sat na kompu/laptopu krivo namjesten, to zna stvarati identican problem.

GLUP!

Jucer sam bios morao restartirati,tako da mi je ostao datum iz 2009{#}.

Uglavnom,Jos jednom ovako hvala,problem sloved!{#}

12 godina
neaktivan

Imam isti problem - Firefox mi stalno javlja nesigurnu vezu. Npr. ukucam u Google pojam za pretraživanje a ono mi javlja nesigurnu vezu. Ako kliknem refresh, prikaže stranicu kako treba. malo dosadno, za svaki glupost moram refreshat ili potvrđivati iznimke. Sat mi je u redu, nije krivo podešen. Problem se počeo pojavljivati nakon ugradnje SSD diska i instalacije Win7 na njega. Apgrejdao sam na Win10 ali isti problem je ostao.Ima tko ideju za rješenje? Hvala!

11 godina
neaktivan
gumiflex kaže...

Imam isti problem - Firefox mi stalno javlja nesigurnu vezu. Npr. ukucam u Google pojam za pretraživanje a ono mi javlja nesigurnu vezu. Ako kliknem refresh, prikaže stranicu kako treba. malo dosadno, za svaki glupost moram refreshat ili potvrđivati iznimke. Sat mi je u redu, nije krivo podešen. Problem se počeo pojavljivati nakon ugradnje SSD diska i instalacije Win7 na njega. Apgrejdao sam na Win10 ali isti problem je ostao.Ima tko ideju za rješenje? Hvala!

untrusted ili unsecure?

uglavnom stisni na Tehnical details, pa postaj sliku da znamo

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 23:45 (dai53nja).
12 godina
neaktivan

U međuvremenu samo vratio sa Win10 na Win7, problem je i dalje tu. Evo fotka. Btw. nekad mi ne pokazuje ovu poruku ali stranice otvara samo u htmlu.

11 godina
neaktivan

probaj napisati adresu ovako: https://www.facebook.com

12 godina
neaktivan

Jesam, nema razlike. Tj. stranicu prikazuje samo u html-u.

Ima li kakve veze s problemom što sam ugradio SSD za sistemski drive? Instalirao sam po uputstvima s teme Škola SSD-a, i sve štima osim Firefoxa.

14 godina
neaktivan
Nesigurna veza?

Namjesti točno vrijeme i datum.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nesigurna veza?

Imam problem sa forumom http://www.zeljeznice.net/forum/  i sa www.Forum.hr .Stalno mi prikazuje da veza nije sigurna. Sat i datum su točno naštimani i sa ostalim forumima nema problema. https://imgur.com/a/xWnbx

Bio sam na Google Chrom i sve je bilo u redu, sad sam prešao na Mozilla Firefox i na nekom forumima  prikazuje da je nesigurna veza.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.1.2018 18:50 (REAKTOR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice