Msn i firewall problem

poruka: 8
|
čitano: 1.999
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Msn i firewall problem
pitanje

totalno sam iskljucio windows firewall i uninstalirao sve ostale, medutim msn mi i dalje noze na net jer ga kao blokira neki firewall..

error80027efd

nista sto je pisalo na njihovim stranicama nije pomoglo.

te internet explorer nemoze da otvori nijednu stranicu dok ff radi savrseno, a truobleshot na ie nista ne nalazi kao problem..

VičeŠutim

Mcx Rexxar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Msn i firewall problem
Escudo kaže...

totalno sam iskljucio windows firewall i uninstalirao sve ostale, medutim msn mi i dalje noze na net jer ga kao blokira neki firewall..

error80027efd

nista sto je pisalo na njihovim stranicama nije pomoglo.

te internet explorer nemoze da otvori nijednu stranicu dok ff radi savrseno, a truobleshot na ie nista ne nalazi kao problem..

VičeŠutim

A jesi probao reinstalirat MSN?

17 godina
neaktivan
Escudo kaže...

Ako ni Internet Explorer ne želi otvarati stranicu, možda se radi o tome da je definiran neki proxy. Pogledaj pod Control panel - Internet options - Connections.
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan
Msn i firewall problem
autorov komentar

jesam rainstalirao i provjerio internet options sve ok ali ie i msn dalje nerade..

Mcx Rexxar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
meni se msn nekad ne može povezat jer je internet explorer postavljen u offline način rada. ako je tebi tako isključi to...
16 godina
neaktivan
autorov komentar

sa ie je sve ok sto se postavki tice.. pokusao sam cak instalirati ie8 umjesto dosadasnje sedmice i nista..

pola programa mi nemoze na net a pola radi savrseno...

Mcx Rexxar
16 godina
neaktivan
Escudo kaže...

...uninstalirao sve ostale....error80027efd...

Koji su to ostali??

Jesi probao opalit reset u IEu?

reset reset
Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Maticna: Alienware approved intel x58 Procesor: intel core i7-965 extreme 3.2 ghz 8mb chace Graficka: dual 1gb NVIDIA GeFroce GTX 280 Ram: 12gb DDR3 SDRAM 1600mhz - 6x2048mb HDD: ExPerf 600GB (2x300GB) Velociraptor SATA 3.0Gb/Sec 10.000RPM 2x16mb Cache Veza: metronet 25mb/sec
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice